Азиатска козметика и грим - тема 25

• 78 675
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Пластмасовите кутийки на YesStyle са характерни за магазина - не при всяка поръчка, но достатъчно често ми се е случвало, за да не ме притеснява това. Липсващите продукти, обаче, са проблем!

# 541
  • Prismatica Aerie
..По брадичката имам пъпчици, и по челото черни точки - направо ми е като замърсена и запушена кожата...
Ексфолиране?

# 542
  • софия
Ее, ще я вкараме в отбора mariа.Blush
Да кажа и аз какво мисля.
Аз съм човек на, сериите, както знаете и ми харесва идеята и за  няколко  продукта на Medi peel. Аз ги ползвам и ги препоръчвам.
Имат хубав много хидратиращ крем

За почистването никога не пренебрегвам двойното вечер,  Предпочитам олио, не балм. Хубави са продуктите на Haruharu с черен ориз. Имат и чудесен лек хидратиращ серум.
Глинена маска - обезателно, а ензимна та на Tosowooong е несненяема.
Допълвам и за изключителния билков пилинг на medi peel!
Ретинол не бих започнала сега, особено, ако е за пръв път.
Вит С-с внимание за фото чувствителност, и не високите концентрации. Любимият на Zari Bonajour
Защитата-ще си замълча за прехваления BoJ. Моето откритие е biore aqua rich, за което писах.
Жегата не намалява желанието ми за пазаруване, но предизвиква хаос в мозъка ми и и накупих хаотично разни серуми.
Питах ви за къшън, вие нищо не ми казахте и аз избрах един на Holika-high cover, мат.
Ако не е хубав, отговорността не е моя, да бяхте ми препоръчали по - хубав Kissing Heart

# 543
Gery серума за околоочния на Beauty of Joseon пробва ли го вече ?

Да супер много ми харесва! Има ефект още от първото нанасяне (опъва и изглажда кожата). Аз по-принцип за околоочен ретиноиди ползвам само ако са изрично разработени за тази зона (ако нямам - мажа бакучиол), обикновен ретиноид намажа ли под очите при мен има обратен ефект - изсушава ми прекалено и набръчква.
На BoJ слънцезащитата особено за около очите също ми е върховен!

# 544
Хи-хи 😁
Благодаря, swetulka🥰
Ще се радвам,да се присъединя към вас😊
Любител съм на корейската филмова индустрия над 10 години,но как не се бях сетила за козметиката😁
Съвсем случайно ми попадна вашата тема и от там,вече съм голям фен🤭
Благодаря ви момичета ♥️

# 545
..По брадичката имам пъпчици, и по челото черни точки - направо ми е като замърсена и запушена кожата...
Ексфолиране?

Ексфолирам, Каталано, с гликолов тоник 7%, от доста време, а пъпките станаха откакто ползвам балма...Спирам го и ще видим какво ще стане.

# 546
Според мен пъпките са по-скоро от прекаляване с ексфолирането отколкото от балма. Киселините често действат така при по-честа употреба.

# 547
^^^^^ Подкрепям Зари?

# 548
Мнение за крема с EGF на coxir?

Имам серума на Klair’s с вит. С - мазен е, като олио. И той, и midnight серума имат ефект, но консистенциите им са ми много странни и даже неудобни за ползване.

Farmstay са си добра марка за мен - имам ампула и тоник. От тоника съм много доволна.

# 549
  • София
Моята последна поръчка не дойде в такава тарелка - а в малко кашонче ( имах около 10 продукта, някой в мини травел размер обаче ) . И пристигна с Еконт, сега следя тази която очаквам и ми излиза Български пощи. Силно се надявам в тази жега да не ми се налага да ходя то там.

Casual, днес си взех поръчка от Yesstyle от Български пощи. Поръчката е направена на 15.06, на 18.07 номерът за проследняване показа, че е в София, вчера след обяд получих съобщение, че е в нашия пощенски клон. Дойде в кашонче.

# 550
Имам серума на Klair’s с вит. С - мазен е, като олио. И той, и midnight серума имат ефект, но консистенциите им са ми много странни и даже неудобни за ползване.
Това го реших като слагам първо тоник и веднага след това супер минимално количество от серума, и гледам да разнеса максимално бързо, сякаш ще се изпари за секунди Simple Smile Така не ми е мазна кожата после.

За моите пъпки - не прекалявам с ексфолирането, то де да беше това...а и гликоловия тонер го ползвам от месеци, чак сега се появиха тези неща...Може да карам пубертет Smile

# 551
Аз го слагам преди тоника, нали чистият вит. С се слага преди всички други продукти.

# 552
Аз ги слагам по гъстота, от най-течна към най-гъста консистенция Thinking
Знам ли и аз как е правилно в случая...

# 553
супер много ми харесва! Има ефект още от първото нанасяне (опъва и изглажда кожата). Аз по-принцип за околоочен ретиноиди ползвам само ако са изрично разработени за тази зона (ако нямам - мажа бакучиол), обикновен ретиноид намажа ли под очите при мен има обратен ефект - изсушава ми прекалено и набръчква.
На BoJ слънцезащитата особено за около очите също ми е върховен!
И аз съм със слънцезащитния на BoJ и привършвам един на prem, който вече го няма ( или му е сменена опаковката )
Ретиноиди не ползвам затова се колебаех за околоочния. Но на следваща поръчка ще взема малък размер.

малко кашонче .. пристигна с Еконт, сега следя тази която очаквам и ми излиза Български пощи. Силно се надявам в тази жега да не ми се налага да ходя то там.
Casual, днес си взех поръчка от Yesstyle от Български пощи. Поръчката е направена на 15.06, на 18.07 номерът за проследняване показа, че е в София, вчера след обяд получих съобщение, че е в нашия пощенски клон.
Моята е от 14, днес е шипната от Холандия .. Sad оф ще трябва да се разкарвам до пощата значи.

# 554
Скрит текст:
Това го реших като слагам първо тоник и веднага след това супер минимално количество от серума, и гледам да разнеса максимално бързо, сякаш ще се изпари за секунди Simple Smile Така не ми е мазна кожата после.

За моите пъпки - не прекалявам с ексфолирането, то де да беше това...а и гликоловия тонер го ползвам от месеци, чак сега се появиха тези неща...Може да карам пубертет Smile

За  1-2 седмица спри всичко, което ползваш, само нещо базово и слънцезащита и ще ти мине.
Киселините точно когато се ползват правят такива мизерии.
Но каквото и да е, алергия към някоя съставка, прехранване на кожата или преексфолиране, базова рутина обикновено го оправя.

Общи условия

Активация на акаунт