Изпитани сайтове за парфюми - април 2023

• 105 537
  • 726
  •   2
Отговори
# 225

За съжаление кодът не работи но все пак мисля да се възползвам. Сайта надежден ли е ?
Моя грешка кода за -10% работи но само в UK версията на сайта до колкото виждам.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 15:04 от Stella G.

# 226
Б.О. значи без опаковка, за това е на по-ниска цена.

# 227
Здравейте, искам да попитам ако някой е поръчал и получил Flamenco Ramon Monegal  - оригиналния продукт, дали е пристигнал в черна кутия, защото четох че това му е оригиналната опаковка, а при мен  дойде само бутилката.

Оригналия продукт пристига в черна, цилиндрична, платмасова кутия, с торбичка от плат, етикети и пълна презентация.

# 228
  • Стара Загора

За съжаление кодът не работи но все пак мисля да се възползвам. Сайта надежден ли е ?
Моя грешка кода за -10% работи но само в UK версията на сайта до колкото виждам.

От сайта многократно съм поръчвала козметика. Всичко е било наред.

# 229

От сайта многократно съм поръчвала козметика. Всичко е било наред.

Благодаря ти! Бях си казала че няма да поръчвам повече и благодарение на теб отиде един Tom Ford Black Orchid Parfume Smile . Ех трябва да спра да гледам темата май, ама пък на тази цена е супер.
Да те попитам ти през някоя от фирмите за доставка ли ги поръчваш или директно доставка до адрес и начисляват ли някакви такси допълнителни като мито, ддс ?

# 230
Попаднах на това в Нотино

# 231
LookFantastic UK - в приложението има код APP15 za 15%.
50£ излизат на 42.5£ след кода. Взех си Tom Ford Noir Extreme 50ml и Tom Ford - Bitter Peach 50ml Grinning

Някои други страхотни цени:

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 15:53 от iuliag

# 232
Един подценен мъжки парфюм:
https://elinor.bg/product/trussardi-riflesso-streets-of-milano-1
Имам го и на мен много ми харесва. С прилагането на код за отстъпка от 18% цената е страхотна!
И още един, на който вариантът от 50мл е намален в самият сайт.
https://elinor.bg/product/calvin-klein-eternity-flame-12

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 15:50 от Torro

# 233
LookFantastic UK - в приложението има код APP15 za 15%.
50£ излизат на 42.5£ след кода. Взех си Tom Ford Noir Extreme 50ml и Tom Ford - Bitter Peach 50ml Grinning

Някои други страхотни цени:

Много странно, свалих си приложението, логнах се но като пробвам да добавя кода и дава, че е невалиден.

# 234
  • До сърцето...
За LookFantastic има отделна тема, моля, ползвайте я.

Моя грешка е, че това е посочено малко скрито в първи пост
Скрит текст:

# 235

Много странно, свалих си приложението, логнах се но като пробвам да добавя кода и дава, че е невалиден.

'"Shipping to' и ''Region' трябва да бъдат променени на UK. Не знам защо, но първоначално беше САЩ.

# 236
Аз съм поръчала оригиналния продукт - на по-високата цена.
Б.О. значи без опаковка, за това е на по-ниска цена.

# 237
  • До сърцето...
Аз съм поръчала оригиналния продукт - на по-високата цена.

Обезателно им се обади и си търси правата. Даже бих те посъветвала да го върнеш.
Монегал си е добре и пищно опакован. Торбичката е с разни златни орнаменти, голямата черна кутия е във вид на книга, поне Фламенкото беше така преди години. Сега не знам, но е абсурд да е без кутия и текстилна опаковка.

# 238
  • София
Здравейте, дали някой се сеща на каква цена е бил тестерът от 50 мл. Nishane Ani в Parfium.bg и зареждат ли го редовно. И дали там е най-изгодно?

# 239
Ето моето Фламенко, кутията е магнитна с огледало и е кутия за бижута

Общи условия

Активация на акаунт