Азиатска козметика и грим - тема 25

• 77 746
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Има в manekineko за 47 лв.

# 301
  • София
Ех, че яко име за сайт. Не ги знаех. Благодаря ти Simple Smile

# 302
  • софия
И яки цени! И аз не го знаех, сега го отворих, погледнах само Anessa слънцезащитата, дето по корейските е между 24-35$, тук е 93 лв!!
Извинете!
А вие отворихте дума за японските вит. С-та, пак да попитам какво мислите за ФДТ на DHC,за който питах на предната страница? В каква ли форма е вит. ? Никакви отзиви не намерих, а ме изкушава...

# 303
Grinning Леле, сега отворих и в амазон е по-евтино меланото с 9 долара шипинг да му платиш.

Обичайната му цена е нещо около 10 долара.

Колко бг сайтове са се нароили за азиатска козметика, но нещо не им работят конкурентните цени.

# 304
  • Бургас/Пз
Pea,благодаря ти. Аз също клонях към някакви киселини , но малко ме притеснява летния сезон. Ще й кажа да погледне това на Pixi

# 305
  • Prismatica Aerie
Melano CC Vitamin C Essence е 10$ в момента в Yesstyle, без добавени кодове за намаление.
9€ в европейската SV.
Аз ползвах японската версия миналото лято - Melano CC Vitamin C Premium Essence - тя е с малко по-различен състав от другата, съдържа 4 форми на вит.С  -  ascorbic acid, ascorbyl tetraisopalmitate, ascorbyl glucoside, ethyl ascorbic acid. Има мазна консистенция, което на мен персонално не ми е проблем, но не знам как би го възприела една комбинирана към мазна кожа.

..да попитам какво мислите за ФДТ на DHC,за който питах на предната страница?
Дълготраен, високоустойчив на пот, себум и вода, 3 вида пудра за контрол на омазняването. Силно, плътно покритие, визуален избелващ ефект, а за същинско избелване разчита на арбутин и деривати на вит.С(не откривам кои обаче, защото никъде, дори на кутията няма състав, според японския Амазон).
Това ще има ефект маска! Още ли те изкушава? Grinning Как ще си уцелиш цвят?

# 306
  • софия
Безценна! Kissing Heart
Освен да ти преведа по сметка спестените около 30$? Grinning
Нямам аз такова омазняване, а и не ща маска, хеле пък лятото.
То и къшънът на su:m37 си ми е добре като покритие...ама пусто око насита няма Flushed

# 307
Сладки мои, идвам с лоши вести Wink Минала съм се!

Помните ли, че поръчвах сънскрийни и метнах "матовия" SUM37 в кошницата също...  добре, ама има 2 вида SUM37 SUN AWAY Multi Effect Sun BLOCK  - единият е Sun block AD, другият Sun Block EX! В  нета е манджа от объркани снимки... та да знаете, че AD версията е влажна, а не матова...  ще чака есента! Иначе е чудесна смес от сънскрийн и основа за грим, изглажда, освежава тена, дава сияние (natural glowing effect), но за горещини на моята кожа - тццц!

Сега ще си погледна поръчката да видя дали все пак не съм избрала EX  и не са го оплескали постфактум.

PS F****, продуктът е с неправилна снимка, мислила съм, че поръчвам ЕХ...

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 17:01 от Agent Provocateur

# 308
  • Бургас/Пз

Помните ли, че поръчвах сънскрийни и метнах "матовия" SUM37 в кошницата също...  добре, ама има 2 вида SUM37 SUN AWAY Multi Effect Sun BLOCK  - единият е Sun block AD, другият Sun Block EX! В  нета е манджа от объркани снимки... та AD версията е влажна, а не матова...  ще чака есента! Иначе е чудесна смес от сънскрийн и основа за грим, изглажда, освежава тена, дава сияние (natural glowing effect), но за горещини на моята кожа - тццц!

Сега ще си погледна поръчката да видя дали все пак не съм избрала EX  и не са го оплескали постфактум.

Ох, по описание звучи точно това, което искам. Намерих го в https://www.yesstyle.com/en/su-m37-sun-away-multi-effect-sun-blo … ml/pid.1053963653 точно АД версията, та сега ме сърбят ръцете дали да рискувам с поръчка . Само веднъж съм поръчвала от тях преди доста време и ме разкарваха по митници и глупости, та оттогава не смея.

Вие от Yesstyle с превозвач ли поръчвате??

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 20:47 от ani_d

# 309
Ддс е платено в цената, не отива на митница. Доставят пратката директно на бг адрес. Директно, без превозвач.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 21:25 от ##Bvlgari##

# 310
  • Бургас/Пз
Ддс е платено в цената, не отива на митница. Доставят пратката директно на бг адрес.
Много ви благодаря

# 311
  • софия

Помните ли, че поръчвах сънскрийни и метнах "матовия" SUM37 в кошницата също...  добре, ама има 2 вида SUM37 SUN AWAY Multi Effect Sun BLOCK  - единият е Sun block AD, другият Sun Block EX! В  нета е манджа от объркани снимки... та AD версията е влажна, а не матова...  ще чака есента! Иначе е чудесна смес от сънскрийн и основа за грим, изглажда, освежава тена, дава сияние (natural glowing effect), но за горещини на моята кожа - тццц!

Ееее, ми чудесен си е сънсрийна AD Blush
Метни го през океана.
Аз искам друго да ви кажа.
Като ме "посече" така  Сatalano, за ФДТ на DHC, че ще заприличам на мумия Kissing Heart, аз си изрових един позабутан  ВВ, за който си спомних, че даже съм повторила. Няма да се мъча да го описвам(щото Аgent а ще чете Grinning), но  само ще кажа, че е много ХМХМХМ! елегантен!  Лек, но комфортен се усеща за суха кожа, има лек глоу ефект, средно покритие, но и в сайта пишат, че зависи от  начина на нанасяне(пръсти, гъбка, четка). Аз го нанасям с блендер.
P. S.Има си и арбутин, и други благини.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 21:37 от swetulka

# 312
  • Чукарландия

Почвам бета глюкана и се надявам да ми се отрази добре. Blush Като за първо нанасяне, имах едно лепкаво усещане, но сякаш бързо премина. Ще видим нататък как ще е. Sunglasses
Ако е за серума на Iunik, и на мен ми лепне и го нанасям с воден сандвич. Тогава няма проблеми и  сякаш по-хубаво попива.

Кати, какво представлява "воден сандвич"? 🤗
Пръскам флорална вода или слагам тонер, веднага след това серума и като попие,  пръскам пак с флорална вода и продължавам със следващите стъпки.

Благодаря много! 🌷
А сега моля за предложения за хубави флорални води, за суха кожа! 🤗

# 313
Бела, роза дамасцена на Алтеа ми се отразяваше много добре. Сега пръскам роза сентифолия, но сякаш ми засушава леко кожата. Като я свърша, ще се върна на дамасцената.
Също един воднист екстракт на центела на One Thing ползвам в момента за целта.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 22:27 от kati_v

# 314
Ани, да знаеш мило, че "освежава тена" във корейски вариант на база за грим значи "доста избелва и обезцветява". Та понеже си ни морска сирена и дори до плаж стигаш аз не бих препоръчала точно този сънскрийн за лятото, въпреки, че ти пасва на типа кожа - върху тен ще дава един пепеляв вид!

Общи условия

Активация на акаунт