Азиатска козметика и грим - тема 25

• 77 789
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • софия
Дами, имате ли опит със splash маските на blithe? Бихте ли го споделили?
Blush

# 421
Много отдавна съм ползвала, даже и не я изразходих, нищо не си пропуснала.

# 422
  • софия
Много отдавна съм ползвала, даже и не я изразходих, нищо не си пропуснала.
Мерси, Зари Kissing Heart
Хубаво беше да, бях пропуснала, но не... Blush
Сега я получих, ще видим какво ще я правя.
В търсене на алтернативи за почистване лятото.
На сухите  възрастни кожи какви са ви режимите на пилинг?
Аз имам и глинени, ензимна, билковия пилинг на Medi peel, друг механичен пилинг на I from...киселини съм изключила
Казвам го, не за да  ви се фукам, а малко със страх да не  предОбрим Blush , та да обсъдим вие   колко и как... Heart Eyes

# 423
  • Prismatica Aerie
.. какви са ви режимите на пилинг?
Киселинни! Grinning Слаби киселини, под формата на тонер/тонер падове всеки ден.

Manyo Bifida Biome Ampoule Toner
innisfree Truecare PHA Toner Pad
 Mary&May Gluconolactone (PHA)+Betula Alba Juice Cleansing Pad
Benton PHA Peeling Toner
numbuzin  No.1 Goodbye Dead Cell Toner
SKINFOOD  Pantothenic Water Parsley Clear Pad
HYGGEE  Own Vegan Calming Toner (LHA+BHA)

Anua Heartleaf 77% Clear Pad
Mary&May Gluconolactone (PHA)+Betula Alba Juice Cleansing Pad
Needly Daily Toner Pad
numbuzin No.4 Pore Zero Peeled Egg Toner Pad (PHA+LHA)
Round Lab 1025 Dokdo Pad
Banobagi Calming Care Moisture Pads
Anua  Birch Moisture Boosting Pad
MediFlower Centella Asiatica PHA Pad
PCALM Barrier Cycle Toner Pad

В момента ползвам OSEQUE Silky Bright Enzyme Powder,  ma:nyo  Bifida Biome Ampoule Toner (PHA) и beplain Cicaful Calming Pad, които нямат киселини, но релефната им страна е доста грубичка - перфектна за механично ексфолиране.

# 424
Момичета,
Един въпрос към тези от вас, които сте по-запознати -
поръчката ми е пристигнала вече в UK, но се появява това съобщение "Arrival at inward office of exchange - GBLALE", т.е. предполагам, че е отишла на митница?! Сега какво следва?

Продуктите са на стойност около $ 116 и съм дала адрес на превозвач от UK -> BG.

# 425
Няма значение стойността, важно е какво са писали продавачите. Най-вероятно ще я освободят до няколко дни.

# 426
На мен ми харесваха сплаш маските. Имам оранжевата. Не са нещо уау разбира се, но ми харесват. Аз си разреждах в едно шишенце и след измиване се напръсквах с него. Ползвала съм и за загрубели пети, лакти, ако не се бъркам нещо.

# 427
  • Бургас/Пз
Момичета, много искам да пробвам алгинатните маски на Anskin. Едната , която избрах е Collagen, дайте ми идея , коя да е втората?? Колебая се между Crocal, Aloe и АС control. Ако трябва да съм честна обаче така и не можах да разбера АС контрол за какво е точно , но предполагам, че е за петната и зачервяванията или греша??
https://www.stylevana.com/en_US/catalogsearch/result/index/?p=2&q=Modelling+mask

# 428
  • Prismatica Aerie
АС контрол за какво е точно
AC Control = acne control. Подходящo за акнеичнa кожa.

# 429
  • софия
Момичета, много искам да пробвам алгинатните маски на Anskin. Едната , която избрах е Collagen, дайте ми идея , коя да е втората?? Колебая се между Crocal, Aloe и АС control. Ако трябва да съм честна обаче така и не можах да разбера АС контрол за какво е точно , но предполагам, че е за петната и зачервяванията или греша??
https://www.stylevana.com/en_US/catalogsearch/result/index/?p=2&q=Modelling+mask
Взимай колаген, или pearl.
Добре е да си направиш курс, не чак 10 дни, а 5-7.

# 430
  • Бургас/Пз
Светулка, благодаря Simple Smile Всеки ден ли си прави този курс??
Каталано, много съм зле, хич не се сетих, че е за акне. Добре, че попитах Simple Smile
Ще дам отзиви като ги получа Simple Smile

# 431
  • софия
Светулка, благодаря Simple Smile Всеки ден ли си прави този курс
В указанието препоръчват, мисля 10 дни, но видим ефект имаше след 5.поредни. А мазах 7.
Хибави са, чудя се дали тези, които Аgent има (професионалните) са толкова по - по-: blush:
В yesstyle бяха таман 2 пъти по-скъпи от  другите от Stylevana.

# 432
Здравейте, дами!

От корейския грим имате ли коректор за тъмни кръгове, от който сте доволни? Така и не си намерих от западните марки такъв, който да ми харесва как стои и да прикрива достатъчно.

# 433
  • Sunshine state
Днес балсамът за премахване на грим, който си поръчах абсолютно от чисто любопитство, дойде и естествено веднага го пробвах. 😂 Доволна съм, върши ми чудесна работа и не е скъп.

# 434
kakx аз ползвам този
https://www.stylevana.com/de_DE/the-saem-cover-perfection-tip-concealer.html
Цвят Peach Beige.
Аз често имам сенки под очите и този коректор ги прикрива идеално.Не се събира в гънки,не се "изпарява" в течение на деня...на мен ми върши работа

Общи условия

Активация на акаунт