Нашите second hand находки - тема 47

• 87 885
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Как запомняте кои дни са най-евтини в различните магазини Мания и Хумана? Как мога да си направя сметката и да знам кога да ходя?
За ''Мания''  проверяваш в интернет.Иначе тези,които са ми на път съм ги запомнила с времето.В най-близката и затворена от м.юли,мин.год.ново зареждане беше във вторник.Съответно най-евтино в понеделник,но тогава са с намалено раб.време.Няма как и там,и на работа.При желание ходех в неделя.От Хумана нищо не съм взимала от години,а не е като да не поглеждам ако ми е по път.

# 61
  • Ямбол
В нашата Хумана няма такива цени, направо ме изумявате с това, което пишете. Зареждането е на две седмици, като първия ден е 15 лв, после падат стремглаво надолу 😅
Скрит текст:
Това е от предното зареждане, тази седмица не знам как е.

# 62
И в Бургас Меден рудник Хумана е със същите цени. Разбрах , че в центъра цените са други.

# 63
  • София/Севлиево
В центъра са като в сайта(често посещавам Бургас и наминавам през двата магазина, които знам, на центъра).

# 64
И в Бургас Меден рудник Хумана е със същите цени. Разбрах , че в центъра цените са други.

Да доста по- скъпи! В тези ,които са по 15лв първа цена са клас Б дрехи!  За това и почват от тези цени! Не че няма находки 🤭.Имах позната работила в Хумана.Цените ги определя управителката(до колкото знам).Аз ги чакам на 50-% 🙄 тези в центъра на Бургас Wink

# 65
Скрит текст:
В нашата Хумана няма такива цени, направо ме изумявате с това, което пишете. Зареждането е на две седмици, като първия ден е 15 лв, после падат стремглаво надолу 😅
Скрит текст:
Радвай се и се възползвай, защото в София въобще не е така. Цените са космически в началото, а накрая е дооста обран асортиментът.

# 66
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив има добре зареден магазин?

# 67
Момичета, къде в Пловдив има добре зареден магазин?
Магазини Фреа, на няколко локации в града, Мания, на бул. “Христо Ботев” и в Пощата, Хумана, Зиг-Заг, Скандинавия на бул. “6-ти септември”

# 68
Страхотна находка си имам днес от Дрехата в подлеза на НДК
Чисто нов, с етикет sloggi за няма и 5лв. Имаше още 2 нови на тази марка, но не бяха моя размер

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 05:33 от Г-жа Рамацоти

# 69
Търсих я тази дреха под НДК. Нищо не намерих

# 70
Търсих я тази дреха под НДК. Нищо не намерих
Не съм ходила, но от тук съм чела, че е в подлеза под моста.

# 71
  • Ямбол
Скрит текст:
Скрит текст:
Радвай се и се възползвай, защото в София въобще не е така. Цените са космически в началото, а накрая е дооста обран асортиментът.
Възползвам се 😁 и още как. В тази връзка показвам и една пола от Хуманата в Меден рудник

Скрит текст:

х&м е, цената беше левче, по принцип е с доста по-наситени цветове. Материята е плътна и е средна дължина.

# 72
От Мания ВМА днес за 25лв общо забърсах 4 неща - дънки на Weekday, които ми паснаха идеално, памучна тениска, кроп топ за лятото и една блузка с набор на бюста, за която до последно се чудих, но реших да ѝ дам шанс.

Като цяло в зала Б имаше доста интересни неща, останах приятно изненадана. Следващия път ще обърна внимание на обувките и чантите; ще огледам и за някой клин. Имате ли съвет откъде мога да намеря хубав, семпъл, черен клин на добра цена?

# 73
И от мен един гащеризон от Зиг заг, 6лв.
Скрит текст:

# 74
Мнение имате ли за Дрехата на бул. "Гоце Делчев" /София/ ? Не знам този магазин дали е нов, но минавах с 83 и случайно го видях вчера. Никога не съм влизала в техни магазини, не знам дали са на кг или са с фиксирани цени стоките.
Това преди време ми беше любимият магазин. Последните няколко пъти излизам с празни ръце. Не съм срещала такъв тип до сега - имат главно нови неща с етикети, нови колекции, но с дефекти. Въпроса е внимателно да гледаш и търсиш дефекта. Някой са брутални, други поправими. Цените са и на кг и на бройка. Срещат се и цели серии. Може би изкупуват дефектна стока от големите брандове. Вземала съм страхотни дрехи от там от последната колекция на Зара да речем с етикет, но изцапани с грим. Такива обаче са рядкост. Повечето са буквално съдрани. Цените на бройка са фиксирани, да речем ризи - 1 лв; якета - 10 лв. и т.н.
Имам от там страхотна чанта Морган и две кожени якета - бяло и бледо розово на същата марка, като и на трите артикула на места кожата беше забоядисана. Така че, както всички други магазини - въпрос на шанс и на доста време за оглеждане. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт