Нашите second hand находки - тема 47

• 88 028
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Е, ако размерът на етикета е бил реално 14, това, че не са били ок не е по вина на Ремикс( от модел до модел, дори и на една марка,  има разлика( и материята допринася). Вече ако е описано като размер 14, а реално по етикет не е съответствал, догава- да, некоректно е описанието от сайта.

# 196
  • София/Севлиево
Бяха описани като Л, което всъщност е 12 или 42, дойдоха 14-ки,но и двете реално са 10-ки или 40-ки.И с два чифта дънки НЕМА същото ми се случи (от ФБ ги купих),уж42,от еднаква материя,почти еднакъв модел-едните в момента ми падат,а другите едва ги закопчавам,като ги наложих едни върху други имат разлика в талията около 3-4 см едностранно,иначе надолу са еднакви...

# 197
  • София
Минах набързо през новия магазин Rebuy на бул.Цар Борис. Останах с добри впечатления - чисто, просторно, имаше неща и от бюджетни марки, и от среден клас, в чудесно състояние. Не видях скъсани и заваляни дрехи, което напоследък ми се случва все по-често. Не ми хареса, че няма календар на цените. Иначе най-скъпият ден е четвъртък, когато зареждат. Взех си две чанти, цената беше 20 лв. на кг. и излязоха около 18 лв.

малка в топло кафяво от естествена кожа
Скрит текст:
голяма, супер шарена, която не ми е много в стила, но в най-лошия случай ще е за плаж
Скрит текст:
Оплаквам се, че заради лошото време в последните седмици се разбалансирах и направих сума импулсивни покупки за лятото. Поне са секънд хенд, това е позитивното в ситуацията.

# 198
  • Sofia
Днес минах през Мания ВМА...ужасно задръстен с боклуци ми се видя и в двете зали 🤨
В зала А повече от половината дрехи с фиксирани цени,видях доста пооръфани и пак бяха с етикет за нови уж 🤔
Много е стеснено и едвам се разминават двама 🤨
В зала Б също много зле стоката.

# 199
Magrat, голямата чанта е разкош! Да са ти честити полупките!
Може ли малко повече информация за местоположението на този нов магазин?
Примерно от Красно село в коя посока е, далеч лие?

# 200
  • София
Magrat, голямата чанта е разкош! Да са ти честити полупките!
Може ли малко повече информация за местоположението на този нов магазин?
Примерно от Красно село в коя посока е, далеч лие?

Благодаря! Намира се на Цар Борис III 168. След Красно село е, към Княжево. Ако идваш от центъра към Княжево се пада вдясно и е лесно забележим заради големите надписи с името.

# 201
  • Sofia
В Павлово ли е?

# 202
Здравейте, момичета, някой има ли сниман месечен календар на Мания, за да се ориентирам горе- долу как са цените в края? 🙂

# 203
Ще отварят някаква голяма Мания в София. Пусто му жалко,че съм далеч 😁.Иначе щях да отскоча да се разровя.😄

# 204
Да, и на мен ми е далече. Липсва ми тази в Халите.

# 205
Да, и на мен ми е далече. Липсва ми тази в Халите.

Тя къде ще е точно? Някъде около центъра или в по забутан район?

# 206
Ул.Шипченски проход 18, май беше към Гео Милев това Simple Smile

# 207
Нов магазин в София

Скрит текст:

# 208
Това Слатинския мол ли е? И на мен ми е далече, ама да питам поне.

# 209
Здравейте, момичета, някой има ли сниман месечен календар на Мания, за да се ориентирам горе- долу как са цените в края? 🙂
Мания аутлет се води (София, Люлин 10)

Общи условия

Активация на акаунт