Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 85

• 46 489
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Този сайт изглежда изключително фалшив и измамен. Само по начина на форматиране се познават тези сайтове, че са измама, а изрази като "светкавично" за мен не са сериозни когато става дума за нещо толкова важно като забременяване. Никое медицинско лице, професионалист или сериозна компания няма да използва подобни изрази в официална комуникация с клиенти за нещо като забременяване. Никъде в сайта няма споменати източници и референции за графиките, таблиците откъде са взимани тези статистики, напълно измислени, няма препратка към сайта на производителя на този чай, някакъв адрес или връзка с него. Цитирано е някакво уж медицинско лице, което не съществува, а изречението изглежда като преведено с гугъл транслейт: "Водещият животновъд на България, кандидат на медицинските науки и акушер-гинеколог на Здравния център Калина Илиева ще говори повече за PreNutra." Животновъд ли, кандидат на медицинските науки ли, акушер-гинеколог ли!?! Моля Ви, внимавайте с източниците си на информация, анализирайте хубаво информацията, за да не се подведе някой.

# 331
Момичета пуснах си прогестерон,тъй като в събота ще правим свеж трансфер,бихте ри коментирали стойностите,яко сте запознати.Не ми е назначено,пуснах си го сама .Виждат ми се нереални 195.80nmol/L

# 332
Вижте, Василева22, хормоните се гледат в идеалния случай поне по няколко на веднъж в комбинация с ултразвукова диагностика.
Пример:
Ден преди пункцията висок естрадиол и многобройни фоликули - тук сме дискутирали в групата - аз си мислех че по около 500 единици са показателни за качествен фоликул, с евентуално добра (зряла) яйцеклетка, но мисля че някой писа че 200/300 единици,
Съответно доколкото аз съм запозната, но моля момичетата, които са повече в час да ме поправят,
И така,
Вие на кой ден от стимулацията сте, колко фоликула има,
От колко пунктирани колко Я извадиха, как се оплодиха,
Видях че пишете, но така по хапка на час не запомних цялата история,
Дайте детайлно описание и ще ви се даде правилна информация 👍👍

Момичета пуснах си прогестерон,тъй като в събота ще правим свеж трансфер,бихте ри коментирали стойностите,яко сте запознати.Не ми е назначено,пуснах си го сама .Виждат ми се нереални 195.80nmol/L

# 333
  • София
250 до 300 естрадиол = зряла яйцеклетка.

# 334
Момичета,аз съм след пункция вчера.Ще правим свеж трансфер събота и исках днес да проверя как ми е прогестерона,но тази стойност ме уплаши 195.80nmol/l,което се равнява на 61ng/ml . Преди пункцията ми беше 0,4 , а естрадиола 6400 извадиха 17Я

# 335
Сигурно е грешка някаква.

# 336
Доста си е. А и доста яйцеклетки сте извадили. Може би ще отложите трансфера за следващия цикъл, защото и прекалено много прогестерон не е добре. Повторете в петък пак.

# 337
Момичета,аз съм след пункция вчера.Ще правим свеж трансфер събота и исках днес да проверя как ми е прогестерона,но тази стойност ме уплаши 195.80nmol/l,което се равнява на 61ng/ml . Преди пункцията ми беше 0,4 , а естрадиола 6400 извадиха 17Я
При един от моите трансфери имаше момиче с прогестерон 60 ng/ml и тя много се притесняваше, мислеше, че ще я отложат. Но й казаха, че й е хубав прогестерона и направиха трансфера.

# 338
Аз вече не знам какво да направя.
3ти месец лигавицата ми е 5.5 на 13,14 ден. Пия големи дози Естрофвм и пак нищо.
Докторите не искат да правим трансфер,защото нямало смисъл при тази лигавица.
Препоръчаха процедури в барокамера,уж понякога помагало.
Или в краен случай ми казаха за суругатно майчинство да мислим.
И вече наистина не знам какво да направя за тази лигавица.

# 339
3ти месец лигавицата ми е 5.5 на 13,14 ден. Пия големи дози Естрофвм и пак нищо.
Свещички с виагра пробвайте и отделно Естрофем. Иначе Естрофем може и вагинално. Според мен Климара и свещички виагра ще помогнат. Изготвят се в специализирани аптеки с разрешително за екстемпорални форми. Трябва Ви рецепта.

# 340
Има ли лекар при когото да отида и да ми каже,какви дози и колко време да пробвам със свещичките със силденафил(виагра).
Четох го това в някакво проучване,но не знам кой в България може да ми предпише поне дозата. Рецептата лесна работа.
Сега пия 2×2 перорлано Естрофем. С лепенките Климара по-добре ли е?

Свещички с виагра пробвайте и отделно Естрофем. Иначе Естрофем може и вагинално. Според мен Климара и свещички виагра ще помогнат. Изготвят се в специализирани аптеки с разрешително за екстемпорални форми. Трябва Ви рецепта.

# 341
На мен с лигавица 9мм ми изписаха 3х2 естрофем. Не мисля, че дозите Ви са големи. Чувала съм много негативни отзиви за барокамерата. Никакъв ефект и пари на вятъра.
Освен естрофем, прогестеронови препарати приемате ли?
На една позната й направиха хистероскопия, заради тънка лигавица.

Има ли лекар при когото да отида и да ми каже,какви дози и колко време да пробвам със свещичките със силденафил(виагра).
Четох го това в някакво проучване,но не знам кой в България може да ми предпише поне дозата. Рецептата лесна работа.

# 342
Изисват ми и прогестерон,но за 10тина дни.
Правихме оперативна хистероскопия,сложиха ми и хиалурон.
Ако трябва и 2ри път ще я направя,но не ми предложиха сега.
Правих и кръвна плазма няколко пъти,но с минимален ефект,може би дори никакъв и я спряхме.

На мен с лигавица 9мм ми изписаха 3х2 естрофем. Не мисля, че дозите Ви са големи. Чувала съм много негативни отзиви за барокамерата. Никакъв ефект и пари на вятъра.
Освен естрофем, прогестеронови препарати приемате ли?
На една позната й направиха хистероскопия, заради тънка лигавица.

# 343
Здравейте,момичета
Когато се прави инвитро на естествен цикъл може ли да ползвам заповедта от фонда или си заплащам всичко .
Благодаря

# 344
  • София
Здравейте,
След 2 години неуспешни опити за бебе и ние стигнахме до инвитро. В момента съм на стимулация по къс протокол и доктора предложи да направим PGS. Стигна се до там, тъй като имам няколко биохимични бременности и не откриват проблем в нашите генетични и други изследвания.
Та въпроса ми е за тези които са правили такава диагностика - каква е разликата при това да се направи на 3 или 5 ден и кое е по-добре. Доктора ми каза че ако е на 5ти ги замърсяват 2 пъти, но аз не виждам защо? Нещо не можах да го разбера, за това моля ако може някой да ми обясни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт