Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 85

• 46 522
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Може ли да ми кажете като сума колко ви излезе , ние имаме към 5000 , но сигурно няма да стигнат .Инжекциите за стимулация колко ви излезнаха ?
Между 5000 и 6000. Зависи от стимулацията. Моята беше с Летрозол в първите 5 дни, което е по-бюджетен вариант от инжекции. Това обаче зависи от много фактори и лекаря ще прецени.

# 301
Здравейте момичета, случи ми се нещо много странно днес ми беше кръвния тест след едно 6 дневно бластоцистче 12-ти ден след трансфер. В събота не издържах и направих домашен тест на урина първо излезе само една черта но след около 10-тина минути имаше бледа втора черта, толкова бях щастлива, но днес на кръвния докторката каза , че е негативен 😔 Преди един час повторих с тест за урина и е негативен. Наистина много странно

# 302
Mialma, на мен този месец ми се случи подобно нещо - пет дена преди датата за кръвен в клиниката започнах с домашно тестове с ниска чувствителност и всички бяха положителни, но кръвният излезе негативен,
Моето лично съмнение е че или Прегнил-ът се е "изчиствал", или е било биохимична, но не съм в БГ и тук е малко трудно с кръвните тестове, току така да влезеш в лаборатория да си поискаш,
Никога няма да разбера, но според мен и при вас е едно от двете - кога последно имахте прегнил/овитрел и каква доза,
И изобщо ако някой има, нека да сподели пак табличката за "изчистване" от организма, имах я, и просто съм я скрила от себе си, или съм изтрила скрийншота. :/

Здравейте момичета, случи ми се нещо много странно днес ми беше кръвния тест след едно 6 дневно бластоцистче 12-ти ден след трансфер. В събота не издържах и направих домашен тест на урина първо излезе само една черта но след около 10-тина минути имаше бледа втора черта, толкова бях щастлива, но днес на кръвния докторката каза , че е негативен 😔 Преди един час повторих с тест за урина и е негативен. Наистина много странно

# 303
На 11 май в 19ч. ми беше Оеитрелл, трансфер на 17 май на 1 шестдневен бластоцист. Нищо не разбирам, след трансфера бях на 3х1 циклогест, фолиева киселина витамини с доста добри мнения ( овосикар) и адиро за разреждане на кръвта.
Mialma, на мен този месец ми се случи подобно нещо - пет дена преди датата за кръвен в клиниката започнах с домашно тестове с ниска чувствителност и всички бяха положителни, но кръвният излезе негативен,
Моето лично съмнение е че или Прегнил-ът се е "изчиствал", или е било биохимична, но не съм в БГ и тук е малко трудно с кръвните тестове, току така да влезеш в лаборатория да си поискаш,
Никога няма да разбера, но според мен и при вас е едно от двете - кога последно имахте прегнил/овитрел и каква доза,
И изобщо ако някой има, нека да сподели пак табличката за "изчистване" от организма, имах я, и просто съм я скрила от себе си, или съм изтрила скрийншота. :/

# 304
Здравейте момичета! Нахлувам в темата, след като вчера разбрах, че ще правим ин-витро. Ще ви изчета по-напред, но нямам търпение да Ви попитам дали имате хубави резултати при Доц. Андреева в Щерев. Срещнах се с нея и ми допада доста. С две запушени тръби съм. Предстоят ми прегледи при д-р Ганева и д-р Сенкова и ще избирам къде и при кого ще правим процедурата.

# 305
А ще отстраняват ли тръбите преди процедурата? Аз бях с хидросалпингс и първата стъпка беше отстраняването им!
Успех ти желая и много спокойствие ❤️
Здравейте момичета! Нахлувам в темата, след като вчера разбрах, че ще правим ин-витро. Ще ви изчета по-напред, но нямам търпение да Ви попитам дали имате хубави резултати при Доц. Андреева в Щерев. Срещнах се с нея и ми допада доста. С две запушени тръби съм. Предстоят ми прегледи при д-р Ганева и д-р Сенкова и ще избирам къде и при кого ще правим процедурата.

# 306
Ами тя каза, че няма нужда да се махат. На едната има на снимката съмнение за хидросалпингс, но тя каза, че щом на ехографа не се вижда-значи няма. Какво мислите? Благодаря!

