Изпитани сайтове за парфюми - април 2023

• 105 364
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • на земята
В този сайт цените са много евтини,няма го на първа страница.
Някой поръчвал ли е?
discountmarket.eu

# 541
  • ново
Някой поръчвал ли е?
discountmarket.eu
На вас нормални ли ви се виждат тези цени?

# 542
  • на земята
Някой поръчвал ли е?
discountmarket.eu
На вас нормални ли ви се виждат тези цени?
Не разбира се.

# 543
  • ново
Тогава как очаквате някой да поръча и да е вписан в изпитаните сайтове?

Преди време в няколко сайта се предлагаха травъл опаковки на Монтал по 20 мл., сега никъде не срещам от тях. От Мейкъп ми казаха преди Нова година, че няма внос и очакват, някой знае ли нещо по въпроса?

# 544
# 545
Елинор отмятат работата си по ред, следете си статусите.

# 546
Благодарение на поста по-нагоре с многото подаръци се сетих да проверя какво са ми добавили и на мен , с поръчка на комплект Ла Ви.

Щедра работа.Мисля, че пазарувам заради подаръците вече Joy

# 547
Поръчах вчера от Елинор, използвайки и двата кода. Днес получих известие, че поръчката ми е в обработка.

# 548
И моята е в обработка, а предишните две, които отказах в коментара, са анулирани.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 07:13 от effe

# 549
Браво бе, не съм прав! Чакаме си поръчките. Simple Smile

Само защо вече я нама промоцията и кодовете не работят. Нали 14 дни важеше в условията?

# 550

Само защо вече я нама промоцията и кодовете не работят. Нали 14 дни важеше в условията?
Кризисен ПР, решили са гафа на служителя да е за тяхна сметка.

# 551
да е жив и здрав служителя, че гафовете бяха поне 5 през изминалите 2 седмици като се почне от egg55 който хващаше -70% на някой марки та през някаква странна вградена отстъпка кръстена michaela, която се комбинираше със Стела или преди това Стела и лоял отстъпката та се стигне до стелаофф и комбинацията с някой марки. По едно време се шегувахме, че е нарочно и от Елинор ни гледат сейра как си вярваме, че правим големите удари, а те ни обират и последните левчета

Кризисен ПР, решили са гафа на служителя да е за тяхна сметка.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 15:59 от Sokolov

# 552
# 553
Не съм убедена,че ми се иска този месец Елинор да имат повече бъгове в системата😂Аз от тук в темата видях кодовете и комбинациите ,за което благодаря и понапоръчах,обаче и понеделниците в Нотино много обичам и все намирам какво да взема,как да издържиш при толкова подаръци😂😂😂Ако не се спра ,другия месец децата гладни ще седят😂😂😂

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 19:24 от renji

# 554
  • София
Взех си поръчката от Елинор, за която писах, че се забави. Всичко е точно. Heart Eyes

Потвърдиха ми днес и другата поръчка с големите отстъпки от тези дни. Wink

Общи условия

Активация на акаунт