Азиатска козметика и грим - тема 25

• 77 786
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Околоочния крем на MEDI PEEL никой ли не го е ползвал ???

# 406
  • София
Аз имам малко лунички, които лятото стават повече и по-тъмни, въпреки слънцезащитата. Тук са ми казвали, че луничките са кръглички (в моя случай и не много големи) за разлика от пигментните петна, които не са.
На мен луничките никога не са ми пречили, даже като изсветляват покрай киселините и трета ми домъчнява за тях. Но никога и от нищо не са изчезвали напълно.

Бейби, аз съм ползвала околоочния на Меди - доста се точи като консистенция, но заглажда кожата около очите. Хубав продукт е.

# 407
  • Prismatica Aerie
Моите лунички са в състояние на невидимост последните години, защото нямат преки срещи със слънцето. Разбира се, хронологичното стареене и корейската козметика също допринасят за това. Начинът ми на живот не изисква активност навън, а и аз не съм любител на дейности на открито, за да си причиня доброволно блещене срещу слънцето.
Въпреки това слънцезащитните средства са ми хоби и никога не ми омръзва да пробвам нови продукти.
Кожата ми е снежнобяла, като това не е епитет от фолклора, внушаващ хубостта на момата, а нормална кожа на една натурална редхед мома, без грам претенции за хубост.

Относно стиковете - не се чувствам привлечена.🤨

~~~
Сетих се за сън стиковете. Какво количество трябва да се нанесе, за да се постигне обявения на опаковката фактор:

https://labmuffin.com/how-to-apply-sunscreen-stick/

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 16:48 от Catalano

# 408
Здравейте,
От две години не бях поръчвала от yesstyle, но пък само там имаха от любим за мен тонер. Поръчката ми е от 25.05.23 и изненадващо за мен пристигна днес, при това аз живея в населено място, което се обслужва по график и доставката е задължително до адрес. Не е с български пощи, а с  Express One, бившите МБМ експрес - куриера дори ме информира, че още на 12 е трябвало да ми достави пратката, но не успял Simple Smile Много съм доволна- бързо ми се струва, като си спомня, че преди 2 години повече от месец пътуваше пратка от yesstyle, а сега шипинг агента са B2C Europe, пратката е шипната на 05.06.23. От доста време искам да тествам мулти балмовете на KAHI - гледам корейски сериали и там много ги лансират - предимно Wrinkle Bounce Multi Balm, който нанасят  на назолабиални, на скули, малко под очите, на устните и на шията. Обаче на мен идеята ми е да нанасям предимно в областта около очите, защото само там кожата ми е по суха и през деня си поизсъхва и иска да я мажа с нещо. Затова и като прочетох споделеното от VanessaDE, моментално стигнах до извода, че именно eye balm е перфектния за тази цел. Поръчах на първо време два броя- един за вкъщи и един за офиса, после ще ми трябва и един за дамската чанта Simple Smile.
Перфектен е за мен- изключително лесно се нанася, отначало прави лек като мазен филм, който за моята сухичка кожа около очите е благодат и веднага бива изпит. Нямам дразнене около очите, че са ми чувствителни.  Много, много удобен - точно това, която търся!!!

# 409
Здравейте, можете ли да препоръчате продукти, подходящи за тийнейджър с акне. Поръчах й серията на Pyunkang Yul ACNE, но след 2 месеца използване, не вижда резултат. Сега ме помоли да потърся нещо по-ефикасно.
За почистване на лицето съм й взела балма на Beauty of Joseon и измиващия гел на Cosrx. Слънцезащита също ползва - MISSHA All-around Safe Block.
Ще съм благодарна, ако ме насочите към продукти, от които сте видяли резултат при вашите тийнейджъри.
Да споделя моята тинейджърка с какво успя да овладее положението и да премахне на 95% проблема с акнето. Сега се появяват преди цикъл. Черни точки вече няма.
Измиване със Cerave за мазна кожа, зеления.

Тонер сега почти не го ползва.
Обтриване на лицето с тези пачове

Два или три пъти седмично маската на Uriage

Често слагаше и пачове за пъпки на Cosrx.
Но силно ограничи сладкото, а от млечните обича само кашкавал.

КАкво ви е мнението за този околоочен крем на MEDI PEEL?
Аз съм доволна, опънат и изгладен контур.

# 410
Anelia, само да подшушна,че Wrinkle Bounce Multi Balm може да се ползва и за омекотяване и подхранване на връхчетата на косата Wink

# 411
Благодаря,  VanessaDE, той сигурно и затова се казва Multi balm. Ще поръчам и от него, то се е видяло, че наистина са много удобни тези стикове. В корейските сериали буквално както си вървят по улицата, си вадят стика от джоба или чантата и директно си го нанасят  където имат нужда, защото за тях да си оставят кожата да не е овлажнена си е грехота. Известната корейска гримьорка на знаменитости Jung saem mool и тя направи два стика Essential mool stick  и Essential mool stick glow, които ще си поръчам скоро и ще дам отзиви и за тях. Аз имам повечето неща на Jung saem mool(cushion-и, foundation, lip-pressed tint, Essential mool cream mask -това е страшно напоена с крем-серум маска от висококачествена материя, която овлажнява брутално, гъбичките за нанасяне на фондьотен и къшън са уникални, слънцезащити(върховни!), серуми, тоници, toner pad,  essential mool cream, cleansing oil, cleansing foam,  че и цялата серия за коса.....)и трябва да кажа, че са изключителни.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 23:02 от Anelia Dimitrova 649961

# 412
Някой преди време май беше хвалил продуктите на Jung saem mool.Дамата беше гримьор по професия,ако не се лъжа.
Ще се разровя пак да видя за какво иде реч

# 413
^^^ Да, аз....

# 414
Записвам се в отбора на ползващите корейски кремове.
Съфорумка ми похвали слънжезащитата, но не намерих подходяща.
Снабдих се с тези две кремчета.

# 415
Здравейте ! За първи път пиша в темата, не съм ползвала корейска козметика до момента.
Бихте ли ми препоръчали серум, нощен антиейдж и къшън за мазна, пореста кожа ?
Ако ги има във физически обекти в страната ще ми бъде най-удобно.
Благодаря предварително 🤗

# 416
Здравейте ! За първи път пиша в темата, не съм ползвала корейска козметика до момента.
Бихте ли ми препоръчали серум, нощен антиейдж и къшън за мазна, пореста кожа ?
Ако ги има във физически обекти в страната ще ми бъде най-удобно.
Благодаря предварително 🤗
Масово в страната, се сещам само за дм - серумът с пептиди на Skin1004 и слънцезащитата на същата марка. Иначе, ако сте от Бургас, може да видите kocos.bg - мисля, че там се намираше физ.им магазин - както и Нотино в София. А Лили пуснаха Medipeel, прекрасна марка с антиейдж състав, но и тя май се предлага само онлайн.

# 417
  • Бургас/Пз
В Бургас няма физически магазин на кокос.бг. Има в София на ул. Граф Игнатиев 20

# 418
Благодаря ви,  момичета !

# 419
Извинявам се за подвеждането. На пратките ми от kocos винаги пише, че са изпратени от Бургас, затова съм останала с впечатлението, че там имат магазин.

Общи условия

Активация на акаунт