Изпитани сайтове за парфюми - април 2023

• 105 430
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
G. Desy благодаря, грабнах го!

# 436
И аз да се оплача от Elinor - Поредна отказана поръчка.

# 437
Нотино, както винаги, бързи, точни и с много подаръци. Цената, на която поръчах парфюма беше 80 лв., така че съм доволна. Единственото,  което не ми допада и предупреждавам е, че конкретните подаръчета на Ланком бяла козметика са доста старички, при проверка излиза, че са произведени преди повече от 3 години, така че, който ги е получил и реши да ги ползва, да бъде предпазлив. И тук мисля, че Нотино не са виновни, тъй като ми се е случвало и с чужди сайтове, предполагам производителите се чистят така от време на време.

# 438
И аз днес имам отказана поръчка от Елинор.

# 439
Идвам да похваля Елинор - много добрият код за отстъпки и супер бързата доставка, макар за парфюмът да липсваше иконката с камиончето за бърза доставка.
Изключително впечатлена съм от креативността за създаване на опаковката с цел опазване на природата.

И като комплимент - мостричка на Сладкия Уилям на Карнер Барселона. Simple Smile

Аз минах да го взема от офиса, предложиха да тествам с блотери и останалите на EP и накрая ми дадоха две мостри на Mon Vetiver и Fig Infusion.

# 440
Може ли  да кажете две думи за Fig Infusion в другата тема?

# 441
иии, отказаха и моята поръчка от Парфюм...

# 442
  • София
Аз да се оплача. От себе си. Joy
Докато се натуткам кой парфюм да избера с кода за РД на Мейкъп, той изтекъл! Weary
Идол Нектар на Ланком 25 мл ми се връзваше с кода на 90лв.
My Way intense на Армани 107лв с кода за 30мл.
Сега ги търся на тази цена и ще си почакам доста, като гледам…:weary:

# 443
Страхотен парфюм на уникална цена:
https://www.notino.bg/al-haramain/detour-noir-parfjumna-voda-za-mzhe/
И още едно предложение, отново на качествен клонинг:
https://www.notino.bg/afnan/turathi-blue-homme-parfjumna-voda-za-mzhe/
Първият го бях купувал за 48лв, а вторият се бях жестоко "набутал", като го бях платил за 82лв преди половин година

# 444
Нотино отново точни и бързи както винаги, доволна!
Парфюма поръчах, другото са подаръци!

# 445
  • Бургас
Колко мл поръчахте ? Аз нямам подаръци, но поръчах 30 мл. Сега и на 100 мл нищо не излиза, като подарък.

# 446
Колко мл поръчахте ? Аз нямам подаръци, но поръчах 30 мл. Сега и на 100 мл нищо не излиза, като подарък.

Понякога подаръците не са отразяват в кошницата и се визуализират чак след поръчка.

# 447
  • Бургас
Скрит текст:
Подаръците са много обикновено в началото на кампанията /обикновено в понеделник, но по някога до обед някой се изчерпват/.

# 448
Скрит текст:
Докато се натуткам кой парфюм да избера с кода за РД на Мейкъп, той изтекъл! Weary
kopche,  мисля, че за Идол имаше добри предложения в бизнес сайта, но не помня за коя версия.

# 449
Ехее, Май Уей с тази цена не е бил за изпускане. Толкова ми е любим. Последно го взех от Дъглас на някакво намаление, където 50-те милилитра бяха на цената на 30-те.

Общи условия

Активация на акаунт