Модни консултации - 72

• 83 379
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Някъде по Дунава
Добро утро! Имам въпрос, но ако не за темата, модераторът да го премести. Как да почистя бели пожълтели подметки на бели сникърси от естествена кожа? Съхранявах ги в кутия и неприятно се изненадах, когато ги извадих онзи ден. Пробвах със сода бикарбонат, сапун за пране, прах за пране, дори Доместос, но не помага.

# 586
  • София
Може ли да ми дадете насока как се седи с такава рокля? Има ли някакъв трик, който е невидим за мен и съответно ми се губи логиката?

Ами общо взето, не седиш.
Всъщност обръчите все пак са меки.

# 587
Тези комбинации ,показани от Пинк  изглеждат интересени на картинка. Но,ако реално видиш така облечен човек по улицита,първата асоция е ,"като циркаджия",без да обиждам изкуството. Може да има изключения,но рядко.
Въпрос на възприятие. Всяка средностатистическа леля на пазара в летния сезон е с шарени панталони тип долнище на анцунг (на ластик ) и с някакво блузе отгоре, в друг цвят обикновено.
Въпросът е да съчетаеш така една сама по себе си непретенциозна дреха, че да изглеждаш шик, а не като изтичала от вкъщи за малко до близката лавка.

Пинк, страхотни примери си дала! Бих облякла всеки един тоалет от показаните. Само за връхният слой бих избрала едноцветна наметка или риза.
Едно е да съчетаваш цветни принтове, висш пилотаж е, а и не е моето, но с черно-бяло експериментирам смело.

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 09:53 от Sysly

# 588
Страхотни, аз редовно комбинирам такива различни принтове.
Но наистина е много специфично и е на границата с безвкусица и кич.

# 589
Добро утро! Имам въпрос, но ако не за темата, модераторът да го премести. Как да почистя бели пожълтели подметки на бели сникърси от естествена кожа? Съхранявах ги в кутия и неприятно се изненадах, когато ги извадих онзи ден. Пробвах със сода бикарбонат, сапун за пране, прах за пране, дори Доместос, но не помага.
Аз ползвам паста за зъби Colgate whitening, нанасям с четка за зъби и търкам. Но Доместос там съм опитвала, и не знам дали се предполага, че той е по-ефикасен.

# 590
  • Deutschland/HE
Опитай с мицеларна вода да ги почистиш. Това го научих от форума и съм доволна.

# 591
Модата е не само наука, но и философия, тя не може да бъде научена, ако първо не се почувства.
Отдавна изборът ни какво да облечем означава много.
Отдавна хората са разбрали че дрехите са повече от необходимост, съответно и доходен бизнес за дизайнери и производители на дрехи и аксесоари. Това е повратният момент, в който пазара прелива от избор, но не от този който ни дава възможност да сме уникални, а от този който ни ограничава. И така дори и да не ни се налага всички сме като в униформи: еднакви и безинтересни. Затова от онова което ни се предлага трябва да изберем малкото останало по – различно ( дори и само някой детайл ). Модата ни ограничава, но същевременно ни дава възможност с малко повече желание да се откроим от тълпата. За нас остава само това да положим това усилие и да бъдем креативни. А на критиците това им е работата, да хвалят и хулят.
И ако за някои от нас дадени течения в модата, грима, музиката, изкуството и всички останали сфери са против нашите възприятия и разбирания, то за други хора ние пък сме странните. Нали?

Прелестната Дева Касел ще се наложи да остане права! Роклята е малко бижу за мен... и аз бих стояла права. Blush

# 592
  • София
Опитай с магическа гъба, щом е към подметките.

Отдавна търся такъв панталон, като от първата цитирана снимка.

А роклята на Дева е за позиране, не за сядане все пак. Simple Smile

# 593
Момичета имам въпрос търся ниско бюджетни летни рокли моля за мнения и сайтове

# 594
  • Бургас
Не е лошо да пуснете такава тема в подходящия подфорум "На пазар". Модните консултации едва ли имат много общо с бюджетно пазаруване.

# 595
Манго, Зара, Ризърв, ХМ, Мохито, Уайкики...

# 596
  • В полите на Пирин планина
Също българските фирми - Ваня фешън и Попов фешън.

# 597
на това се спрях какво ще кажете момичета

# 598
  • Street of Dreams
Аз лично нищо няма да кажа.

# 599
  • София
Стават за плажни

Общи условия

Активация на акаунт