Отговори
# 15
Като прането...
Пред пране, основно пране, плакненене, ароматизиране, центруфугиране.  Настройки за температури, че за финно, че за деликатно...Това е какво искат жените.
Мъжете - дънки, чорапи, тениска... малко пране на която програма е копчето, и повече центрофугиране. Ако пералнята не бачка... на чешмата бум на ръка.

# 16
Добре, че поне не е готвене.
Да се чудиш на кой аламинут да се насладиш. 
А петзвездно меню всеки ден след 5 години го има само в пързалките.

# 17
Дай на партньора да прочете поне 10 романчета "Арлекин", ако още се намират отнякъде, за да постигне правилното състояние на духа при тези занимания. Ама ха, калпазанин, вяло ще действа! JoyJoyJoy

# 18
Аз не съм особено доволен и бих променил партньора за да пробвам нови неща.
А да пробваш нови неща с този партньор?

# 19
У таз брада гургулица е свила гнездо, девойка си търси младостта, кантора загубени вещи се помещава, софийски градски съд и купола на изгорелия цирк на надеждата…….Брадатко!

Ама много ясно, и един кошер пчели стръвници, закуска за из път, молив, острилка и навити на руло мънички листчета, на които си водя бележки за глупостите дето говоря по YouTube. Но да, права сте, ще си запаля една лула в събота и в нея ще изгоря всичките си недовършени мечти и остатъците ми от надежда.

# 20
Ако партньорите нямат доверие и откритост помежду си да говорят за желанията си и степента на удовлетвореност, за каква връзка говорим изобщо? Стигне ли се до търсене на  съвети от приятелки, списания и разни гуру-та, как да съблазним и върнем мъжа в семейното ложе, за мен мача е свирен.
От 20 години съм семейна, преди това съм имала известен брой гаджета и сексуални партньори - никога не съм обсъждала интимния си живот с друг, освен със съответния партньор. Какво, колко, как, защо - това е въпрос на двамата във връзката, и трябва да е съобразен само с техните желания и потребности, а не на външни показатели - какво пише в списанията, и какво твърди майстор Пешо.

# 21
  • София
Аз не разбирам хората, които правят компромис със секса. Това е фундамент и ако е важен за теб, а куца, всичко друго се дестабилизира. Ако има проблем - ребром на партньора. Не влизам във връзка за да стоя на сухо или да се моля за секс. Ако за другия това е нормално, значи не сме един за друг.

Авторката обаче трябва да прецени дали сексът не й достига, или емоциите. Защото са две различни неща. Има мъже, които ги домързява да се стараят и да са креативни, особено като почувстват жената сигурна. За тях се брои, щом са свършили, дори да е било так, так, буф. От друга страна, много жени очакват, че емоцията ще е като в първите дни, както че и мъжът трябва да се погрижи за всичко това, а те накрая просто да участват. Което обикновено не води до много вълнуващи резултати.

# 22
Има хора, които са неумятни за секс просто.
За да е хубав сексът, трябва да са чувствени и двамата партньори. И там е нужно въображение. Но най-важно е и двамата да отключват желанието си и чувствеността един за друг.

# 23
Виц:
-Защо след толкова дълго време съобщихте, че жена ви е починала?
-Ами не бях забелязал. Разговорите бяха, както обикновено, сексът - както обикновено. Но в един момент взеха да се събират чинии в мивката...

# 24
Една жена отива на работа цялата сияеща.
- Какво става? - питат я колежките й.
- Невероятен секс - отговаря.
- Стига, ма, с кого?
- С мъжа ми, с кого.
- Че вие сте женени от 15 години???
- Оле направо чудо. Значи снощи първо два часа любовна игра, после един час секс и накрая четири часа гушкане.
- Олеее, блазе ти! Де да можеше и на мен да се случи...

От своя страна мъжът също отива на работа. Гледат го колегите му - подпухнал, едва се влачи.
- Какво става, бе братче, защо си като парцал?
- Остави се, брат, страшна работа. Снощи пийнах малко така повечко, ама за късмет и мойта реши да правим секс. Ужас, казвам ви! Първо два часа не мога да го вдигна, после един час не мога да свърша и накрая като се ококорих, четири часа не мога да заспя!

# 25
  • София

Малей, горкият човек! Остави го намира, че съвсем ще му писне.

# 26
Това с дългата любовна игра никога не съм го разбирала, нито ми е било по вкуса. Същественото е важно и винаги бързам да мина на него. Че ме лигави той 5 часа, ай сиктир.

# 27
  • София
Затова е важна сексуалната съвместимост.
Ай сиктир за едни, е дай Боже за други.

# 28
Според мъжете  има два вида жени. Такива, които умират в ръцете ви всеки път, и Такива които са умрели вчера.
Сексуалната съвместимост е едно от първите неща за успешна и дълготрайна връзка. Е, след това се нареждат още 10, ноо и жените доста често се оставят по течението и очакват единствено мъжете да са винаги готови, креативни и откликващи.
Е, за да задържиш интереса и желанието на мъжа за дълго, трябва и действия от жените.

# 29
Цитат
Доволни ли сте от сексуалният живот с партньора си, и ако не-какво бихте променили?

Партньора ?

Общи условия

Активация на акаунт