"Търговия със смърт" - разследване на Валя Ахчиева

• 79 262
  • 859
  •   1
Отговори
# 105
То като е гербаджийска телевизията, не означава, че пазят всички по един и същи начин. Има смисъл да се прати и там.
Точно това казвам и аз. Изпратих линка на всички кандидат депутати, които намерих във фейсбук.
Мисля си, че идеята е, да се раздуха случая, а не да си споделяме партийните пристрастия и "медийна хигиена".

# 106
Балтов к Костадин Ангелов са много активни във фейса. Богомил Бонев също публикува щекотливи теми и си има аудитория. Кирил Петков и той избухва. Хубаво е всички да получат линка и да ги видим кой от тях ще реагира.Това освен сигнал е един вид и своеобразен тест…

# 107
Момичета, благодаря ви за реакциите и сигналите до медиите,  и за това, че поддържате темата активна, така дори във форума ще бъде видяна от повече хора.

# 108
Балтов к Костадин Ангелов са много активни във фейса. Богомил Бонев също публикува щекотливи теми и си има аудитория. Кирил Петков и той избухва. Хубаво е всички да получат линка и да ги видим кой от тях ще реагира.Това освен сигнал е един вид и своеобразен тест…
Пратих и на тях

# 109
Писах на трите основни, освен това имам контакт в България он ер, та по телефона помолих и там за журналистическо разследване.
Честно казано, не съм много оптимист, но дано пък да вземат да ме изненадат.

Сега ще пиша и на Дир, макар че те милите са жив зян...

# 110
Писах на доктор Таня Андреева.

# 111
Ако никой от кандидат политиците не откликне, не трябва да гласуваме.

# 112
Дайте идея до кои институции в ЕС да подадем сигнал? В ЕМА? Лично до комисаря, отговарящ за здравеопазването? Някой може ли да съдейства с имейл адреси и контакти?

# 113
Има една съфорумка, която работи в дира- nana77

# 114
На Сербезова някой писа ли?
И тя голяма бунтарка уж беше, пък после заседна в безвремието

# 115
Ама днес медиите трябваше да гърмят с този репортаж. Няма ли гилдия, не се ли подкрепят? Ахчиева си е свършила работата и тук не става въпрос за ядки от асфалт, а за супер неморални злоупотреби. Не, че другите са за извинение, но това също е престъпление. Аз ако не го бях срещнала в Компроматите  нямаше да знам също, такова затъмнение има, а за побоя над Мария отвсякъде ми излизаха заглавия, та даже и в двете емисии новини го съобщиха, за “бой” са си самите журналя!

Сербезова срещу какво се вълнуваше? Такъв министър беше, че оставяше впечатление, че не тя е министъра…

# 116
Сутринта с кафето прочетох в нета( не запомних къде) за В.Ахчиева , че е спечелила делото за неправомерно уволнение от БНТ и К.Каменаров. Сега е кандидатствала със своя концепция за обявено седмично предаване за разследваща журналистика от Емил Кошлуков. Подкрепям и дано успее🍀

# 117
И аз разбрах от темата за компроматите и то благодарение на ставането рано сутрин, защото почти веднага бе изтрито всичко.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 11:04 от a.nik

# 118
Дано! Вчера си мислех, колко труд е хвърлила и как им го поднася на тепсия и се вижда, че черното е черно, а бялото-бяло и няма кой да реагира. Може ли един журналист да си свърши работата, а толкова контролни органи НЕ?!
Гледах и репортаж за Надежда Йорданова с руското гражданство на Алексей Трифонов и как всъщност като министър Йорданова се държи доста неадекватно, даже се чудя дават ли си сметка, че се излагат…

# 119
Дано! Вчера си мислех, колко труд е хвърлила и как им го поднася на тепсия и се вижда, че черното е черно, а бялото-бяло и няма кой да реагира. Може ли един журналист да си свърши работата, а толкова контролни органи НЕ?!
Гледах и репортаж за Надежда Йорданова с руското гражданство на Алексей Трифонов и как всъщност като министър Йорданова се държи доста неадекватно, даже се чудя дават ли си сметка, че се излагат…

Надежда Йорданова не е министър от началото на август 2022. За някакъв стар репортаж ли става въпрос, от времето, когато е била министър?

Общи условия

Активация на акаунт