Азиатска козметика и грим - тема 25

• 77 804
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря!

1. Моля, препоръчайте ми минерална слънцезащита, тъй като съм бременна и не мога да използвам с химични филтри. Много четох и избрах на skin11104 Madagascar centella air fit suncream plus Spf50+ PA. Оказа се обаче, че не трябва да я ползвам, защото съдържа Salicylate и Licorice Root. Сега се чудя коя да избера и да не сбъркам отново.
Почти всички корейски минерални слънцезащити съдържат butyloctyl salicylate.

# 451
# 452
Stylevana цялостно имат проблеми с изпращането на пратките от няколко месеца, доста хора се оплакоха от тях. Аз затова и продължавам да поръчвам през Yesstyle. Повечето фирми са доста по-реактивни на отваряне на case в Paypal, за съжаление.

# 453
  • софия
Момичета, струва ми се, че на всяка втора страница някоя пита защо се бавят поръчките от Stylevana!
Дали прекрасната Pea Pink да не  сложи текст в началото, че поръчките от корейски сайтове се бавят?!
И съответно, как да процедират  по-нетърпеливите.
Не исках да занимавам публиката, кога  съм поръчала и кога съм получила, защото вярвам, че това не е интересно, полезно и общо валидно. Аз имам 3 поръчки от SV, които дойдоха много бързо,по - бързо от Jolse.
Последната е от 16.06 и вече е в Лондон, но това кого интересува?
Въоръжаваме се с търпение.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 16:32 от swetulka

# 454
Bubata, виж на Biore бебешката. Аз я ползвам да бебто. Не корейска Aveeno и Banan boat (тази съдържа въпросната съставка) също за бебета предпазват перфектно.

# 455
  • София
Здравейте, благодаря за темата!

В търсене съм на слънцезащита за подновяване през деня, бременна съм, четох коментарите предните страници, колебая се между следните стикове:

Tocobo COTTON SOFT SUN STICK SPF50+ PA++++

BEAUTY OF JOSEON Matte Sun Stick Mugwort+Camelia SPF 50+ PA++++

ISNTREE Hyaluronic Acid Airy Sun Stick SPF50+ PA++++

Благодаря много!

# 456
Дами на The Saem - Cover Perfection Tip Concealer каква е разликата м/у цветовете отбелязани с числа и тези с имена ?

Ванеса ти беше светличка с руса коса нали ?

# 457
  • Prismatica Aerie
Дами на The Saem - Cover Perfection Tip Concealer каква е разликата м/у цветовете отбелязани с числа и тези с имена ?
Скрит текст:

"BRIGHTENER: A light pink matte highlighter perfect for enhancing the undereye area and tip of the nose.

CONTOUR BEIGE: A neutral brown contour shade for light to medium skin tones.

PEACH BEIGE: A colour correcting peach for troublesome dark circles.

GREEN BEIGE: A colour correcting green for redness and acne scars. "

Оттук

# 458
Casual,десните за мен са коректори,като тези за косата.Зеленото прикрива червени петънца (купероза,пъпки...),прасковеното е за сенки под очите(оранжево-синьо) и т.н.
Левите са по-скоро за контуринг си мисля,или може да се нанасят върху другите,като тонер Grinning
Да руса съм,но кожата ми не е от най-белите.

# 459
Благодаря момичета, поръчах прасковеното Simple Smile

# 460
Момичета,
Давам ОВ за моята поръчка. Получих я миналата седмица. Поръчах с фирма превозвач до UK и оттам до България. Не съм заплащала допълнителна сума освен посочената такса от 4,99/кг. + куриерска услуга. Много съм доволна! Jolse били много щедри - сложили са ми 2 маски + доста тестери Simple Smile

# 461
Ползвам стика на Beauty of Joseon в момента. Много го харесвам като ефект върху кожата - матира леко, нанасям върху грим /да се разбира ФДТ или ББ крем и пудра/ и стои супер прилично. Колко пази не мога да съм категорична, защото въпреки фанатичното ми подновяване, ползването на минерална слънцезащита дори и по-обилно от препоръчването, стоене с шапка постоянно и на сянка тъмните ми петна потъмняха и се уголемиха, но това става всяка година лятото дори и само в градски условия. За плажа съм взела минералния на бентон.

# 462
  • София
Puppiii благодаря много за отговора, радвам се че все още някой отговаря на новите Flowers Hibiscus

В момента ползвам Beauty of Joseon Relief Sun Rice Probiotics SPF50+ PA++++  и съм доволна, но на скулите и най-изпъкналите части искам да слагам още нещо допълнително.

# 463
  • софия
Благодаря момичета, поръчах прасковеното Simple Smile
Casual, ще чакам с интерес и благодарност отзив-колко е покривно, естествено  и трайно. За да не купя поредния безполезен "прасковен" коректор уж неутрализиращ кафяви петна.

# 464
За лятото вече отворих водоустойчивата Миша, а подновявам с крема на BoJ. Купила съм си и EVI, който не е точно корейски продукт, дават го с 8-часова защита, но май ще остане за моменти, в които ще се излагам по-интензивно на слънце.

Общи условия

Активация на акаунт