Изпитани сайтове за парфюми - април 2023

• 105 427
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Моята чудна придобивка от Kilian в прекрасна подаръчна кутия

# 466
  • Стара Загора
Аз да се оплача. От себе си. Joy
Докато се натуткам кой парфюм да избера с кода за РД на Мейкъп, той изтекъл! Weary
Идол Нектар на Ланком 25 мл ми се връзваше с кода на 90лв.
My Way intense на Армани 107лв с кода за 30мл.
Сега ги търся на тази цена и ще си почакам доста, като гледам…:weary:
Ехее, Май Уей с тази цена не е бил за изпускане. Толкова ми е любим. Последно го взех от Дъглас на някакво намаление, където 50-те милилитра бяха на цената на 30-те.

Пак ще го намалят. Приятелка си поръча преди 10 дни за 148 лв и ползва също 10 лв за рожден ден.
След няколко дни ми го изпрати, вика чудна цена и беше на 137 лв 50-цата.
Аз следя да си взема Аурата на Ланком. Имам 10 мл от мейкъп и го взех за 25-30 лв в края на декември.

# 467
Notino пристигна, Afnan е от Elinor.

# 468
  • София
Аз да се оплача. От себе си. Joy
Докато се натуткам кой парфюм да избера с кода за РД на Мейкъп, той изтекъл! Weary
Идол Нектар на Ланком 25 мл ми се връзваше с кода на 90лв.
My Way intense на Армани 107лв с кода за 30мл.
Сега ги търся на тази цена и ще си почакам доста, като гледам…:weary:
Ехее, Май Уей с тази цена не е бил за изпускане. Толкова ми е любим. Последно го взех от Дъглас на някакво намаление, където 50-те милилитра бяха на цената на 30-те.

Пак ще го намалят. Приятелка си поръча преди 10 дни за 148 лв и ползва също 10 лв за рожден ден.
След няколко дни ми го изпрати, вика чудна цена и беше на 137 лв 50-цата.
Аз следя да си взема Аурата на Ланком. Имам 10 мл от мейкъп и го взех за 25-30 лв в края на декември.
Мдаа. Понякога даже се случват необичайни изненади.
Успях днес да използвам в Бюти Зоун на Витошка талон за отстъпка от 40 лв за сума над 140лв. и отделно ми хвана -20% за happy loyalty days! Прибрах се с My Way intense, 35ml в крайна сметка на цена без аналог!!!:hugs:Heart Eyes

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 14:49 от kopche

# 469
Тези две седмици благодарение на страхотните комбинации от кодове и моментни бъгчета - урожая с Blend oud Moresque Xerjoff и Nishane в Елинор беше брутален 

# 470
Хубави ли бяха цените на Nishane ? Изпуснала съм...а си умирам за Fan your flames..
Скрит текст:
Тези две седмици благодарение на страхотните комбинации от кодове и моментни бъгчета - урожая с Blend oud Moresque Xerjoff и Nishane в Елинор беше брутален  

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 22:54 от AnMary

# 471
Точно на Нишане не бяха кой знае какво,  същия го има на сходна цена в парфюм бг в момента
Скрит текст:
Хубави ли бяха цените на Nishane ? Изпуснала съм...а си умирам за Fan your flames..

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 22:54 от AnMary

# 472
На мен в Дъглас ми казаха че няма как да ползвам и талона и отстъпката Sad

# 473
И аз получих един такъв талон, но първо ще изчакам да видя, какво ще стане с шанелите от парфюми шоп.
Валидност на талона за отстъпка: 19.04.2023 г. – 19.05.2023
Мисля, че е само за дигитални карти.

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 18:12 от eXtReMe81

# 474
  • София
На мен в Дъглас ми казаха че няма как да ползвам и талона и отстъпката Sad
Да и на мен така. Още от вратата ме предупреди една от служителките. Нито в сайта успях да го накарам да ми приеме талона. Но така или иначе бях решила, че няма да си тръгна този път без него.
Попитах друга служителка на касата директно, колко тогава ще ми струва парфюма с талона за отстъпката. Маркираха ми талона и отделно и карта лоялност и то само го добави автоматично с още 20%. Платих и си тръгнах. По доволна няма как да бъда!

# 475
Стори ми се, че не е пускан тук този код

# 476
Хваща си -21% както на другите подобни кодове

# 477
# 478

Smile тъкмо взех тоз скрийншот и то проработи

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 07:15 от Ghost Quartz

# 479
отстъпка - 46 % + доставка  - 210.60 лв.

https://elinor.bg/product/nishane-collection-rumi-fan-your-flames

отстъпка - 10 % + доставка  - 183.98 лв

https://parfium.bg/nishane-fan-your-flames-extrait-de-parfum-uni … arfyumen-ekstrakt

Общи условия

Активация на акаунт