Отговори
# 45
  • София
Викаш, други неща няма да ти бръкнат толкова надълбоко Joy

Идеята не е никак лоша, по принцип.
Аз обаче обичам да готвя и винаги има две неща сготвени, та най-ще ми бръкне в г.. а, ако "тая" ми се върти около печката.😂😂😂

# 46
Не, че искам де - нямам нужда от друг в леглото, но пък трима си е преживяване. Затова е добре човек да отметне някои неща преди да се обвърже окончателно Joy
Ако ги отметнеш и ти хареса, може да не искаш да се обвързваш после.
Ма то има и такива семейства. В Холандия например си има суинг клубове, петък и събота си ходят семейства, дето не им "трепкат пеперудките" вече, та се разменят, тройки, четворки, и кой каквото му е насърце.

# 47
Аз може и да съм няква сбъркана като чета повечето мнения, ама на мене сексуалния ми живот стана по-хубав и по-удовлетворяващ с годините. Може би аз се опознах, може би не се притеснявам да си кажа какво ми харесва, може би той вече ме познава и знае какво харесвам, ама сега, на 34г се чувствам по-удовлетворена, отколкото на 24.. за един и същ мъж става въпрос Joy
Тааа, според мен може и по-добре да става с годините. Изграденото доверие е ключово за мен.

# 48
+1
 Вярно е, че с времето тръпката/адреналинът намалява, но се повишава качеството на самото усещане.

# 49
  • София
+1
 Вярно е, че с времето тръпката/адреналинът намалява, но се повишава качеството на самото усещане.

Повишава се дедовия му. Най-доброто качество си остава преживяването с чужда жена. Sweat Smile

# 50
Трети глас за по-добро качество с времето.
Защо - не знам, предполагам, че човек открива някакви неща, но ето че не е само при мен.

# 51
Най-доброто качество си остава преживяването с чужда жена. Sweat Smile
Качество с чужда жена, дръжки. Ако си научил настройките на жена си скоростите влизат плавно. Леко съединителя, бум първа влиза мазно без никакво придърпване, без никакво задавяне. Набираш си плавно, без да я гониш, муш втора. И така нататък. Ако е по-маневрена, и трябва да я набуташ някъде по на тясно, спираш изчакваш малко, задна леко, и си я наместваш като по учебник.
Ако е чужда, не знаеш къде отлепя съединителя, може да я задавиш, даже да я угасиш. Иска време да се свикне. Има и някои автоматици разбира се, но там не знаеш колко е търкаляна, кой какво масло е наливал, рисковано е.

# 52
Абуто,Дон Жуан и Казанова не биха се съгласили с тебе... Ама никак...Laughing

# 53
Абуто,Дон Жуан и Казанова не биха се съгласили с тебе... Ама никак...Laughing
Ти ги остави тия! Харесват ми мненията му. Винаги с добро чувство за хумор. По повод на чуждото. Към дървените философи, дето не са опитвали чуждо: Известно ли ви е, че има период на напасване? Понякога от 1 път не се получава. Каква тръпка ви е тогава? Или приказването на празни приказки е също тръпка?🙄

# 54
Винаги има период на напасване. И да, с човек, който те познава и знае,  как, колко и къде е много по- хубаво ,отколкото с някой за първи път.

# 55
  • София
Най-доброто качество си остава преживяването с чужда жена. Sweat Smile
Качество с чужда жена, дръжки. Ако си научил настройките на жена си скоростите влизат плавно. Леко съединителя, бум първа влиза мазно без никакво придърпване, без никакво задавяне. Набираш си плавно, без да я гониш, муш втора. И така нататък. Ако е по-маневрена, и трябва да я набуташ някъде по на тясно, спираш изчакваш малко, задна леко, и си я наместваш като по учебник.
Ако е чужда, не знаеш къде отлепя съединителя, може да я задавиш, даже да я угасиш. Иска време да се свикне. Има и някои автоматици разбира се, но там не знаеш колко е търкаляна, кой какво масло е наливал, рисковано е.
Абе не ми разправяй. Карал съм и москвичи и жигули, ама и доста по-сносни марки. То колите, като погледнеш са еднакви - купе, четири гуми, двигател, съединител спирачки. Ама има и мерцедес, ферари, порше, има и москвич. Sweat Smile

# 56
Пропускаш, че жените са различни. И всяка има нужда от различни настройки, за да бъдеш оценен по достойнство.

# 57
  • София
Да, така е. И точно това е интересното.

# 58
  • София
Ако мушва два пъти и свършва, не е нужно напасване, качеството винаги е едно и също Joy

Ако ги отметнеш и ти хареса, може да не искаш да се обвързваш после.

Предполагам по същата логика едно време са държали сексът да е след брака Wink

# 59
Да, така е. И точно това е интересното.

И успяваш от първия път да напипаш, къде на всяка е слабото място?
Браво, такива виртуози са рядкост.

Общи условия

Активация на акаунт