Изпитани сайтове за парфюми - април 2023

• 105 548
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • Стара Загора
Just_a_smile, аз се радвам, че сподели мнението си тук. Доста момичета се оплакват от отношението на този сайт, така че не си единствената. Моето мнение за посочения сайт е коренно различно от това на доволните от него, но си мълча, защото знам, че ще бъда нападната. Когато има постове за него (които в някои дни не са никак малко) просто подминавам.

# 256
  • До сърцето...
Нямам нищо против парфюми шоп, имат страхотни цени, но нямат добро обслужване и това е факт, потвърден от много хора.

От моя опит със сайта, мога да кажа, че жената с руски акцент се държи наистина неприятно (за да спазя правилата на форума, се изразявам меко), но явно е съпруга на собственика, майка или някаква друга роднина, не знам, защото иначе не виждам причина за това нагло поведение.
Обаче имат (или са имали) служителка българка, която е много мила и разбрана. Може и тя да е някаква роднина, но се държи възпитано и коректно.

# 257
Някой ще качи ли все пак снимка на поръчка и това, което е получил?

# 258
При случая с Just_a_smile аз лично не разбрах в крайна сметка дали е получила тестер вместо поръчания продукт или продукт, но в новата опаковка?! Написа се, че вече не е старата.. Не се подкрепиха "обвиненията" със снимки, за да разберем..

Иначе аз имам Flamenco в кутията с огледалото, но хвърлих червеното "плюшено" легло, защото беше много паянтово и се напука в ъглите, да не кажа, че така дойде. Възможно е затова да са сменили, защото разваля цялостното усещане за луксозна презентация..

Относно сайта, всичко сте написали, разбира се, че трябва да се споделя всякакъв опит! Мен са ме и мотали, но и обещавали изчерпан продукт, който да получа на същата цена, когато се появи отново и са изпълнявали обещанието си, макар и след месец. Както и обратното - изчерпан и толкова. За мен остават място, което следя най-вече за изгодни Chanel, но и не само..

# 259
Бяха вчера на промоция, от днес са на редовна цена.
Веднага след публикацията проверих и даже не бяха в промоция посочените, а на редовни цени. Затова се зачудих да не е за регистрирани и вписани потребители.
А, аз даже успях да се класирам 3 броя

# 260
Цените на Парфюми-шоп изобщо не са ниски за ниш. Почти гонят тези в официалните сайтове, че и ги надскачат даже.
Често като им гледам цените и на тях, и на Мейкъп,Нотино и Парфимо ми става супер смешно.
Чест им е,че внасят все по-разнообразни марки,но все пак не трябва да се забравя,че когато някой клиент реши да даде четири или пет стотака на търговец с магазин в гараж,в подблоково или складово пространство или в безистен, с което не получава нито преживяване,нито обслужване,нито подаръци,мостри или ваучер за следващо пазаруване, то е редно поне отношението да бъде най-малкото човечно.
Все пак, ние не сме яли доматите с колците. Много добре знаем какви са доставните цени на продуктите,надценките им и пр.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 12:09 от Анонимен

# 261
Споделяла съм  по-рано ситуация, в която от Парфюми шоп ми бяха пратили друг парфюм( по-скъп от поръчания) и се опитвах да го върна. Първо, още като се обадих, че е сгрешена поръчката ме овикаха, без да разберат, че в случая им правя услуга( спокойно можех да си задържа по-скъпия), второ оказа се че трябваше да им го върна за моя сметка( е, там вече не познаха) и трето- госпожата с акцента накрая  ми се обади, специално да ми се обяснява как колежката била нова, как не била още навлязла в работата....и прочие неща, дето изобщо, ама изобщо не ме интересуваха. Аз си исках само да си получа поръчаното и по възможност без допълнителни разходи, след като грешката не е моя..Миналия месец пък поръчах от Армаф-ите, които тук коментирахте. Ами имаха наличност, приеха ми поръчката и  настана мълчание....Трябваше аз да ги търся, да им пиша, да чакам да ми върнат обаждане....за да разбера, че няма да ги получа. И после пак госпожата ми се обади и пространно ми се заобяснява, че щото имали много поръчки и затова така. Това не е проблем на клиентите. Това е техен вътрешен проблем и би следвало да го разрешат без да ни занимават. Ако нямат наличност- обаждат се да се извинят и да откажат поръчката. Правят промени по сайта, за да няма поръчки, при липса на наличности. Намират начин да се извинят подобаващо( да, след около месец ми се обадиха, че имат наличен един от поръчаните, ама аз вече си го бях купила...та нямах вече нужда). Но при наличието на толкоз конкуренция- недопустимо е клиента да е активната страна. Клиента се ухажва и се  правят комплименти, че да се върне отново. Щото не всички клиенти се водят само от цената.

# 262
Явно има голямо текучество и все нови колежки бъркат, старите не. И  на мен такова обяснение дадоха за изпратен погрешен парфюм. Рядко отварям пратки пред куриера, но тогава го направих и не я приех. Въпреки по-скоро положителния си досега опит с тях, за момента, пък и предполагам занапред бих се въздържала от поръчка от там. Не ми се влиза в непредвидени ситуации.

# 263
Преди малко получих Bleu de Chanel EDT от parfumi-shop.net, офертата не е активна вече, много съм доволна от цената, която с код стана 170 лв. - 100 мл, продукт.
Ще покажа често коментираното изрязване, за да няма изненадани. Мен лично в случая не ме притеснява нескопосонато изпълнение, вкл. и на лепнатия етикет, разпечатан на принтер без мастило, нито пък имам съмнения в оригиналността на парфюма. Но може да е полезно за някого и да имате предвид, особено, когато купувате подарък:
Скрит текст:

П.П. Допълвам, че имаше и подарък (уж с право на избор, но реално беше активен само един възможен, когато поръчвах) - Gandini 1896 Tabacco.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 15:20 от 50 Shades of Purple

# 264
Idole L'Intense 10 ml пак наличен за поръчка в любими в Мейкъп. Един брой успях да взема и имам мейл, че е опакован и се очаква доставка на 18-20 април, но дали наистина... 25 лв и стотинки е цената.

# 265
Приятели къде най-евтино мога да купя Figuier Eden - Armani?

# 266
Споделям отлична оценка за ПритиШоп. Поръчах Dior Addict Lip Maximizer на 30%-процентното намаление. Днес го получих с 2 парфюмни мостри + 100 мл дезинфектант за ръце с тяхното лого. Знам, че по принцип изпращат мостри при поръчки над 100 лв., така че ме изненадаха приятно. Друг е въпросът, че имам и двата парфюма, чиито мостри са ми изпратили, но въпросът е принципен. Така се печелят клиенти.

# 267
За любителите на Angel Nova ,според мен добра цена https://makeup.bg/product/545330/ 

# 268
Няколко дни няма цени “без аналог”!
Милен, къде си бе човек?! Почивка ли си взе?

# 269
От lookfantastic получих мейл че ми отказват поръчката, причината грешка в цената lol. Някой друг дали е получил същото ?
Това е поръчката от преди няколко дни с голямото намаление, бях поръчала Tom Ford Black Orchid Parfume 100ml.

Общи условия

Активация на акаунт