Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 73

• 43 067
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Тук във форума има тема за ИР. При теб не е чак толкова зле положението и само с диета и спорт ще се коригира. Обикновено СПКЯ и ИР вървят заедно. Виж в Инстаграм и профила на glucosegoddess.

# 76
Тук във форума има тема за ИР. При теб не е чак толкова зле положението и само с диета и спорт ще се коригира. Обикновено СПКЯ и ИР вървят заедно. Виж в Инстаграм и профила на glucosegoddess.

Благодаря ти! Ще проверя страничката.

# 77
Cloe', високите ЖСК показатели показват наличие на железен дефицит.

# 78
Dolce miele, благодаря ти! 🤗 Тя ходи на хематолог и пие Солбифер, че има дефицит на желязо. Подвела съм се гледах желязото е   близо до минималните стойности. Ето защо е важно да се прави свободен ЖСК.
Не ми харесват и резултатите на щитовидната жлеза.

# 79
Здравейте, момичета! Hug

Аз ще се обърна за мъничко към "Гърненцето", понеже виждам, че се притеснява за килограмите и все още се колебае дали да започне допълнителния прием на Т3.
Мисля, че това би могло да се окаже "ключето", което ще й помогне да забърза забавения метаболизъм. Flowers Four Leaf Clover
Много момичета и момчета, които тренират в зала за хубави тела, го взимат, заедно с още други анаболни стимуланти, и така постигат много добри и бързи резултати.
Но това е най-голямата грешка, която могат да допуснат с телата си, особено когато са още млади и с добре функционираща щитовидна жлеза. Head Band
Този препарат е полезен и подходящ единствено за такива като нас, които се мъчим и се борим с този "стар приятел" хипотиреоидизма. Blush
Не зная как се отразява на другите момичета, тук във форума, но аз определено виждам, че Т3 ме поддържа доста слаба (Т4 също помагаше, но не чак в такава степен).
То аз съм и без жлеза и при мен си е цяло чудо как килограмите ми не ми хвръкнаха нагоре след операцията. Animal Hear No Evil
Може би и другите момичета ще се включат с мнения, защото все пак всичко си е строго индивидуално.
И си зависи от организма ни.
Просто като опит за помощ и съвет го споделям. Flowers HibiscusNature RainbowKissing Heart

# 80
Привет-мривет! Дайте малко съпорт за тези изследвания в Рамус са правени,ако има значение,не съм им свикнала с референтите ,но мисля,че са горе-долу добрееее Grin

Момичета побутвам си въпросът ,тук според вас сега има ли нужда от хормон ,че съм раздвоена...

# 81
на мен при тсх 6 докторката каза да пия селен 3 месеца и после пак на изследвания, защото започнеш ли хормон няма спиране
ти на лекар ходила ли си?
и какво мисли той?

# 82
3 месеца и после пак на изследвания, защото започнеш ли хормон няма спиране
ти на лекар ходила ли си?
и какво мисли той?
Аз съм си със Хашимото и хипо от две-три  години ,пих хормон от Коледа до юни миналото лято след което го спрях ,чувствах се добре като стана топло ...Има няма от година съм без него...Моя доктор съм го умножила по нула ,отдавна .Това са ми изследванията преди да почна хормон ,чувствах се ужасно ...

# 83
уф, аз съм отскоро във филма и не давам съвети

# 84
Привет-мривет! Дайте малко съпорт за тези изследвания в Рамус са правени,ако има значение,не съм им свикнала с референтите ,но мисля,че са горе-долу добрееее Grin

Момичета побутвам си въпросът ,тук според вас сега има ли нужда от хормон ,че съм раздвоена...

Ами принципно можем да ги приемем за добри,  Т4 не е особено оптимален трябва да е при тези граници около 1,2-1,3, но не е и чак много лош. Ако нямаш някакви оплаквания и се чувстваш добре ако искаш задръж за сега, но си трябва редовно следене да не изпаднеш изведнъж в сериозна хипофункция. Иначе се следи в една лаборатория, така не може да се съпоставя добре.

# 85
Според мен, не... Засега.

Да пълничка съм, да не се храня перфектно но не и толкова зле. Включвам всичко в менюто както и плодове и зеленчуци.
Изключи зърнените (тестените) и млечните. Ще ти е полезно и за ИР, и за хипофункцията.

Непоправима романтичка, много ти благодаря за милото и изчерпателно мнение, както и за окуражителните думи!
Да, определено смея да възлагам някакви надежди на приема на T3 - ще видим, малко по-натам отново ще тествам показателите на щитовидната и ако няма промяна, ще почвам със синтетичния T3. Simple Smile
Със свалянето на кила със сигурност не съм добре, ама към момента няма какво друго да променя.
Това, което леко ме притеснява, е, че в миналото, като минех на високопротеинова диета, шкембето веднага се стягаше и прибираше. Абсолютно всеки път се случваше така. А сега... Седи виснало и като желе, никаква промяна, блякс. Confused
Чудя се дали състояния, от сорта на Естрогенова доминантност и СПКЯ, нямат пръст в това. Но както и да е... Това не е въпрос, просто си размишлявам. Simple Smile

# 86
Момичета,има ли някой ,който пие хормона вечер? В колко трябва да се пие и колко време след вечеря?
Благодаря!

# 87
Аз пия през нощта в 4ч. Тъй като трябва да е на гладно, за мен съм си решила, че това са поне 6 часа след храна.

# 88
Благодаря ти!

# 89
Момичета,някоя пила ли е Пиаскледин?Изписан ми е от ревматолог във връзка с болки в ставите,но съдържа соя

Общи условия

Активация на акаунт