Нашите second hand находки - тема 47

• 88 001
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Stuck in a moment
Ама защо "линчувана"? Темата е супер приятна и аз влизам, за да гледам находките Simple Smile Иначе за парите много зависи - понякога съм плащала повече за нещо, което го няма по магазините и знам, че е точно моето. Но принципно не обичам да плащам много, за мен кефът е пълен ако е без пари и хубаво 😅 и все още намирам такива дрехи 🙃

# 166
  • София/Севлиево
Аз за дреха ВУ повече от 20-25 лв не бих дала... Повечето неща, които съм показвала през годините в темата са под 10 лв и като се замисля нямам над 20.А често съм ги вземала нови с етикет,просто въпрос на късмет.В града ни за около 2 месеца отвориха 4 нови магазина,само в единият влязох,но нищо не ми хареса.

# 167
  • Mostly in my mind
Влезнах вчера в Мания. Получили са доста готини неща в лов находки, аутлет или както се водят. Харесах страхотни панталони чарлстон, бели. Нови, с етикета. Като видях цената и ми приседна. 100лв.

# 168
Аз за дреха ВУ повече от 20-25 лв не бих дала... Повечето неща, които съм показвала през годините в темата са под 10 лв и като се замисля нямам над 20.А често съм ги вземала нови с етикет,просто въпрос на късмет.В града ни за около 2 месеца отвориха 4 нови магазина,само в единият влязох,но нищо не ми хареса.
Благородно завиждам за магазините.В нашия град са толкова . Влизам в темата и се разтоварвам с находките ви, момичета. Обикалям магазините ВУ редовно, имам добри попадения,  но не съм се престанала да качвам снимки

# 169
Имам пари в портфейла ми в ремикс. Има ли срок за изхарчването им

# 170
Вчера минавайки по бул. Борис lll (гр. София) видях нов магазин на партерния етаж в нова сграда. Отгоре видях само голям надпис Second hand", но не успях да видя от коя верига е магазина. Дали не беше нещо от рода на "PANY"? Нещо подобно като да беше. Изглежда голям. По-точното местоположение  е в локалното от лявата страна идвайки от Перник малко след кръстовището на Околовръстното и булеварда.
Някой случайно да има информация или да е посещавал този магазин, за да сподели впечатления?

# 171
Аз пък минавах през Асеновград по празниците и ми се видяха през колата няколко добре изглеждащи отвън и големи магазини по улицата, на която е последният ляв завой в посока Паничково. Моля, ако има някоя дама от Асеновград тук да сподели заслужава ли си специално от Пловдив да ходя да ги попреровя и с какъв график на зареждане са Simple Smile

# 172
Влезнах вчера в Мания. Получили са доста готини неща в лов находки, аутлет или както се водят. Харесах страхотни панталони чарлстон, бели. Нови, с етикета. Като видях цената и ми приседна. 100лв.
Щом е бил етикет с цена,значи е от аутлет сектора.Скъпи са да,чисто нови.Там на намаления съм взимала страхотни дрехи и сандали.Иначе най-любим ми е ловнаходки.Само дето нямам от много месеци,никакви находки.

# 173
  • София
Нов магазин в София

Скрит текст:

# 174
И Мпулс има в тази сграда та ще е оферта посещението й.

# 175
Има ли метро до там?

# 176
Няма метро, но е близо до Плиска

# 177
  • София/Севлиево
Може и с трамвай 20 да се стигне до там.

# 178
  • София
Вчера минавайки по бул. Борис lll (гр. София) видях нов магазин на партерния етаж в нова сграда. Отгоре видях само голям надпис Second hand", но не успях да видя от коя верига е магазина. Дали не беше нещо от рода на "PANY"? Нещо подобно като да беше. Изглежда голям. По-точното местоположение  е в локалното от лявата страна идвайки от Перник малко след кръстовището на Околовръстното и булеварда.
Някой случайно да има информация или да е посещавал този магазин, за да сподели впечатления?

И аз го видях наскоро от трамвая. Мисля, че се казва Rebay. Ще се отбия при първа възможност. За съжаление май нямат сайт.
От Ремикс получих ваучери за 40% и в двата си акаунта и се изкуших. Поръчах за първи път от няколко години.

# 179
Най-скъпите ми находки са обувките, за тях не ми се свидят парите. Давам към 25лв за чифт , но съм много доволна от качеството , даже ми омръзва да ги нося. За дрехи вече не давам над 10 лв бройка, гардероба ми е пълен. Рокли, сака, панталони си струват малко повече левчета, но за блузки рядко давам над 5лв.

Общи условия

Активация на акаунт