Нашите second hand находки - тема 47

• 88 009
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Това е моята находка,от малко магазинче в малък град за 7.50 лв.Синът ми много доволен.

# 601
Момичета, искам да подаря тези два чифта дънки на някоя дама, която ги хареса. И двата чифта са на Maison Scotch, номер 28. Нека който има желание да ми пише. Не намерих по-подходяща тема.
Скрит текст:

# 602
# 603
Дами, в случай на връщане поради грешно описан номер обувки, Ремикс ли си поемат цената на доставката?( би трябвало, ама да питам, че досега не ми се е налагало).

# 604
Момичета, искам да подаря тези два чифта дънки на някоя дама, която ги хареса. И двата чифта са на Maison Scotch, номер 28. Нека който има желание да ми пише. Не намерих по-подходяща тема.
Скрит текст:

Дами, никоя от вас ли не ги иска, може и за дъщеря или приятелка. Спешно трябва да освободя място. Извинявам се ако досаждам. 😊

# 605
  • Пловдив
Дами, в случай на връщане поради грешно описан номер обувки, Ремикс ли си поемат цената на доставката?( би трябвало, ама да питам, че досега не ми се е налагало).
Връщат парите за доставка,но трябва да им пишете мейл на контакти и да напишете за номер на поръчка и причината.Като върнете стоката,правят проверка и тогава.Парите се връщат или във виртуален портфейл или във Вашата банкова сметка.

# 606
  • София
От Хуманна на 5лв./бр.

# 607
Момичета търся си ленен сет може ли някой да ми подскаже

# 608
  • София
Разписвам се с един шал и сандалки от физически магазини и две потничета от Ремикс.
Скрит текст:

От Ремикс имам и една разочароваща покупка -  пола от велур на Зара уж без следи от употреба, а реално се оказа подкъсявана като просто е срязана отдолу. Отделно има и петна. Изобщо не си личи на снимките, но няма начин да им е убегнало като са я снимали...

# 609
  • Под Сините камъни
Айде и аз да се похваля с една находка от вчера, от Мания. Август месец ни предстои сватба на щерката и тая рокля ще е за моминското парти 😁 Дъщерята каза, че съм много секси в нея 🤣 тя ме нави да си я купя. Нова с етикет, имах ваучер за 10лв и реално роклята ви излезе за 7.67лв. Само едно оформящо бельо трябва да си взема. За скъсяването още се чудя 🤔
Скрит текст:

# 610
  • София/Севлиево
Аз не бих я скъсила,седи ти страхотно.
Оформящо бельо гледах вчера в Лидл,но нямаше като за мен...

# 611
  • София
Къса свободна рокля от Мания:

# 612
Moonstone123,
То ленени комплекти трудно на пълна цена се намират, камо ли втора ръка!
Пробвай в H&M, Zara, Reserved, LC Waikiki.
Не мисля, че в Манията ще намериш ленени комплекти.
Мечти, мечти 💗
Момичета търся си ленен сет може ли някой да ми подскаже

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 11:21 от HappyRSmile

# 613
  • Пловдив
Пепински, аз не бих я скъсявала. Разкошна е!

# 614
Имам 2 ленени панталона и поне 3-4 блузи/ризи от лен. Купени са от различни втори употреби за период от 1 година някъде. Е, не са комплекти, но са си уникални. Реално аз за такива неща ходя. Дрехи като цяло не ми трябват, имам много, но виж за находки... лен, коприна, пух, кожа.

Общи условия

Активация на акаунт