Декемврийски бебета 2023г

• 42 983
  • 729
  •   1
Отговори
# 90

Аз имам усещане, че може да е момиче, а моя приятел казва, че ще е момче Hug
Същата работа .И на моя още от преди бременността все мъжко му е в устата , а аз винаги съм си мислила ,че първото ми дете ще е момиче.🤗

# 91
Изтеглили ли сте си вече някакво приложение за следене на бременността ? Преди 4 години като бях бременна със сина ми ползвах 1-2 ,но сега не ги намирам, а тези които пробвах сякаш не са моите.
Привет! Одеве изпратих изображение на приложение без да успея да напиша нищо.  Това специално много ми харесва. И преди съм го ползвала. Показва анатомично как изглежда бебчо за всяка седмица, показва с бутонът "линийка", колко точно е размерът и човечето се смалява или увеличава по мащаб. Има много информация за всеки орган, кое кога и как се развива. Можеш да избереш Аватар на бебето, за да прилича на теб долу горе и можеш да го движиш по оста му, както и да предизвикваш да мърда.😆 Също има полезни съвети за майката. Има и примери с реални снимки 2D и 3D. Може би пропускам още инфо, но това е достатъчно. Дано да Ви допадне! 🙂 Лека бременност!❤️

# 92
  • София, България
Включвам се с инфото ми от прегледа вчера. Всичко изглежда наред, зацапването може да е било от много неща, но за сега няма база за притеснения. Даже успя да се види нещо в матката (и аз го видях като петно), но е много рано. Каза, че не иска да ме тъпче с хормони щом е спряло зацапването от самосебе си. Изписа ми Утрогестан и ако се появи пак, тогава да го почна. И така - на 25.04 пак, живи и здрави. Simple Smile

Миналия път ползвах някакво приложение с информация, ама всъщност почти не го ползвах…беше хубаво, де ако го открия пак, ще споделя.

# 93
Привет дами, при някоя започна ли (не само) сутрешното гаденe 🤢 мен от няколко дни ме попилява, дори през нощта да се събудя за ОО почва да ми се гади 🥴 май ще е момиче, щом така ме мъчи

# 94
Привет дами, при някоя започна ли (не само) сутрешното гаденe 🤢 мен от няколко дни ме попилява, дори през нощта да се събудя за ОО почва да ми се гади 🥴 май ще е момиче, щом така ме мъчи

При мен за щастие този път липсва. Броени пъти ми е ставало гадно и то за няколко секунди, което дори не го броя, но има още време да видим. Чувала съм, че "пикът" на симптомите е около 8-ма седмица

# 95

Аз имам усещане, че може да е момиче, а моя приятел казва, че ще е момче Hug
Същата работа .И на моя още от преди бременността все мъжко му е в устата , а аз винаги съм си мислила ,че първото ми дете ще е момиче.🤗

И при мен е така. Аз имам две сестри и като цяло в рода сме повече момичета, в техния пък са момчета.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 10:03 от Eksi

# 96
  • Варна
Ето ме и мен

5+4 дни, 3мм, на 26ти пак съм на преглед

# 97
  • София
За момента нямам гадене или повръщане. Просто ми се яде по-малко и ако опитам да хапна повече - ми се свива стомаха.
Иначе съм развила обоняние като лисица - усещам всякакви миризми отдалеч 😂
Не смея да избързвам със заключенията, но засега особени неразположения нямам.
Иначе в края на след обеда се чувствам малко като парцал, но като се прибера от работа и полегна за час, ми минава.

# 98
Мина и моят първи преглед. Аз съм 6+4 на какендарче и си отговаря. На видеозон ме гледаха, видя се сакче с жив ембрион, също се виждаше и тупкащо сърчице. Много се радвам ме всичко е наред, но се разочаровах, че нито снимка ми дадоха, нито пуснаха да чуем сърчице. Само казаха че се вижда.

# 99
Екси, и на мен в понеделник не ми го пуснаха да го чуя, Казаха , че се стресирало толкова рано аз бях 6+1 , а ембриончето отговаряше на 6+3 и на следващия преглед на 24.04 най-вероятно ще го чуем (тогава ще съм в 9г.с).

# 100
И аз днес бях на преглед . Видя се само сакчето - 4г.с. +3 съм, на правилното място е  ,но докторката ми каза, че има леко отлепяне . Изписа ми Утрогестан и Но шпа  и без полови контакти ,ама то аз и нямам желание откакто съм разбрала, че съм бременна 😁.
    Сега живеем за момента да чуем сърчице ,както вече някои от вас , момичета .🤗

# 101
И при моята първа бременност не ми пуснаха първия път да чуя сърцето , само го видях как пупти , доктора каза ,че не е ок за плода.

Иначе при мен симптомите са леко виене на свят , но по цял ден , чувствам се като леко подпийнала 😀 снощи в 20 часа едвам гледах , ако ме трябваше да къпя и да приспивам малкия , щях да съм отнесла плувката😀 иначе промяна в апетита нямам , а със сина ми като бях бременна ме гонеше страшен глад от самото начало, събуждах се рано сутринта умряла от глад и ставах да си правя закуска , а не закусвам попринцип . Утре и аз съм на преглед за първи път, дано всичко да е наред и да видим и нашата точица❤️

# 102
Аз да ви кажа, умирам от глад, в същото време ми се гади, но ми се ядат сааааамо боклуци - чипсове, пуканки, зърнена закуска, за сега си угаждам, дано отмине поне това желание за джънк 🫣😂

# 103
  • София
Здравейте

Записвям се и аз плахо при вас. 6та бременост под ред, имам детенце на 8г от третата бременост и няколко загуби в различни седмици. На 38г съм.Днес минах пръв преглед, за сега всичко е наред, видя се сакче, с жълто мехурче и трептещо ембрионче, отговарящо на 5+6 дни, колкото съм седмици. На тежката артилерия съм, с клексан, дуфастон, преднизолон. Изкарах и грип тези дни, та всичко се струпа. Надявам се този път да е успешна и до финал.

# 104
  • София, България
Мацето, успех този път и всичко да е сполучливо до финал! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт