Модни консултации - 72

• 83 373
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте дами,  споделям с вас това бижу нааа топп цена. Проблемът е, че са оголемени! Имам ги от около 2 3 седмици, за сега съм супер доволна.
  https://tendenz.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-% … 6-0149636___32925

А Вие кой номер носите? Ако съм между 40 и 41, 40 дали ще ми е добре?

# 631
И аз с питане за мокасините? Колко са уголени и мекички ли са отзад?

# 632
Меки са, но придържат крака аз съм 39, но взех 38 защото ми се вадеше крака от 39. За първи път от години взимам 38. Ако имате магазин в града и имат налични може да отскочите. А и лесно е връщането към тях. Имам няколко сандалети от миналата седмица онлайн и едни върнах.

# 633

Кой чифт от двата да си взема 🤷🏻♀
Приемам всякакви критики насреща 😉
нито един грозно и грубо

# 634
Нито е грозно, нито е грубо - в един добре замислен непретенциозен look биха се вписали много добре.

# 635
  • Down south
Въпросните груби обувки, сандали и чехли бяха и са тренд и тук.
Изглежда, че всичко грубо и уголемено е много модно.
След ковид беше норма да се носят размъкнати неща, с цел "последиците" Явно продължава да бъде актуално.

# 636
Сандалите са рядко грозни и няма крак, на който да стоят добре тези топузи. Които и да вземеш, все ще сбъркаш.

# 637
  • Бургас
Не знам тук ли обсъждахме бюджетни рокли, но ми дойде отнякъде реклама на Синсей и там имаше рокли на ниски цени , които изглеждаха добре като за тази цена.

# 638
На синсей съм поръчвала детски дрехи, както и комплекти за вкъщи. Детските дрехи биват, но сравнявани с H&M, материята им е по-твърда, някак памука не е толкова мек.
Не са особено добро качество, понеже на третото пране на дрехите за вкъщи, вече имат топчици по материята, но за тези цени е нормално.

# 639
  • София
И на мен никак не ми харесват сандалите.

# 640
Полина - от двата показани чифта - първите!

Г'а аз бях ученичка имаше 2 вида груби обувки, които майка ми ненавиждаше, ерго за мен бяха много готини и модерни. Огромна част от чара им неоспоримо се състоеше в това, че "дъртите" ги отричаха тотално Grinning Иде реч за кларксове и кубинки, много популярни сред метъл и ню уейв генерациите... и да, последните няколко години "lug (tractor) sole" е на върха на популярността си и доста младежи си ги носят с огромен кеф, а се случва и не толкоз млади и тренди да ги обуят. Aко не се лъжа някъде 2018-2019 Botega Veneta, Prada, Balenciaga и май Celine (или Marni) бяха едни от първите птички на таз мода, а след това всички, които не ги домързя ги изкопираха.

Скрит текст:
PS Честно да си призная някои от грубите сандали дори ми харесват, но разбира се, далеч не на всеки стил и на всеки крак ще застанат. Трябва да се опита в различни варианти, често ги стилизират с противоположни по стил рокли (романтични), както и с минималистични тоалети...

Но има един специфичен модел, от който ме побиват тръпки (предполагам, че до няколко години и тях ще престана да забелязвам, като нищо и да харесам) - FISHERMAN'S sandals Wink

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 00:42 от Agent Provocateur

# 641
  • София
Цяла енциклопедия си. Много ми харесват постовете ти. Има страхотни идеи. За мързел като мен е супер наготово да ми идва матРИал.

# 642
Една дума за такъв вид обувки “ужас”. 🙈🙈
Не ми харесват на нито една от дамите как стоят.

# 643
На мен някои модели ми харесват!

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 17:22 от Morello_lips

# 644
Явно одъртявам и аз! Хич не ми харесват показаните сандали, ама с нищо от показаното. Сменям си ги мислено с подходящи обувки и се чудя защо ,за Бога, удобството се меси на модата?!

Общи условия

Активация на акаунт