Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 206 086
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 1 695
Е, тя пък да не е хвърляла някакъв труд, та сипва така. Някой ѝ го дал наготово и вече е властелинът на спойлера. Пфф.

# 1 696
  • София
Ето и още от нея.
Мика печели, но сега е с Елена.
?

Аз засега не си променям мнението, че Валерия печели. Някак не ги виждам с Мика.

# 1 697
  • Варна
Това са четирите финалистки и ЦРУ стигна до този извод. Печели Валерия, тя би била склонна и да се вземат с Генчо. Мога да допусна че Мика печели ако няма предложение и сватба.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 698
Не мога да повярвам за Микаела и това е, по едно време говореха и за Джия😄 всичко това е fake..

# 1 699
# 1 700
  • Разпиляна във въображението
На мен Мика ми е безлична. Нещо случили се на срещата им? И тя май е с едно провлачване в говора. Може и да се бъркам. Или рядко говори, или просто не съм я отразила.

В статията по-горе Мика все едно е две различни жени.

Обичат ли се младите да се взимат.

# 1 701
Изобщо не вярвам на този спойлер, по-скоро е измислен и се опитват нарочно да променят посоката, понеже ще е твърде очевидно, ако е Валерия.

# 1 702
Дискусията бе излишна, нищо не е изпуснато. Достъп отказан, няма спойлери. Сега се възражда отново този за Мика - майката, познанството с майката на Елена...

# 1 703
  • Монреал
Е, намеците на Елена нямат край…

Аз определено започвам да мисля, че дори и да не е спечелила, по някакъв начин са се събрали след формата и са заедно с Гената. Голямо бутане и подсказване от нейна страна. Сякаш едва държи да изплюе камъчето… пфф

# 1 704
Ох, страшна е Елена.❤
Дали ще е шаферка на Мика с Валето?

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 20:11 от densi

# 1 705
Старае се жената. Да оценим усилията й Simple Smile Мегън публикува ли нещо интересно?

# 1 706
Значи тука 5 пъти се натъртва Мика, Мика....Никой не вярва и дай по фронта във Фейсбук.🤣🤣🤣

# 1 707
Старае се жената. Да оценим усилията й Simple Smile Мегън публикува ли нещо интересно?

Ами вие цял ден пишете само за Валерия, та Валерия, накрая и Микаела се намеси. Предизвикахте я.

# 1 708
  • София
Абе тя за са е топ 4 Мика, все нещо трябва да се случи с Евгени, защото досега отношенията им са 0. Друга тема, че явно са осъзнали, че няма как да скрият всички спойлъри, и затова са решили, да пускат за няколко момичета. Накрая ще разберем, какво да се прави Joy Чудя се между другото - май основно Елена пуска "намеци", докато от другите нищо не се чува. Прекалено очевидно е така, обаче, затова си мисля, че или го играе примамка - зададено от продукцията, или просто трупа точки на гърба на Ергена - докато може.

# 1 709
Тоест японската е Елена...реално. Защото аватара трябва да отговоря на същността на самия кукловод.

Общи условия

Активация на акаунт