декупаж/салфета4на техника/

• 142 584
  • 395
  •   1
Отговори
# 285
Най-после се наканих да поснимам направеното от мен.
Снимките са ужасни, но поне се вижда за какво става дума.
Картинка за Великден, Синя саксия, Бяла саксия (много нескопосано стана),Бяла саксия 2.Чашки за яйца

# 286
Момичета, имам няколко въпроса за декупажа върху свещи. Пробвах с Ц200, но като изсъхна, се отлепиха елементите. Дали съм го разредила много или върху свещи става само със специалното лепило. Другият ми проблем е, че се чудя какво ще стане със салфетката, когато свещта гори. Има ли опастност да се запали или да се отлепи.

# 287
  • Бургас
Ати, аз правих по Коледа с универсалтното лепило - не се отлепи, но и не гореше - свещта си гори, а салфетката остана да си стърчи отстрани.
Четох някъде при рускините, че може с гореща лъжичка - нагряваш лъжичката върху свещ - с кръгови движения прилепваш салфетката върху свещта. Не съм го пробвала, но има логика

# 288
Ати, аз правих по Коледа с универсалтното лепило - не се отлепи, но и не гореше - свещта си гори, а салфетката остана да си стърчи отстрани.

Аз съм правила с С200 и стана, но не го разреждах въобще.Горя си по същия начин, по който описва и Радина. Peace

# 289
Благодаря ви за бързите отговори! Ще пробвам без да разреждам лепилото. И понеже свещите ми са под формата на яйце, ще лепя мотивчетата само в долната част. Там където се стесняват няма да слагам нищо, за да не попада салфетка в пламъка. Дано се получи, за да ви ги покажа после   Simple Smile

# 290
  • Разпиляна във въображението
Вижте какво намерих:

# 291
  • Разпиляна във въображението
ето как става:

# 292
Ето моите великденски яйца и 4инийки.http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=109256

# 293
  • София-в сърцата на моите деца
Karlson, страхотни са ти яйцата? Кажи ми тези с розичките от какви яйца са-истински или пластмасови си ползвала?

# 294
Karlson, страхотни са ти яйцата? Кажи ми тези с розичките от какви яйца са-истински или пластмасови си ползвала?
Пластмасови. Има всякакви размери в Слън4оглед. Hug

# 295
Пластмасови. Има всякакви размери в Слън4оглед. Hug

Ще разкажеш ли по-подробно как точно ги направи. Моооля!  Praynig "Състарени" ми изглеждат. Интересуват ме и материалите. аз вчера бях в Слънчоглед и си взех лепило-лак и други дребни джунджурии за великден, но определено се очертавам редовен "дарител" в тоз` магазин. Страхотии има, а мен ме сърбят ръцете!  Laughing

# 296
Карлсон, разкош!
Аз оня ден довърших моите - също пластмасови, също със салфетна техника.
Ще трябва да ги снимам Embarassed

# 297
... "Състарени"  ми изглеждат...

Така ми се напукват яйцата като ползвам по-некачествена темперна боя. Но не съм се сещала да превърна дефекта в ефект  Grinning. На karlson яйцата са страшно сполучливи.

# 298
  • Бургас
Здравейте момичета, първо искам да ви похваля, че сте много талантливи и всичко което сте направили е произведение на изкуството. Аз изчетах почти цялата тема и много се запалих, сега по темата - купих си лепило, за което в магазина ми казаха че било и за отгоре и за отдалу, ама май разбраха че съм лайк и ми се струва, че ме прекараха  Crazy, направих няколко неща но не стоят така лъскави, направо са си грозноватички и ми се струва че ако са лакирани ще изглеждат по- добре. Ще бъда благодарна ако някоя от вас има търпение да ми отговори какъв лак да си купя и изобщо какво липило /като марка е най- подходящо/. Мерси предварително

# 299
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте момичета, първо искам да ви похваля, че сте много талантливи и всичко което сте направили е произведение на изкуството. Аз изчетах почти цялата тема и много се запалих, сега по темата - купих си лепило, за което в магазина ми казаха че било и за отгоре и за отдалу, ама май разбраха че съм лайк и ми се струва, че ме прекараха  Crazy, направих няколко неща но не стоят така лъскави, направо са си грозноватички и ми се струва че ако са лакирани ще изглеждат по- добре. Ще бъда благодарна ако някоя от вас има търпение да ми отговори какъв лак да си купя и изобщо какво липило /като марка е най- подходящо/. Мерси предварително

Аз си поръчах от каталог, че тук в книжарницата нямаше за салфетна техника. Само че не е лепило, дори не видях такова нещо в този каталог. Имаше 4 вида лак - за пластмаса, за текстил, за стъкло /ако не бъркам/ и нещо като универсален. Струваха около 4 лв. и нещо. Поръчах си универсален. От този - универсалния имаше два вида - матиран и лъскав. Предпочетох матиран пък ще видим. В четвъртък го очаквам /като че ли София е на 300 км., а не на някакви си 30 от Перник, та една седмица ще чакам..., ама какво да се прави - продавачката ми каза, че аз съм единствената клиентка, която търси подобен лак!/

Общи условия

Активация на акаунт