Модни консултации - 72

• 83 375
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
За мен бюджетен сайт е и About You.
По време на намаление съм си купила поне десетина рокли на Only, Vero Moda и др. на цени 18-25 лв с безплатна доставка.
Lena fashion e български сайт с евтини рокли, имам няколко и от там.

# 616
Тук са се самозабравили. Всяка втора кифла влачи торби с парцали от Илиянци, реди ги в невзрачно магазинче или страничка във Ф.Б. с гръмкото заглавие ""бутик" или нещо си "фешън" на неадекватно високи цени и е "бизнес дама" - "дизайнер".
Кой се вързал, вързал, все е някакъв кяр.
нямам финансовата възможност да купувам скъпи рокли за това попитах за ниско бюджетни на приемлива цена не съм богата като някои дами тук които се ръсят с по 90 100 лева за дреха нямам тази възможност за това и такъв ми беше въпроса

Лидъл. Купувала съм дрехи от там както в България, така и в Европа (качеството в Европа е по-добро). Може да следите какво пускат. Последно купувах термо блузи и пижама (около 7 до 10 Евро бе цената в Австрия). Друг вариант е Ремикс.

# 617
40 лева за ежедневна рокля бюджетно ли е? Сериозно питам.
Аз бюджетни рокли купувам по 7-8-10 евро.
Аслютно споделям това мнение! 40лв. не е бюджетна рокля. В този ред на мисли по-миналото лято си купих много готина рокля на разпродажба в ХМ в Германия за 3 Е. Предното лято (1 година след покупката ми) минавам тук в БГ през ХМ и гледам същата рокля "нова колекция" на цена 68лв. Така,чеее,това с ценитее е голяма игра.
Бюджетни сравнително и не лоши рокли гледах в Синсей (сайта) Нямам опит с тях иначе. Питах в темата как е качеството,но не са ме отразили. Иначе има хубави модели и материи.

# 618
  • София
За 40-50лв си взимам на намаление от английските сайтове, като има сезонно или последен номер (който съвпада с моя) почти коктейлни рокли.

# 619
  • Street of Dreams
Мъка е пазаруването в България. Не стига, че няма никакъв избор и достъпност, ами и цените са завишени. Разните пък Минка Фешън и Кирилка Фешън какво да ги коментирам. Измислена мода, дето не е хич мода и не толкова че са евтини, колкото силно евтинеят. Като цяло българките са ощетени в това отношение. Единственото позитивно е, че няма тази свръхконсумация и затрупване, заради мода, заради свръхдостъпност на хиляди марки, на ниски цени. Това също е проблем, но съвсем друг.

# 620
Аз не мисля така.
Човек има прекрасни възможности да пазарува и от чужди сайтове, както и да пътува и да пазарува.
Точно тук мисля, че имаме свръхконсумация на парцалки., не защото сме богати, а нещо като защитен механизъм.
И липсата на вкус за подбор на подходящо облекло е проблем навсякъде,
Освен това- подходящото и стилно за мен облекло не е такова за някой друг. Само тази тема ми в достатъчна да го разбера.

# 621
  • Street of Dreams
Аз говоря за достъпност. Да хванеш самолета, за да пазаруваш, или да поръчваш от чужбина, не е точно достъпност.

# 622
  • Бургас
Аз говоря за достъпност. Да хванеш самолета, за да пазаруваш, или да поръчваш от чужбина, не е точно достъпност.

Да, точно така е, не всеки ходи постоянно в чужбина пък и да улучи разпродажби.Но и от сайтове да поръчваш има определена сума за БД, което пак означава, че трябва да разполагаш с някаква сума за да поръчваш достатъчно количество.В Б-с едно, че  няма магазини от средните марки, но и цените са много завишени заради чужденците по магазини, които не са някаква марка с установени цени.
Това, което аз виждам по сайтове от рода на АЮ -намалени са много или много малки, или много големи размери.

# 623

Кой чифт от двата да си взема 🤷🏻♀
Приемам всякакви критики насреща 😉

# 624
Първите сякаш ще стоят по-добре

# 625
Нито един от показаните.

# 626
За черните сандали - не от мен. Тракторната подметка отива в историята, вече е в залязваща фаза. Веригите също. Който си има да си ги носи, но за купуване сега, не си струва според мен.

Подобни на показаните черни сандали с платформа, но на равна:

Това е през моята призма. Но, като както казват умните и красивите - "секи сам си преценя ". Wink

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 21:57 от Sysly

# 627
Мацки, Благодаря ви! Както съм писала и преди, сандали съм обувала най-много 5 пъти през живота си. Но ми се иска да си взема да си имам все пак. Ще се ровя за нещо евтинко, че ако отида да меря в магазин, сигурно никога няма да си купя 🤣🫣😁

# 628
Мацки, Благодаря ви! Както съм писала и преди, сандали съм обувала най-много 5 пъти през живота си. Но ми се иска да си взема да си имам все пак. Ще се ровя за нещо евтинко, че ако отида да меря в магазин, сигурно никога няма да си купя 🤣🫣😁
Щом търсите нещо бюджетно вижте в Тенденз или Пабло Ботичели.
Това намерих в първия, но има и още модели.

# 629
Здравейте дами,  споделям с вас това бижу нааа топп цена. Проблемът е, че са оголемени! Имам ги от около 2 3 седмици, за сега съм супер доволна.
  https://tendenz.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-% … 6-0149636___32925
Бих искала да попитам някой дали може да ми помогне със сайт за шапки, в търсене съм на капела, но май искам много Joy
Намирам само тези от 5 10лв който са с мека периферия и не е моята просто, а всички който ми харесат са над 150-200лв. Някой да е купувал нещо хубаво на сносна цена?

Общи условия

Активация на акаунт