На ФЕВРУАРИ 2005 Юнаците - излизат от тумбаците!!! ХІ

• 16 507
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Цвета, не се паникьосвай, моля те!
Контракциите в началото са като  болки при менструация, които постепенно се усилват, понякога може и кръста да боли..
ПОвръщането е заради бързото разкритие, така съм чувала и не мисля,  че е често явление....
Тези, дето се паникьосват, като теб, най-леко раждат, да знаеш!!!  Wink

# 241
  • Sofia
Привет,мамки!
Честита дъщеричка Никол на мама Везди! Да им е жива и здрава!
Аз вчера цял ден имах гости - кумата ми от Бургас и още една девойка, снощи кръчма и днес ще ме скъса да ме боли кръстът  #Puppy dog
Много ми е притеснено вече и на мен - чудя се да не би да имам контракции (ама само кръстът ме боли  Thinking, направо го чувствам като отсечен  ooooh! ).Днес смятам цял ден да си лежа  Sleeping .Нощем и аз се въртя като пумпал в леглото и сънувам кошмари  #Silly
Абе, нервничко ми е вече  #Shocked  #Shocked
Бебко си помръдва доволно, коремът ми е щръкнал с още 3 см и според кумата ще имаме голям юнак  Rolling Eyes Пък как, аджеба, ще го изкарам, незнам  Shocked
Утре сме на запис на тоновете.Знае ли някоя от вас каква точно информация дава записът на тоновете? Thinking

# 242
  • София
хей Годзила, значи има реални шансове да родиш като мен на 8-ми феруари! Ние във втроник ще празнуваме вече 3-то ТР, но ще стискаме палци и ще чакаме още един малък подарък и за теб, ако няма нищо дотогава де! Blush

# 243
Цитат на: Ybag
хей Годзила, значи има реални шансове да родиш като мен на 8-ми феруари! Ние във втроник ще празнуваме вече 3-то ТР, но ще стискаме палци и ще чакаме още един малък подарък и за теб, ако няма нищо дотогава де! Blush

Ако 8-ми е вторник, това е най-вероятния ден, дори!!!  Laughing
Благодаря за стискането на палци!!!!  Simple Smile
А вие да изкарате страхотен празник и да ударите едно и за мен!!!!

# 244
Честити сладки бебета на мама Ivanichka и мама vezdi, да са ви живи и здрави и много радост да ви носят, пък докато ние се накумим да родим, да сте ни настигнали и минали по размери и развитие  Simple Smile))

Godzilla, да на линия съм, но нали ти си тук до неделя, пък и да напълним тази темичка до 20-та страница Simple Smile. Давайте идеи за заглавие на новата темичката... Simple Smile
Едно е сигурно, ще те дочакам да се върнеш от родилното.

Вчера бях в Шейново и няма абсолютно никакви знаци за предстоящо раждане - като нищо ще стана мартенка.
Никакво изглаждане на шийката, дори не била центрирана, а това се случвало при слизането на главичката, бебето е много високо, нямам ефективни контракции - само леки и редки. Като капак дори ходя по малка нужда, както преди да забременея, като няма какво да притиска........... Стига съм писала, просто за сега се примирявам с мисълта, че доста ще трябва да почакам до срещата с бебо, а как искам вече да го гушна Simple Smile))
Подобно на вчера и днес ще скитам, надявам се земното притегляне да помогне на бебо да си направи път надолу.

Относно фурмите: изобщо не знаех за интересното им десйствие. Аз лично съм се пристрастила към тях, през последния месец замених шоколадите с фурми и съм изяла поне няколко кутии от 0,5 кг., а както четете по-нагоре, няма никакъв ефект Simple Smile))))

Пожелавам ви лек и много приятен ден, успех на тези, които скоро ще раждат и да се връщат бързо да разказват...
На Танита 30 искрено благодаря за успокоителните думи - ще се стараем да сме спокойни, надявам се Simple Smile

# 245
Абе Годзи мила,

Наистина ми е доста притеснено, не че нещо се правя на интересна! Голяма паникьорка съм, но това е така и ми е много трудно да се контролирам и не знам как да се успокоявам. Вика си: "малко остана, ще моине всичко и ще прегърна бебка", но уви и това не ми помага много. А да не говорим за безсънните ми нощи!

Пожелавам на себе си, на теб и на всички бъдещи мами най-искрено бързо, леко и безпроблемно раждане!

