Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 85

• 46 557
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Шанталче, дайте си почивка лятото и с нови сили септември. Не пришпорвай нещата. Имаш стиснати палчета. 🍀🍀🍀
Съвет от човек с много стимулации и трансфери.

Разбрахме се да излезе заповедта и ще го мислим Grinning Не мис е чака до септември Sad ама грам

# 241

Генерално идва 10 дни след пункция. При мен точно така стана и беше мноооого обилно,не можех да излезна от нас. Продължи 8-9 дни.
Благодаря, Бананово листо Heart
Същото е и при мен и е ужасно обилно.
Днес седми ден бера душа.. Persevere

# 242
На мен ми дойде 5 дни след пункция и беше доста обилен цикъл.

# 243
  • София
Аз още нямам цикъл... пункцията беше на 7ти, от 13ти вечерта не пия лекарства.

Пък се глася да ходя на почивка другата седмица Grinning

# 244
Ох, и мене тая история с идването ме притеснява и аз спрях  лекарстават в събота на 13-ти сутринта, но още не ми е дошло, вече 5 дни.  Чудя се, нормална ли е тая работа.

# 245
Здравейте, някой знае ли, ако заповедта от фонда е покрила дейностите от предния месец за инвитро (пункция и тн) , но не е имало свеж трансфер, следващия месец при замразен трансфер покрива ли изобщо нещо (тези 500лв)? Ако предния е покрила до 5000лв без трансфер...благодаря предварително

# 246
  • София
Ох, и мене тая история с идването ме притеснява и аз спрях  лекарстават в събота на 13-ти сутринта, но още не ми е дошло, вече 5 дни.  Чудя се, нормална ли е тая работа.

Според мен приема на лекарства ще забави процесът малко, при мен са на лице разни ПМС симптоми, надявам се до ден два да вземе да дойде Grinning

# 247
  • Пловдив
Моята пункция беше в неделя. Пия само антибиотик, който приключва днес. Очаквам цикъла около 27-и и много ме притеснява колко ще е обилен, защото точно тогава ще ходим на вилата за една седмица. 😭

# 248

Според мен приема на лекарства ще забави процесът малко, при мен са на лице разни ПМС симптоми, надявам се до ден два да вземе да дойде Grinning
Да и аз така чета, че ще се забавят нещата. При предния опит ми дойде с 1 ден закъснение, та затова сега съм малко притеснена. И за се надявам до ден, два да вземе да се появи лелката Rolling Eyes . Двам срок до събота на положението и ще досадя на репрото.

Хайде стискам ни палци да идва вече Sweat Smile

# 249
Ще дойде, момичета.
Очаквайте прогноза за силни валежи Nature CloudNature Sweat Drops
Аз се чудя да отида ли на един преглед да видя как съм след стимулацията.
Страх ме е да няма някой задържан фоликул..

# 250
Sisi.J, разсмя ме с тая работ с валежите. Иначе и аз си мислех да ида на преглед, защото ме е страх от същото.

# 251
И аз чакам цикъл точно за отпуската 😅
Поне да не е обилен 😁

# 252
Здравейте, някой знае ли, ако заповедта от фонда е покрила дейностите от предния месец за инвитро (пункция и тн) , но не е имало свеж трансфер, следващия месец при замразен трансфер покрива ли изобщо нещо (тези 500лв)? Ако предния е покрила до 5000лв без трансфер...благодаря предварително

Да, покрива ЗЕТ до 500 лв., ако не стигнат за размразяване и самия трансфер според цените на клиниката си доплащате.

# 253
Принципно само се доплаща размразяването фонда поема трансфера

# 254
  • София
Sisi.J, при мен след пункцията провериха,ч е всички фоликули са пукнати и няма нищо останало.

Кактусче, и аз на това се моля, че да се насладя малко на топлата водичка, че умрях от студ в тази София Grinning

Общи условия

Активация на акаунт