Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 133 - април 2023)

• 112 706
  • 1 437
  •   1
Отговори
# 60
Има ли активна игра на Кока Кола и Кауфланд?

# 61
  • София
Има ли активна игра на Кока Кола и Кауфланд?
Вече не, приключи миналата неделя.

# 62
Благодаря за новата тема и успех на всички с игрите. Heart
Нека този месец всички с усмивки на лице да се похвалим за наградите, които ще спечелим. Hug

Аз вече губя представа за времето, но по памет мога да се похваля с награди от Здраве, 7-дайс раница, награда от Фейса и едни кремове за лице от ИГ. А благодарение на ДМ, сега се подмладявам с околоочния тестов крем. Simple Smile Оууу и най-сладката ми награда - 1 кг. шоколади. Yum
Благодаря Ви за споделените игри и се извинявам, че не мога да споделям толкова бързо като вас новите игри, но Все ме изпреварва някой Innocent

# 63
Благодаря за новата тема 🤗.
Аз чакам само раницата на 7days.
Включих се в дм и куинс.
Вярно имаше на милка игра с 1 кг. шоколад,мислех че ще е като тоблерона,някакъв лимитиран,а от поста на Антония оставам с впечатление че са си обикновените им шоколади?Аз не се включих,в града ни нямаше банер в удобно време,някой ще снима ли от получилите.Включих се и за кошницата за пикник,но не се надявам особено.

# 64
Най_накрая от Кауфланд ми пратиха на пощата данни за доставка за Колата!
Чакам и 3 то теглене раницата на 7 фейс, никакви ги няма.

# 65
Не разбрах в какво ни убеждава Ванина. За предметни награди над 100 лв. и парични, без значение от сумата, се дължи данък. Някой да написа нещо друго? Но щом са получени от игри, данъкът го внася организаторът, а не спечелилият.

# 66
Ние това с една съфорумка още в началото го обяснихме, после тръгна дискусията в друга посока.
 Не плащаме никакъв данък ние (не че не се дължи, дължи се), но не го плащаме ние, а организатора на играта.
Ванина като си влезеш в данъчната декларация - всичко излиза каквото е внесено на твоето ЕГН.
Но то вече е удържано и платено от фирмите.

# 67
Как сканира те това Орео, нищо не ми се поучава, всяка ги въртях!?!?

# 68
  • Велико Търново
Не плащаме никакъв данък ние (не че не се дължи, дължи се), но не го плащаме ние, а организатора на играта.
Само едно уточнение - данъкът се декларира и внася от организатора, но законът дава право дали да е за сметка на организатора или за сметка на печелившия. Като ако е за сметка на печелившия организаторът трябва да го вземе от него и съответно да го декларира и внесе.

# 69
  • гр. Кюстендил
Честит месец и нека е късметлийски на всички ни! При мен е средна работа от към награди, с покупка тотал щета, тук-там от инстаграм или фб, по 1 на месец. И какъвто съм заплес, играх за един уред, мислех, че е мултикукър или еърфрайер и се включих, понеже много искам да имаме вкъщи такъв и ме изтеглили.. ии радост голяма, чета, чета, то някакъв уред за бавно готвене, иска вакуумиране, на водна баня -.- Хората искат да готвят бързо, те едно месо за 48 часа да го готвя Grinning  та ще видим нещо да го разменя някак и да се сдобия с другия желан. От Иг от Кауфланд една кутия за малкия, ще видим какви неща ще има вътре, дано влязат в употреба /предполагам ще са нещо за хапване и моя Прасчо ще си ги изяде Grinning /
И от едни Bramac ли беше.. играх за чадър, спечелих зимна шапка.. пак де зарадвах, че ММ точно искаше да му купя за работа и получавам след 2 седмици пратката.. ми шапка с козирка Sad Разочаровах се, честно казано.
И започнах тези дни и аз да се опитвам да следя тегленията в Иг /даже ако някой желае да се тагваме, да ми пише на лично, тъкмо и като ми познато името, ще го видя и тагна, ако някой се е опитал да шмекерува/ Та Джулиана Гани уж да тегли една почивка, хем влизах и гледах всеки ден, хем не видях.. да не съм пък нещо аз пропуснала и да се изложа, ако взема да питам.. И Pamelaned писах, писах кой спечели на предходна игра за ваучери за бижута, никой не ме отразява, днес друга игра за дечица има и приключва и ако пак не изтегли директно блокирам.. за мен не е коректно, може да съм пропуснала, ама поне и един отговор ми напишете.. Успешна седмица утре на всички и извинете за дългия пост Simple Smile

# 70
И при всички случаи спечелилият не декларира и не внася лично нищо.
Организаторите, независимо взели или не 10 % от спечелилия, те декларират и те внасят сумата.

