Нашите second hand находки - тема 47

• 88 002
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Дрехи от Хумана от днес за дребен по левче бройката. Якето и долнището са нови с етикети, а ризата е неразличима от нова.

# 631
Дрехи от Хумана от днес за дребен по левче бройката. Якето и долнището са нови с етикети, а ризата е неразличима от нова.

Там не са ли днес по 2 лв.,  а  утре по 1 лв. бройката?

# 632
Днес е до 2лв. Детското е на левче.

# 633
  • София
Аз много харесвам рокли на по-пълна фигура,  зависи и от формата на роклята и фигурата. На жени, които са по-едри долу, а по-слаби горе,  дългите рокли и поли стоят чудесно.

# 634
Всички Хумани ли са с еднакъв график на цените? Че нямам близо до нас и не ги следя, но като гледам находките в темата, в съответния период бих се разходила до някоя.

# 635
Днес се отбих до Хумана, всичко беше по 1 лв. 
Направи ми впечатление, че млади мъже яко ровеха из дамските дрехи и пълнеха кошници.  Дали ги препродават?

# 636
Аз много харесвам рокли на по-пълна фигура,  зависи и от формата на роклята и фигурата. На жени, които са по-едри долу, а по-слаби горе,  дългите рокли и поли стоят чудесно.
ако да речем роклята е дълга и леко широка би стояла чудесно ама да ги гледам из Враца дебели не само млади ми и на възраст жени с рокли до коляното и леко прилепнала рокля и им се виждат дебелите пръсци и корема им  е грозно е но много  хора не се оглеждат в огледалото преди да излязат от тях

# 637
  • Sofia
На пълен/дебел, много рядко нещо седи ок…казвам го от опит 🥺

# 638
Днес се отбих до Хумана, всичко беше по 1 лв. 
Направи ми впечатление, че млади мъже яко ровеха из дамските дрехи и пълнеха кошници.  Дали ги препродават?
И на мен ми направи впечатление днес в магазина им на Ломско шосе🤔

# 639
Не само в хумана ровят и преподават....
А относно цените в хумана, всеки град зарежда в различна седмица, може да има съвпадения или по области... Не знам точно, но си имат фейсбук страница на хуманата в града там има пълна информация за цените

# 640
  • Ямбол
И при нас днес беше на левче в Хуманата. Беше пъъълно с хора. И почти нищо прилично не беше останало. Аз по-късно ще покяжа какво си взех от там, че вече е в пералнята.

# 641
Има ли в момента някакъв код за ремикс?

# 642
Има ли в момента някакъв код за ремикс?

ENERGY20

# 643
  • София
От кварталната ВУ за 1 лв.

# 644
  • Mostly in my mind
Топ от мен. Simple Smile

Общи условия