Изпитани сайтове за парфюми - април 2023

• 105 557
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Кутията на Фламенко е една от най- красивите въобще в парфюмния свят. Кутия за бижута е.

# 241
  • Стара Загора
За Lookfantastic - най-добре е да поръчвате с превозвач. Директно до БГ след Брекзит, не знам как стоят нещата. Има сайтове, на които пише, че ДДС е предварително платено и т.н., но мисля, че Lookfantastic не е от тях.

И още една оферта: Carthusia Io Capri 100мл - 138лв (в Нотино 50мл за 107лв)
https://makeup.bg/product/96092/

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 18:50 от Phoenix_

# 242
Кутията на Фламенко е една от най- красивите въобще в парфюмния свят. Кутия за бижута е.
може би има нова версия - в официалния сайт е показана цилиндрична кутия, както и при висша козметика

все някога ще дойде и топлото време
https://www.parfumi-shop.net/product/36818-nishane-ege.html

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 19:14 от chilko

# 243
Жалко, старата кутия беше наистина ценна.
Висша козметика са затворили магазина си в центъра.

# 244
  • До сърцето...
Жалко наистина, старата кутия беше готина (нищо, че е от пластмаса). Бях забравила, че е с огледало Hands Plus1

Е, променят се времената Grinning

Висша козметика са затворили магазина си в центъра.

А в МОЛа? (не помня в кой)

# 245
  • София
Висша козметика първо затвориха магазина си в мола. После при няколко разговора с тях разбрах, че собственика се сменя.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 20:57 от FatalSnare

# 246
  • До сърцето...
Висша козметика първо затвориха магазина си в мола. После при няколко разговора с тях разбрах, ще собственика се сменя.
Благодаря! Сега се сетих, че се писа за затварянето им в МОЛа, ама като не си пия гинкото....

# 247
# 248
Точно така и направих, написах им имейл и им се обадих. Първо не бяха особено "разбрани", особено госпожата с руския акцент, но след като си поговорихме на високо "юридическо" ниво и й обясних, че имам права и ако тя не съдейства сама ще се свържа със собственика на сайта, както и ще предприема мерки взе, че ми се обади втори път. Собственикът не можел сега да ми се обади, бил в чужбина, на кораб, обаче предложил да върна парфюма, като ми върнат 100 процента от сумата, нищо че е отварян и пръскан веднъж. Аз обаче искам имейл черно на бяло и тя явно още се чуди как и какво да напише...Иначе жената не беше и "чувала" за черната кутия и искаше аз да й давам разяснения. Какво да кажа, крайно време е всеки да си търси правата, защото иначе ще получаваме подобно безпардонно и нагло отношение от "дами" като въпросната и от бг сайтовете. Имам предишен опит с тях с връщането на един тестер в безобразно състояние, когато отношението беше подобно, но го върнах за тяхна сметка. Това е развитието засега, ще видим какво ще последва.                                
Аз съм поръчала оригиналния продукт - на по-високата цена.

Обезателно им се обади и си търси правата. Даже бих те посъветвала да го върнеш.
Монегал си е добре и пищно опакован. Торбичката е с разни златни орнаменти, голямата черна кутия е във вид на книга, поне Фламенкото беше така преди години. Сега не знам, но е абсурд да е без кутия и текстилна опаковка.

# 249
LookFantastic UK - в приложението има код APP15 za 15%.
50£ излизат на 42.5£ след кода. Взех си Tom Ford Noir Extreme 50ml и Tom Ford - Bitter Peach 50ml Grinning

Някои други страхотни цени:

За кого са видими тези цени,  при мен се предлагат на съвсем различни?

# 250
Бяха вчера на промоция, от днес са на редовна цена.

# 251
Бяха вчера на промоция, от днес са на редовна цена.
Веднага след публикацията проверих и даже не бяха в промоция посочените, а на редовни цени. Затова се зачудих да не е за регистрирани и вписани потребители.

# 252
  • Sofia
Може ли някой да ми припомни условията за връщане към Parfium.bg?
Те ли връщаха само 70% от стойността?
За тестер става дума.

# 253
Радвайте се на постовете, докато не се случи и на вас. Нямам нищо против парфюми шоп, имат страхотни цени, но нямат добро обслужване и това е факт, потвърден от много хора. Когато съм платила 1/2 от редовната цена,  естествено няма да си вдигам нервите с мнителни служители на сайта, особено като знам, че най много мога да се преборя за връщане. Но е факт, че след последните две случки, проверявам навсякъде другаде цените, а после в Парфюми шоп, че преди гледах първо там. Силно се надявам, ако по някакъв начин тази информация достигне до собственика на сайта, да се погрижи за да начина на общуване на служителите си, защото сам си разваля реномето.

# 254
Това беше идеята и на моя пост, да не говорим, че аз купих парфюма за доста пари и такова отношение е недопустимо. Още повече, че аз не исках да го връщам, харесва ми, това беше тяхно предложение и още чакам въпросният официален отговор, въпреки всичко. Чела съм и други коментари за въпросната дама и отношението й, споделих моя опит, в което не виждам нищо лошо. Наколко човека ми отговориха, че пълната презентация на парфюма е друга, остана и да не си търся правата. Явно тук се приема за нормално човек да се съгласява с всичко понеже цените били по-ниски, ами не, не е това начина, иначе отношението към нас ще си остане същото.

Радвайте се на постовете, докато не се случи и на вас. Нямам нищо против парфюми шоп, имат страхотни цени, но нямат добро обслужване и това е факт, потвърден от много хора. Когато съм платила 1/2 от редовната цена,  естествено няма да си вдигам нервите с мнителни служители на сайта, особено като знам, че най много мога да се преборя за връщане. Но е факт, че след последните две случки, проверявам навсякъде другаде цените, а после в Парфюми шоп, че преди гледах първо там. Силно се надявам, ако по някакъв начин тази информация достигне до собственика на сайта, да се погрижи за да начина на общуване на служителите си, защото сам си разваля реномето.

Общи условия

Активация на акаунт