# 307
  • София
Аз имам 3 неуспешни  стимулации при доц.Андреева. Бях само със запушени тръби.
В друга клиника успях от пърия път.
Аз не бих я препоръчала, предвид лошия ми опит с нея, но сигурно има и доволни, въпреки, че в последно време попаднах на няколко дами също толкова недоволни колкото мен.
8 години загубени с нея, никога няма да си го простя!

# 308
Благодаря за споделеното мнение. Нещо и аз не срещам добри отзиви в интернет за нея. А тя на вас премахна ли тръбите? Може ли да споделите в коя клиника и при кой лекар успяхте?

# 309
  • София
Моите тръби ми ги стерилизира (прекъсна).
Бях на 26г. тогава след няколко инсеминации.
Според нея нямаше шанс как да не стане с на мъжа ми чудесната спермограма и никаквите други проблеми при мен. Еми не стана.... 3 стимулации и никакви яйцеклетки годни за оплождане, то не беше барокамера, то не бях на Золадекс (за недоказана ендометриоза) , всеки път беше - млада си ще стане следващия път! Е да де ама годините минаваха, аз не ставах по-млада. При искането ми за друг подход, сменяше лекарствата и добавяше ИМСИ , МАКС и тем подобни.  НАКРАЯ ми каза, че няма да стане с мои Я. и следващия път ще пробваме с донорска Angry Това беше капката , бях на 30г., махнах се и се отказах да имам деца. В последствие, попаднах на д-р Станулов в Афродита.
1 стимулация- две бременности с мои Я.
Първата я загубих, а втората вече съм 31 г.с.
В момента съм на 34 г.

# 310
Здравейте ,момичета!Както ви бях споменала бях на 4 дневна стимулация с GONAL-300 /MERIOFERT-75/ Днес на прегледа се видяха от десен яйчник само един фоликул ,а от левия два (общо три)😔Има още два които са малки ще се опитаме да стимулираме и тях още два дена като сменим дозите и после пак съм на преглед!(Само да вметна ,че съм с намален АМХ 0,67)Малко съм притеснена от резултата😔Ето ги и днешните резултати не знам дали са добри за 4 ден от стимулацията 😞

# 311
Здравейте момичета ,
За отстраняване на фалопиеви тръби кой  хирург препоръчвате? Някой минал ли е през тази процедура? Ако да след това колко време са нужни за да се пристъпи към ин витро процедурата?
Направих цветна снимка и се оказа, че и двете тръби са запушени.
Едната е с хидросалпингс, а другата е тотално запушена.
В такъв случай и двете ли се отстраняват или само тази с хидросалпингса?

# 312
При мен ситуацията беше подобна, но отстранихме и двете тръби в Надежда, при мен лично си бях при репрото, тъй като тя ме посъветва да ги отстрани, за да избегнем проблеми в бъдеще при процедурата! Декември 2022 бях на лапаро, и началото на март трябваше да започнем, но... Греда - киста и така точно 01.04.23 стартирахме процедура и вече съм 9г.с. 😊
Пожелавам успех и ако няма причина да остават тръбите, за мен беше логично да ги махнат , нещо което не си върши работата не ми трябва за да ми пречи! Първоначално беше шок, но в крайна сметка крайният резултат е важен

# 313
Veli86 аз бях при д-Р Ганева, бях доволна от нея до момента в който не стартирахме инвитро. Според мен направо си ме претупа, или стреляше на сляпо, колкото да пробваме. Никакъв индивидуален подход, чувствах се част от конвеира. Назначаваше ми изследвания, които вече сме пускали (назначени пак от нея), на моменти й теглиш думите с ченгел, аз анализирах повече ситуациите от нея. Иначе е мила и отзивчива жена, но за съжаление не се почувствах в “сигурни ръце”. Дадох й шанс 1г и реших да не си губя времето повече, насочих се към Афродита и д-Р Станулов.

# 314
Здравейте момичета,днес ми беше пункцията ,от която извадиха 17 яйцеклетки,много съм развълнувана.Има ли от вас дами с толкова яйцеклетки и как процедирахте нататък.Свеж или замразен трансфер.Мен док ме извика за свеж и от тази вечер ми изписа Утрогестан3х2 вагинално.

Общи условия

Активация на акаунт