Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 85

• 45 622
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, трябва да ида на преглед на втори ден от цикъла утре, но никой не ми вдига на телефоните.някой ходил ли е в неделя и на какъв телефон сте си вземали час за клиниката в Шумен при д-р Димов. Благодаря
Може да отидете и на 3ти ден. Явно Вашата клиника не работи в почивните дни,което не е много ок

# 76
Момичета,след месец ми предстои ЗЕТ в Турция.
Четох ,че прогестерона трябва да е до 1,5ng/ml.
Според вас има ли вероятност да е над тази стойност и ако е над нея,то какво се предприема?
Не искам да има изненади,защото вече имах хистероскопия и ме отложиха от Май на Юни.

# 77
Има вероятност, да. По принцип препоръчват да се отложи трансферът.
Моят беше малко над 2 преди пункцията и препоръчваха да направим ЗЕТ. Аз се заинатих, че искам все пак да опитаме, защото не можеха да ми гарантират, че следващия месец ще е по-добре и не беше известно колко трябва да чакаме. За щастие извадихме късмет.

# 78
Има вероятност, да. По принцип препоръчват да се отложи трансферът.
Моят беше малко над 2 преди пункцията и препоръчваха да направим ЗЕТ. Аз се заинатих, че искам все пак да опитаме, защото не можеха да ми гарантират, че следващия месец ще е по-добре и не беше известно колко трябва да чакаме. За щастие извадихме късмет.

Не става ясно в какъв смисъл сте извадили късмет?!?

# 79
Имахме успех въпреки високия прогестерон.

# 80
Здравейте борбени момичета!Започнах ин витро процедура по дълъг протокол с който успях да направя 20 фоликула,от тях нямам извадена нито една яйцеклетка
😭😭😭,забравих да отбележа че съм с поликистозни яйчници.След коментар с лекарката ми каза че ще пробваме стимулация по къс протокол и ако няма пак яйцеклетки ще прибегнем към донорска.АМХ е 2.98.Моля за помощ и съвет ако някоя от вас се е сблъсквала с такава ситуация

# 81
Здравейте борбени момичета!Започнах ин витро процедура по дълъг протокол с който успях да направя 20 фоликула,от тях нямам извадена нито една яйцеклетка
😭😭😭,забравих да отбележа че съм с поликистозни яйчници.След коментар с лекарката ми каза че ще пробваме стимулация по къс протокол и ако няма пак яйцеклетки ще прибегнем към донорска.АМХ е 2.98.Моля за помощ и съвет ако някоя от вас се е сблъсквала с такава ситуация
Здравейте, с такова АМХ нямате нито една Я? Какво беше обяснението на лекаря? Според мен трябва да се търси причината за това, ако трябва потърсете второ мнение, но да се говори от сега за донорски Я ми се струва малко пресилено.

# 82
Това си е чиста лекарска грешка! Препоръчвам доктор Тургут в Турция.

# 83
  • София
Е как донорски яйцеклетки на толкова, ама толкова ранен етап? O_O Къде сте правили стимулацията? Много съм изненадана от такъв АМХ и такъв резултат... Да не би да си ги изпуснали, да са презрели? Чак ми е съмнително. Нещо според мен със стимулацията и следенете не е било наред. Знам за случаи, когато е изпуснат момента и се получава точно такава картинка.
На Ваше място ще потърся и друго мнение.

# 84
Присъединявам се към горните мнения, нещо не е ок в цялата работа. Дали протоколът е бил неподходящ, дали нещо са ги изпуснали, но да няма нито една извадена е доста странно.

# 85
Оф за съжаление такава е картинката при мен,незнам на какво се дължи преди това имам при нея 4 инсеминации и нищо

# 86
Sunday, инсеминациите не са критерии. Те са си с по-ниска успеваемост като цяло. Но на тази възраст и да предлага е меко казано скандално. Аз също имам 4 неуспешни инсеминации, но при Чапанова. На пункцията извадиха 20 Я и само 13 годни. Според мен трябва да се търси причината, а не веднага ДЯ.

# 87
Sunday91 - при всички положения потърсете второ мнение. Как ще се говори за ДЯ без никакви видими причини, според мен стимулацията и рай орането не се случват правилно. Колко ви беше естрадиола преди пункцията?

# 88
Sunday, инсеминациите не са критерии. Те са си с по-ниска успеваемост като цяло. Но на тази възраст и да предлага е меко казано скандално. Аз също имам 4 неуспешни инсеминации, но при Чапанова. На пункцията извадиха 20 Я и само 13 годни. Според мен трябва да се търси причината, а не веднага ДЯ.
Вас с какво ви стимулира Чапанова?

# 89
С Гонал 300 и после включиха Мериоферт 75.

Общи условия

Активация на акаунт