Нашите second hand находки - тема 47

• 88 006
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Много ми хареса роклята за моминското, според мен има нужда от скъсяване.

# 616
От хуманна имам много свежи ленени панталонки циклама за 3 лв продавачката чак се изненада много ги хареса.
Не влизам често в темата, но всичко ми е отвора употреба дрехи от редовен магазин нямам.

# 617
  • Ямбол
Две рокли от бургаските магазини:

Скрит текст:

Първата е от Четири сезона, излезе ми 8 лв, а втората е от Хумана, на Ризървд е и беше 4 лв.
Нещо не успяват да се хванат цветовете, червената е доста по-наситена и ярка.

# 618
Две рокли от бургаските магазини:

Скрит текст:

Първата е от Четири сезона, излезе ми 8 лв, а втората е от Хумана, на Ризървд е и беше 4 лв.
Нещо не успяват да се хванат цветовете, червената е доста по-наситена и ярка.
Благородно завиждам! Точно моите кройки рокли. Със здраве да си ги носиш!

# 619
у каква яка и свежа рокля много ми харесва

# 620
Кожени, за 1,48

# 621
    • София
    Супер! Равни ли са?

# 622
    Да. Почти. Ето на тази снимка се вижда колко. Токът е половин сантиметър. Подметката е малко по-малко.

# 623
    Отдавна купих тази чанта, но сега започнах да я нося и се хваля Simple Smile

# 624
    Лятна рокля в любимите синьо, бяло и червено.  И един панталон.  За общата сума 18,50 лв. Не мога обаче да кача снимка и се ядосах.

# 625
    Понеже онзи ден говорихме за лен, вижте какъв ленен шедьовър на Hugo Boss си намерих за 3 лв. (колан сложих допълнително за по-пълна визия).

На етикета пише да не се пере Flushed , но я изпрах на ръка. Имам чувството че малко се отпусна, обратно на очакваното. Възможно ли е!?

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 22:56 от Qosata

# 626
    • Варна
    Аууу, страхотна находка! Със здраве да се носи!

# 627
    И аз качвам снимки на няколко скорошни находки от "Хумана" и "Мания". Ако се поразрови човек, може да намери много хубави дрехи.
    Много ми харесва комбинацията от дънките и блузката (която е нова, с етикет), приличам на 🐸.

Рокличката е много лека и сладка. Фен съм на бабешки цветя.

# 628
    По принцип лятото мразя да нося шапки, защото ме спарват и се чуствам затворена, но днес в кварталния открих една за 3лв, която е толкова лекичка и проветрива, че даже не усещам, че имам нещо на главата, а и ми седи доста добре Simple Smile

# 629
    Страхотна е шапчицата!И аз не нося,но тази не бих я подминала.Имам 5 ленени панталона за последните 2год. и една пола.Всичките са от ву на смешни цени.Много си ги харесвам.Heart Eyes
    Честито на всички за красивите придобивки!Не бях влизала отдавна,има много снимки,браво!Все така да сме.

Общи условия

Активация на акаунт