Азиатска козметика и грим - тема 25

• 78 674
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Момичета, YesStyle как се държат с доставката до България? Бързички ли са, има ли някакви разправии с мито и т.н. и как се доставят финално - чрез Български пощи или друга компания?

# 466
Момичета, YesStyle как се държат с доставката до България? Бързички ли са, има ли някакви разправии с мито и т.н. и как се доставят финално - чрез Български пощи или друга компания?
Поръчката ми от края на май пристигна за около 17 дни, нямаше митници, с някой от куриерите дойде, но понеже в офиса и служебни пратки целодневно идват не мога да потвърдя дали със Спиди , Еконт или Sameday ( тези до май месец не бях ги чувала )
Проследяването обаче им куца ... дава, че е тръгнала, дава после Европа и после изненадващо пристигна Smile

# 467
Последната ми поръчка от Джолсе беше в началото на годината, директно до България, не мога да кажа коя беше фирмата, но не е Спиди или Еконт. Пратката ми беше отваряна, преопакована и залепена с тиксо и липсваха тестерите, които, макар и малко, в предишните пратки имаше. От тогава не съм поръчвала и се чудя как да действам.

# 468
  • София
Булгари, защо не се оплака на куриерите?

# 469
Не ми се занимаваше, но определено обмислям друг вариант за следваща доставка.

# 470
Много съм разочарована от слънцезащитата Мадагаскар с центела на скин 1004.

# 471
  • София
Много съм разочарована от слънцезащитата Мадагаскар с центела на скин 1004.
Какво не ти хареса? Аз вчера си купих, но още не съм я пробвала.

# 472
Скоро поръчах от Yesstyle продукти на Mary&May - серията им Blackberry complex и съм много доволна, особено от крема есенция. Поръчах и крем за очи  - Transexamic Acid+Glutathione, който също е хубав, дори забелязвам заглаждане на бръчките, но аз имам много дълбоки тъмни кръгове и торбички под очите, за които този крем е неподходящ. Можете ли да препоръчате друг крем за този проблем?

# 473
Много трудно попива в кожата ми, която изглежда като сивкава след намазването. Мислех, че след минути ше попие и ще изчезне сивотата, но не. Стои си с часове. От далече личи, че все едно има нещо не добре размазано по лицето.

# 474
  • София
Скоро поръчах от Yesstyle продукти на Mary&May - серията им Blackberry complex и съм много доволна, особено от крема есенция. Поръчах и крем за очи  - Transexamic Acid+Glutathione, който също е хубав, дори забелязвам заглаждане на бръчките, но аз имам много дълбоки тъмни кръгове и торбички под очите, за които този крем е неподходящ. Можете ли да препоръчате друг крем за този проблем?

За тъмните кръгове при мен подейства единствено Lierac Diopticerne. Една дама беше споделила резултата си с него във Фейсбук и реших да го пробвам и видях резултат. От корейските не мога да препоръчам, в wishlist ми е Cosrx Snail Peptide Eye Cream, има доста положителни отзиви.

# 475
Като се спомена COSRX, какво ви е мнението за Advanced Snail Mucin 92 All in One cream. Поръчах го, но чета, че при някои им изсушава кожата. Някой ако го ползва, да сподели резултати, моля!
Не знам дали да го отварям или да го давам на някой.

# 476
  • Бургас
Аз измазах няколко кутии от него и много ми е любим, но кожата ми е много мазна и не мога да кажа дали изсушава. При мен определено, не. Ползвах го само вечер и на сутринта кожата ми е сияйна и хидратирана, трябва пак да си взема от него.

# 477
И аз чакам отзиви за прасковения коректор с нетърпение. За околоочен в момента ползвам на Меди пийл крема - заглажда много осезаемо контура, хидратира и определено дренира. Ако някой е ползвал и серума ще се радвам да сподели впечатления и сравнение между двата, че се чудя, дали да подновявам или да взема серума.

# 478
  • софия
И аз чакам отзиви за прасковения коректор с нетърпение. За околоочен в момента ползвам на Меди пийл крема - заглажда много осезаемо контура, хидратира и определено дренира. Ако някой е ползвал и серума ще се радвам да сподели впечатления и сравнение между двата, че се чудя, дали да подновявам или да взема серума.
Ако питате за MEZO FILLA EYE SERUM, не бих казала, че е нещо изключително.Ако сте със суха кожа в подочната зона, не е достатъчен, но той за това си е серум, за да се надгради. Опитайте  двата продукта заедно и ни разкажете какъв е резултата Rolling Eyes

# 479
Благодаря Simple Smile Четох отзиви от съфорумки, че ползват единствено него, но за моя сух нагънат контур заложих на крема и добре че. Отдолу слагах бетаглюкан, но ще пробвам и този серум.

Общи условия

Активация на акаунт