Нашите second hand находки - тема 47

• 87 881
  • 749
  •   2
Отговори
# 45
  • София/Севлиево
Аз в предната тема показах пухкавото яке и палтото на Зара, които си взех от Ремикс точно с кодове и безплатна доставка (взех и други неща тогава).
За Хумана са казали-пазарува се на намаление,попадала съм на хубави неща дори в денят преди зареждане,когато цената е 1 лв.

# 46
  • Sofia
И аз снощи с кодове и др.намаления успях да закупя от ремикс поредните боти от ест.кожа за 48лв./пише,че били 190🤔/
Не ми се обикаля по магазини.
Понатрупах доста чифта,но съм доволна,з-то много трудно намирам моя номер.

# 47
Мнение имате ли за Дрехата на бул. "Гоце Делчев" /София/ ? Не знам този магазин дали е нов, но минавах с 83 и случайно го видях вчера. Никога не съм влизала в техни магазини, не знам дали са на кг или са с фиксирани цени стоките.

# 48
От време на време ходя в "Дрехата" в Лозенец. Някои неща се продават на брой, други на килограм. Като цяло ми се струва скъпо за качеството на стоката им от последните ми ходения. Имат и някакви намаления, но не съм питала на какъв принцип са.

# 49
  • Sofia
От Дрехата срещу Пирогов съм взимала хубави неща преди 2-3год.
Имат и на кг.и с цена на бройка.
Спомням си,че по това време имаше много пуловери по 1лв.
Беше пълно с коледните”грозни”пуловери.
Накупих 5-6 🤑
Не бях ходила 2год.
В края на мин.год.влезнах набързо,нищо не ми хареса.

# 50
  • тук-там
Яке Khujo - от Ремикс - имам вече две от там, но съм фен и не устоях на цената. Ново с етикет. И един бански - също нов с етикет.

# 51
  • София
Постоянно споменавате за  кодове в Ремикс... аз миналата година съм получила 2  ваучера за намаление- 25% и 35%, а не е като да не пазарувам оттам🙄...

# 52
  • Sofia
Кодове с отстъпки само от Мания съм получавала.
Никога от ремикс 🤨

# 53
Миналия месец Ремикс ми изпратиха два кода - за минус 10 % н минус 15 %. И двата имаха условие да се поръча над 69 л, и над 79 лв. Не ги използвах.
Миналата година имах един код веднага след Нова година - там условие за сума нямаше.
Пазарувам всеки месец от ремикс.

# 54
На най-старият ми профил, през който имам най-много поръчки ми изпращат някакви кодове със смешни отстъпки от 10-15%. Рядко по-големи. На профили, създадени заради отстъпката за нов клиент, пращат отстъпки от 25-30-40% с включена безплатна доставка.

# 55
Как запомняте кои дни са най-евтини в различните магазини Мания и Хумана? Как мога да си направя сметката и да знам кога да ходя?

# 56
Как запомняте кои дни са най-евтини в различните магазини Мания и Хумана? Как мога да си направя сметката и да знам кога да ходя?
В Хумана новото зареждане беше на 27ми при нас. Което означава, 1 седмица няма да ходя, после почват намаленията на 30 и 50%> и от третата седмица вече е фиксирана цена от 9 лв надолу. После има и календар с цени за последните 2 седмици.
На мания си има календар за месеца при нас като сега, първата седмица е 45лв за кг

# 57
  • София/Севлиево
Аз Хумана ги следя във ФБ, там ги пише.Преди в различните градове бяха на различни дати,но напоследък гледам са ги уеднаквили(следя ПлевенГаброво,Търново,Бургас и София)

# 58
Благодаря, момичета, за отговорите. Отказах се за момента да посетя магазина.

# 59
най-добрите ми попадения са тези нови якета на Q/S BY S.OLIVER от ремикс

Скрит текст:
- по едно за мен и за дъщеря ми

- за мен

купила съм ги на възможно най-тънката цена, която успях да постигна с чакане и кодове

Взели сте ги наистина на най-добрата цена. Преди около 2 месеца и аз взех ново дълго яке с етикет на  Q/S BY S.OLIVER от магазин Мания в Сухата река на цена от 80 лв. Права сте, че иска много търпение и следене аз процедирам по същия начин с дрехи от Ремикс, просто тогава преоткрих за пръв път Мания и изобщо не съм се замисляла, че мога да поръчам с код през сайта и да хвана по-добра цена, но якето си заслужава и 80 лв на база, тези които бяха на пазара този сезон.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 14:40 от bybsi

Общи условия

Активация на акаунт