Изпитани сайтове за парфюми - април 2023

• 105 356
  • 726
  •   2
Отговори
# 600
# 601
  • София
Пристигна ми и поръчката с дребосъчета на THOO от Елинор. Simple Smile Този път бяха много бързи.

# 602
  • Sofia
Ох, аз не издържах и днес поръчах от Елинор един Nishane Wūlóng Chá. Много хубава стана цената, а моят застрашително намалява. Това е може би парфюмът, който най-много се доближава до signature scent при мен. Обичам го и зиме и лете, просто е съвършен! Успокойте ме, че няма да го намеря по изгодно някъде...

# 603
  • Стара Загора
magicjo, и аз чакам 2 минита на ThoO - точно Live in Colours, Get the feeling. Бях набелязала и още един, но изчезна за секунди.

# 604
  • Пловдив
Има ли някой друг,на който все още да не са потвърдили поръчката от Елинор от неделя?
Стои си със статус Нова.

# 605
Има ли някой друг,на който все още да не са потвърдили поръчката от Елинор от неделя?
Стои си със статус Нова.
Може и да я изпълнят след седмица с новото им зареждане. Ако им позвъниш утре ще имаш най-точна представа.

# 606
  • Popovo
Такава цена не съм срещала скоро.
https://elinor.bg/product/nina-ricci-premier-jour
С кода -STELLAOFF, излиза 67,15 лв.

# 607
  • София

Milen™ - Благодаря ти за споделеното, възползвах и пристигна днес Mancera Tonka Cola от parfumi-shop.net. Всичко е идеално, както обикновено, а мансерата - чудесна за моя вкус. Hands Plus1 за парфюми-шоп и цената им.

Скрит текст:

# 608
Deetron, честит! На дъното на кутията ми няма никакъв бачкод, може би новите Мансера са в такъв вид.

# 609
Deetron, честит! На дъното на кутията ми няма никакъв бачкод, може би новите Мансера са в такъв вид.

Бачкодовете се изрязват/заличават, за да не може да се проследи паралелният внос - от къде е вносът и за кой регион реално е бил предвиден. Стара и широко разпространена практика, не е повод за притеснение за крайния потребител (от икономическа гледна точка нещата стоят по малко по-друг начин).

# 610
Наясно съм, но този на бутилката е непокътнат, а на кутията нама позиция за заличен код.

# 611
По-скоро серийният/производствен номер е заличен.Бач кода е само за проверка на срок на годност, кога е произведен.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 09:13 от eXtReMe81

# 612
Взех си I want choo forever -Нотино 108 лв 100мл.Мисля,че е добра оферта Simple Smile

# 613
Само днес Parfum Dreams подаряват 1 година премиум абонамент с код PREMIUM при покупка на стойност поне 1 евро. Премиум, който иначе струва 10 евро, дава безплатна и по-бърза доставка и -10% постоянна отстъпка на всичко.

https://www.parfumdreams.de/parfumdreams-premium

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 10:08 от chilko

# 614
Код за 10% отстъпка за Армани в нотино: BEKIND
 Валиден до 31.07.2023

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 09:47 от bg2310

Общи условия

Активация на акаунт