Малко трудна тема....за болестта рак и борбата с него - тема №6

• 387 261
  • 5 371
  •   2
Отговори
# 4 050
Борбена, а резултатът от биопсия имате ли (със стадиране) и на каква възраст е баща ви?

# 4 051
  • софия
Борбена, преди седмица в Александровска записваха за ПЕТ скенер за началото на септември.

# 4 052
Борбена, не съпругът ми не се лекува в Надежда, а в Софиямед. Преди да започне правихме консултация с 3- ма онколога, които предложиха една и съща схема за лечение.Избрахме най-удобната за нас.

# 4 053
Много благодаря ще направим и ние консултации тази и другата седмица.
Баща ми е на 67 години. Стадиране още няма,защото няма образно, но във вторник ще мине и скенера.
За Александровска за съжаление няма вече за септември часове за ПЕТ чак за октомври. Звънях в петък.
Той иначе се чувства добре, ходи си на работа и така.
А ravi при кои други онколози правихте консултации?

# 4 054
А колко е стойността на PSA?

# 4 055
Здравейте.Аз все още още не съм диагностициран,но по данни на рентгена направен съвсем случайно нещата клонят към това.В петък ходих на пулмолог който ми каза,че е най-добре да си направя скенер с контраст което беше логично,обаче той не можел да ми даде направление.Къде мога да си направя платено и да не се чака много и как се случват нещата с него?Пробвах в Александровска обаче жената на касата явно не и се занимаваше и ми каза ,че ставало само с направление

# 4 056
Спектър

# 4 057
Kristinia стойността на PSA е висока за съжаление 160 и плюс този Gleason score.
Възможно ли е да няма разсейки при подобни показатели?
Направо не знам на кой свят се намирам...

# 4 058
При нас pSA беше 953.
Консултация правихме с д-р Тимчева и д-р Петрова.В Александровска се чака и много дълго за разчитане.Последно повече от месец и половина.

# 4 059
  • Sofia
Много благодаря ще направим и ние консултации тази и другата седмица.
Баща ми е на 67 години. Стадиране още няма,защото няма образно, но във вторник ще мине и скенера.
За Александровска за съжаление няма вече за септември часове за ПЕТ чак за октомври. Звънях в петък.
Той иначе се чувства добре, ходи си на работа и така.
А ravi при кои други онколози правихте консултации?
В Пета градска има за след седмица часове за ПЕТ скенер
Във Панагюрище също
Може да проверите и в Софиямед и те вече имат ПЕТ скенер

# 4 060
Тук говорим за ПЕТ скенер с галий.

# 4 061
Да точно за ПЕТ с галий иде реч който е доста специфичен и го правят само на три места в България. На две в София и едно във Варна...
ravi давсш ми надежда като гледам хубавото развитие на нещата при твоят съпруг.
Стискам ви палци все така да продължавате и само по - добри новини да получавате. А дано и при моят татко да се развият добре нещата и да му помогне лечението което ще назначат.

# 4 062
От сърце ти пожелавам добри резултати за баща ти.
Галиев мисля,  че има на 3 места в София- Александровска, Сити и Токуда.

# 4 063
Борбена, този вид рак се развивал бавно, ще се справите!

# 4 064
Благодаря на всички. И аз се надявам всичко да влезе в контрол, че само той ми остана. Дано се развива бавно и да го овладее. На всички ви пожелавам успех в борбата! Щом имам някакви новини ще ви дам инфо, а и със сигурност ще питам за повече мнения.

Общи условия

Активация на акаунт