Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за записване на щастливото раждане на бебетата?
Какви са препоръките за избор на болница и процедура за раждане?
Какви са препоръките за анестезия по време на раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за записване на щастливото раждане на бебетата?
Форумът предлага възможност за записване на щастливо раждане на бебета, особено за тези с термин или планирано секцио. Потребителите могат да изпратят лично съобщение, за да бъдат включени в списъка с гости и да бъдат информирани за раждането. Това е начин да споделите поздравления за безпроблемно раждане и здрави бебета.
-
Какви са препоръките за избор на болница и процедура за раждане?
Когато избирате болница и процедура за раждане, вземете предвид фактори като цена, наличие на персонал и удобства. Проучете различни болници и техните политики относно избора на екип, наблюдението на тоновете на плода и изследванията на кръвта и урината. Обърнете се към форуми или приятели за опит и информация.
-
Какви са препоръките за анестезия по време на раждане?
Форумът предоставя информация и опит относно анестезията по време на раждане. Потребителите споделят, че анестезията може да бъде поискана след постигане на 3 см разкритие по време на раждането. Препоръчително е да се проведе разговор с лекаря и анестезиолога за подробности относно вида на използваната анестезия и процедурата по време на раждането.
-
Какви са симптомите на предродилната депресия?
-
Как се определя полът на бебето чрез сърдечния ритъм?
Какво ще кажете?
. Да е честито на мама и тате бебе Светослав
. Голям юнак да порастне!
, аз само как съм си свикнала да спинкам до 10 часа). Ще мина там разните му изследвания, и ако не се наложи нещо по спешност, май във вторник ще се режем. Ти без уговорка ли си? Ако искаш да си разменим телефони на ЛС и да се търсим в болницата. Аз обещах да се обадя на Пола, като отида в понеделник. Тъкмо ще видя как е.
Кво стана с вируса, пребори ли го?
)), ЧЕСТИТА Ема на Anaise и Светослав на мама slan4ogled, сладурчетата да са здрави, да папкат и растат весели и щастливи
Хъм, измислих го - компромисен вариант пооправям малко, мия чиниите, просвам прането и лягам да мързелувам, до довечера има време... пък и ми подариха една книжка: "Няма такава книга..." Людмил Станев (ако се чудите кой е, взе награда за една детска книжка, детска точно, толкова колкто Мечо ПУХ), която се чете за 1 час - горещо я препоръчвам - малко българска култура!
и вика:"Айде да слушате радио, че то на тоновете какво ще им слушате?! Скучно е
!Спирай го и ни остави да си слушаме сърчицето на детенцето!
и ми секна мераците за планирано секцио