Модни консултации - 72

• 83 379
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
искам ги за всеки ден такова ми трябва

# 601
Същите носи дъщеря ми, която е на три!

# 602
Ани предложете нещо за ежедневието по бюджетно

# 603
  • Бургас
Скрит текст:
Задайте си въпроса в "На пазар". Тази тема е за модни консултации: кое с какво, цветови съчетания. Правите ли разлика с вашия въпрос?
Мнения за сайтове е за друго място.

# 604
Скрит текст:
Задайте си въпроса в "На пазар". Тази тема е за модни консултации: кое с какво, цветови съчетания. Правите ли разлика с вашия въпрос?
Мнения за сайтове е за друго място.
тази тема на пазар тук в форума не я намирам

# 605
Относно шарените панталони, пижамените комплекти и  т. н.
Всичко зависи кога, къде и по какъв повод.
В София може и да не е подходящо облекло, но в Мексико например си е напълно подходящо. Там в курортите са само плажуващи и всички така си ходят. Във Флорида и Калифорния - също е приемливо.
В топъл климат се препоръчва да се носят широки и удобни дрехи, точно тип пижами. Сега дали лен, памук или коприна зависи само от личните предпочитания.
Да не говорим, че в типично американските градове навсякъде придвижването е с кола и моментът за ходене е от къщи до гаража, от паркинга до магазина. Те затова и индийците си ходят по истински пижами в Уолмарт-а.
Така че, не отсъждайте - това е за дъщеря ми, или пък - това е пижама.

# 606
  • Down south
Недей, недей с генерализациите или поне за пижамените комплекти.
Широките и шарени панталони са с една идея по-популярни.
За индийците, ходенето по пижами и  "типично американските градове" Blush

# 607
Момичета имам въпрос търся ниско бюджетни летни рокли моля за мнения и сайтове
На мен първата розова рокличка ми допадна за ежедневието.
Може да погледнеш в creative bg net, vm Zona, niko bg

# 608
  • Mediterraneo
40 лева за ежедневна рокля бюджетно ли е? Сериозно питам.
Аз бюджетни рокли купувам по 7-8-10 евро.

# 609
  • Бургас
40 лева за ежедневна рокля бюджетно ли е? Сериозно питам.
Аз бюджетни рокли купувам по 7-8-10 евро.

В България такива цени отдавна няма, само ВУ.

# 610
Всичко в мас-маркет клас се води бюджетно, нисък клас или ширпотреба. А, това кой колко дава или ще даде, вече е въпрос на личен бюджет. Simple Smile
От въпросният клас купувам само на разпродажби. Качеството им е под всякаква критика и за мен не си струва да се купуват в разгара на сезона под гръмкото заглавие "нова колекция", когато след два-три месеца вече ги подаряват за по 10-20 лв.

# 611
В чужбина има Wink
В България не купувам дрехи.

# 612
Тук са се самозабравили. Всяка втора кифла влачи торби с парцали от Илиянци, реди ги в невзрачно магазинче или страничка във Ф.Б. с гръмкото заглавие ""бутик" или нещо си "фешън" на неадекватно високи цени и е "бизнес дама" - "дизайнер".
Кой се вързал, вързал, все е някакъв кяр.

# 613
Тук са се самозабравили. Всяка втора кифла влачи торби с парцали от Илиянци, реди ги в невзрачно магазинче или страничка във Ф.Б. с гръмкото заглавие ""бутик" или нещо си "фешън" на неадекватно високи цени и е "бизнес дама" - "дизайнер".
Кой се вързал, вързал, все е някакъв кяр.
нямам финансовата възможност да купувам скъпи рокли за това попитах за ниско бюджетни на приемлива цена не съм богата като някои дами тук които се ръсят с по 90 100 лева за дреха нямам тази възможност за това и такъв ми беше въпроса

# 614
Тук са се самозабравили. Всяка втора кифла влачи торби с парцали от Илиянци, реди ги в невзрачно магазинче или страничка във Ф.Б. с гръмкото заглавие ""бутик" или нещо си "фешън" на неадекватно високи цени и е "бизнес дама" - "дизайнер". Кой се вързал, вързал, все е някакъв кяр.
нямам финансовата възможност да купувам скъпи рокли за това попитах за ниско бюджетни на приемлива цена не съм богата като някои дами тук които се ръсят с по 90 100 лева за дреха нямам тази възможност за това и такъв ми беше въпроса
Разбрах въпроса ти, и ако си спомняш ти дадох насоки за поне 5 сайта където да погледнеш. След като роклята ти харесва и считаш, че цената ѝ те устройва, драма няма, нали ти ще си я носиш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт