Модни консултации - 72

• 83 433
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Някой питаше за шарени колани за чанти. Магазинът е на Солунска, приблизително 9, до градинката.

# 481
Ризата ми е бежава. Аз също мислих за розов лак, но и червилото ми ще е такова и се надявам да не стане от ефект в дефект.

# 482
При черен панталон, бежова риза и бежови обувки не виждам проблем лак и червило да са розови, че дори и чанта розова бих сложила, за цвят

# 483
  • в Кошера
mariat, предвид детайлите за визията, които си споделила, бих заложила на лак в нюд.
Френски също би бил опция, но аз твърдо не го харесвам за педикюр.

# 484
Да, френски и за мен е неприемлив за педикюр.
Ще заложа на нюд. Това е предложението, което най- добре ще съвпаден с моя натурел и тоалет. Благодаря.

# 485
Rockstar,аз питах,но съм от Плд.Благодаря все пак!

# 486
  • Street of Dreams
Не харесвам цветен, привличащ вниманието лак на краката - нося предимно нюд. Много рядко лятото слагам ментов с някой летен тоалет и с тен. Преди години експериментирах иначе всяка седмица с нов цвят.

# 487
Ох, верно ли! Аз никога не съм слагала нюд лак на краката. То и на ръцете рядко, де, че трябва човек да нацели подходящ нюанс, а на мен все ми е трудно. Специално на краката абсолютно винаги съм с ярък лак, обожавам. Лятото се старая, доколкото е възможно, да координирам ръце и крака Simple Smile

# 488
Рядко слагам лак на ръцете. На краката почти винаги съм с нещо ярко - червено, цикламено или в тъмната гама.

# 489
Ако искаш пробвай японски маникюр за ръцете. Изглеждат като с безцветен лак, а лак всъщност не слагаш. Освен това се води уж полезно. Аз си правя вкъщи, но внезапно осъзнах, че това е някаква смърт за гел лака (също си правя вкъщи), понеже ноктите стават много гладки…

# 490
Благодаря, ще потърся за какво става дума. Моите  ръце и нокти са поддържани и гладки, просто не слагам лак.

# 491
Аз имам ето този комплект (P Shine Japanese Manicure), поръчвала съм го от амазон:

# 492
Специално на краката абсолютно винаги съм с ярък лак, обожавам. Лятото се старая, доколкото е възможно, да координирам ръце и крака Simple Smile
През зимата почиват ноктите на краката ми от лак, защото през останалото време слагам само от тези_дето_не_разбрах_как_правилно_да_ги_наричам - които се изпичат Wink Иначе обречена работа - развалила съм го още в салона. Стане ли време за отворени обувки в 90% от случаите съм със едноцветен ярък цвят - най често в червената гама.
За маникюра важи почти същото - слагам лак най-вече по поводи - отново в червена/коралова/нюд гама.
И после месеци спасявам нокътната плочка.
През 2-3 седмици поддържам в салон ноктите - и когато са оформени ноктите въобще не ми прави впечатление липсата на цвят вече.

Ако искаш пробвай японски маникюр за ръцете. Изглеждат като с безцветен лак, а лак всъщност не слагаш. Освен това се води уж полезно. Аз си правя вкъщи, но внезапно осъзнах, че това е някаква смърт за гел лака (също си правя вкъщи), понеже ноктите стават много гладки…
Понякога си мисля, че живея в балон, добре че е форума да научавам нови неща Wink Ще попитам мацката при която ходя дали не го предлага, много обещаващо звучи, а в дом условия няма да се наканя.

# 493
Тhe Catcher,
Нали питаше за полата, с която си се сдобила…
Виж това:

# 494

Освен това съм хвърлила око и на тези:

Оо тези копита на Margiela пак ли са тренд? Имам едни от преди 7-8 години, юе взема да ги изровя.

Общи условия

Активация на акаунт