Нашите second hand находки - тема 47

• 87 996
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Как става връщане на един продукт от онлайн поръчка от Мания?
Аз ли трябва да платя таксата ?

Търсих инфо в сайта ,но нищо не открих.Само пише,че 14дни е срокът .

На листа за евентуално връщане,пише ,че може по банков път или в Изипей.
Ако е в Изипей ще има ли такса?
Сумата  не е много голяма,но ако трябва аз да плащам за изпращане и след това за парите,не бих се занимавала.

# 646
Ти плащаш при всички връщания, но май те имат преференциални цени със Спийди. Излизаше доста евтино.

# 647
# 648
Миналата седмица връщах на Мания и таксата беше малко над 4 лв. Но отбелязах да ми върнат парите по банкова сметка и не знам дали през Изипей има такса. При връщане по банка няма.

# 649
Здравейте,ето една находчица от днес от едно чарити,чисто нови шорти s.Oliver с етикет,идеални за летните жеги в България,цена 4 паунда,по етикет 40 евро

# 650
  • София
Някой да има календара на мания гр.София Димитър Петков и Опълченска , ей много ми е неудобно като нямат календари онлайн , трябва да правя излишно ходене , само за да засеча в кой ден е най-евтино

# 651
Ако успея днес да мина през Мания Димитър Петков ще го кача до довечера.

# 652
По моите сметки от днес им започва най-евтината седмица и в събота 6лв., защото на 01.07. е бил последния ден на 6лв.

# 653
За Мания Димитър Петков последен ден ще бъде на 05.08 - събота.

# 654
Много съм доволна днес отново от Четирите сезона на Д.Петков- горнище- тъмно синьо, черна рокля, тениска, дънкови панталони- всички без следи от носене( най-много по веднъж) и черен панталон с етикет)( малко ми е широк в кръста, но за тези пари...)- всичко за 10лв.
В скрито слагам и календара на Мания-Димитър Петков.
Скрит текст:

Тук е излязла някаква сянка от щорите...

Нямам представа тези крони колко лв са...

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 20:37 от denyil

# 655
Много хубави находки, тениската ми легна на сърцето. Все го пропускам и сега ме е яд. Много скъпа Манията! Благодаря за календара

# 656
Тениската и горнището са за набора Wink
Другият път с мен...
Много мило ми стана, че се видяхме и с една съфорумка с " бонбонка", която раздава усмивки и целувки на ред...

# 657
Много хубави находки, тениската ми легна на сърцето. Все го пропускам и сега ме е яд. Много скъпа Манията! Благодаря за календара

Имат хубави промоции Мания.Аз съм им фен 🤪🫶🏽

# 658
В магазин Четири Сезона на бул Мария  Луиза има много хубави дрехи и джапанки вчера кг беше 13 лв Simple Smile 6 тениски+1 яке всичко с етикети 16 лв.

# 659
  • София
Здравейте!
От днес имам страхотна находка - намерих си сандалки за 4,50лв.
Търсех си такива лекички и ето:
Да ви питам - в събота ще пътувам за Казанлък - има ли някой магазин там да разгледам, да си убия времето и евентуално да си взема находка за никакви пари?
/color]

Общи условия

Активация на акаунт