# 246
Цвета, и за миг не съм си помислила ,че се правиш на интересна, просто се опитвам  да ти внуша, да не се притесняваш излишно....Ако знаеш пък мен как ме е страх  Shocked  Понякога знаеш ли как се успокоявам - оглеждам се наоколо (на улицата, напр.) и си казвам - всички тези хора са РОДЕНИ, по същия начин, по който и на мен ми предстои (сега да не навлизаме в подробности, че ще ми правят секцио и т.н.). оф, тромавичко излезе....Абе, дишай дълбоко!!! Мноооого ти скискма палци - всичко ще мине като по вода!!!
Стайл, кво ще кажеш (пък и другите, де) - През ФЕВРУАРИ 2005 - от БЕБЧЕТА БУКЕТ!!!
или нещо в този дух?!?!?
МОФ, пиши, не се скатавай...липсваш ни!!!

# 247
kak ste dnes?Simple Smile
az maj sym shtastlivka - spq si oshte prez noshta:) makar che mi se sluchvat po nqkoj drug chas i boduvane... obache pomagajte - ne moga da se spravq s cestit li, kvo li e, ama mnogo me boli kato pishkam, vse mi se pishka, chuvstvam se kato invalid... pritesnqvam se, che ako mi namerqt nqkakvi bakterii i koj znae kakvo, shte iskat da me rejat, a az iskam da rodq normalno... oh ne trqbva da se sashkam...
ej i vie ne se sashkajte!
Godzi da kajesh kakvo stava s teb ej!!

a za pricheskata ot dolu:) - mi az nakarah moq myj da me obrysne, hem se zabavlqvahme, hem da ne mu e za 1 pyt kato dojde vreme da rajdam:) sega se chudq - kosymchetata na korema brysnete li gi??

# 248
Цитат на: beti_bratanova
kak ste dnes?Simple Smile
az maj sym shtastlivka - spq si oshte prez noshta:) makar che mi se sluchvat po nqkoj drug chas i boduvane... obache pomagajte - ne moga da se spravq s cestit li, kvo li e, ama mnogo me boli kato pishkam, vse mi se pishka, chuvstvam se kato invalid... pritesnqvam se, che ako mi namerqt nqkakvi bakterii i koj znae kakvo, shte iskat da me rejat, a az iskam da rodq normalno... oh ne trqbva da se sashkam...

Здравей beti_bratanova! Мился, че трябва да пиеш много вода - поне по 2 литра в денонощие и това може да помогне за проблема с щипането при пишкане. Но все пак не е зле да си направиш изследване на влагалищен секрет и ако наистина има някоя опасна бактерийка да ти изпишат нещо, за да я умориш. По-добре така, отколкото бебо да се зарази с нещо.

# 249
  • Sofia
Цитат
kosymchetata na korema brysnete li gi??

Сакън, не ги пипай!
Те са от хормоните, ще си опадат сами, иначе на лято, не можеш заголи пъпа, ако ги избръснеш  Laughing

# 250
Здравейте пише ви таткото, защото мама е в болницата, но скоро ще си дойде и ше взима участие редовно.
Важното е да ви се похвалим че си имаме дъщеричка роди се на 31.01.2005 в майчин дом, 50см и тежи 3750г. Ще се казва ЕМА
много се радваме, мама и бебо са добре и скоро ще са си вкъщи.
Това е от мен
поздрави за всички

# 251
Бети, положението временно може да облекчиш, като се подмиваш с отвара от лайка, ама да не е горещ!!! Иначе направо при Чичо Доктор, че циститът не е безобиден...
 Да добавя - пиенето на топла бира също помага!!!  Wink

# 252
#Milti  #Milti  #Milti
Честито бебче на Anaise! Да ви е живо и здраво и да ви носи само хубави мигове!

# 253
Цитат на: Anaise
Здравейте пише ви таткото, защото мама е в болницата, но скоро ще си дойде и ше взима участие редовно.
Важното е да ви се похвалим че си имаме дъщеричка роди се на 31.01.2005 в майчин дом, 50см и тежи 3750г. Ще се казва ЕМА
Това е от мен
поздрави за всички

АААА!!  УРРРРАААА!!!! ЧЕСТИТО!!!   ylinfant   Party Time  newsm18
Най-после!!!!
Да ви е Жива и Здрава ЕМА!!!!
Как е Анайс? Нормално ли мина раждането?!?!?!?!

# 254
Цитат на: Anaise
Това е от мен
поздрави за всички

Страхотен татко! Браво, че бързаш да ни споделиш радостната вест! Здраве, късмет и само усмивки от "малката" Ема! Чудесно име за една "голяма" мома - то 3.750 са си добри килца. Радвам се, че всичко е минало успешно и ще чакаме мама да разкаже повече подробности!

Общи условия

Активация на акаунт