Неотдавна близка имаше казус с награда от Милка. От Милка и казали, че те ще декларират и внесат данък, но на първоначално запитване към НАП получава отговор, че тя дължала данък за тая награда и трябва да подаде декларация по член 38 или нещо такова.
С последващо свързване имало обяснения за видовете награди, как било тегленето, че случайно ли, че карта ли било, че предмет ли било и в крайна сметка, ако в условията пишело еди си какво, значи както пишело в условията на играта. Тотална неразбория.

# 71
  • София
На мен от ДСК ми казаха: имайте предвид, че Вие трябва да си декларирате и внесете данъка с годишната декларация. Беше награда от томболата с плащането на битови сметки. Така ми казаха. Не съм наясно как да го декларирам и платя. Ако може да не го плащам.. 😌 Имам позната счетоводителка и ще трябва скоро да я питам, защото нищо не разбирам от дискусията.

# 72
Честит месец и нека е късметлийски на всички ни! При мен е средна работа от към награди, с покупка тотал щета, тук-там от инстаграм или фб, по 1 на месец. И какъвто съм заплес, играх за един уред, мислех, че е мултикукър или еърфрайер и се включих, понеже много искам да имаме вкъщи такъв и ме изтеглили.. ии радост голяма, чета, чета, то някакъв уред за бавно готвене, иска вакуумиране, на водна баня -.- Хората искат да готвят бързо, те едно месо за 48 часа да го готвя Grinning  та ще видим нещо да го разменя някак и да се сдобия с другия желан. От Иг от Кауфланд една кутия за малкия, ще видим какви неща ще има вътре, дано влязат в употреба /предполагам ще са нещо за хапване и моя Прасчо ще си ги изяде Grinning /
И от едни Bramac ли беше.. играх за чадър, спечелих зимна шапка.. пак де зарадвах, че ММ точно искаше да му купя за работа и получавам след 2 седмици пратката.. ми шапка с козирка Sad Разочаровах се, честно казано.
И започнах тези дни и аз да се опитвам да следя тегленията в Иг /даже ако някой желае да се тагваме, да ми пише на лично, тъкмо и като ми познато името, ще го видя и тагна, ако някой се е опитал да шмекерува/ Та Джулиана Гани уж да тегли една почивка, хем влизах и гледах всеки ден, хем не видях.. да не съм пък нещо аз пропуснала и да се изложа, ако взема да питам.. И Pamelaned писах, писах кой спечели на предходна игра за ваучери за бижута, никой не ме отразява, днес друга игра за дечица има и приключва и ако пак не изтегли директно блокирам.. за мен не е коректно, може да съм пропуснала, ама поне и един отговор ми напишете.. Успешна седмица утре на всички и извинете за дългия пост Simple Smile

Да си направим график - по дни, за да не губим толкова време. 😉Или по инфлуенсърки, всяка ще наблюдава по 2-3 😄
Моите наблюдения също са, че броят на игрите е значително по-голям от броя на тегленията. Влизам редовно за кратко ( през седмицата не разполагам с много време) и определено не съм видяла тегленията на 90% от игрите, в които съм участвала. Затова съм благодарна на всички, които ги "подсещат", че трябва да изтеглят печеливши. Ето например тази, която прилагам на снимката, трябваше да изтегли на 1 април. Гледах й сторитата-нищо, в публикацията - също. Аз ли пропускам нещо?

# 73
Ето тук можете да видите кой е спечелил почивката от ИГ играта на Джулиана Гани. https://nagradi.online/g/16632/uchastvayte-i-spechelete-spa-uike … -ivanrilskibansko

Та Джулиана Гани уж да тегли една почивка, хем влизах и гледах всеки ден, хем не видях.. да не съм пък нещо аз пропуснала и да се изложа, ако взема да питам..

@NellyG Цветана Бонева от ИГ често закъснява с обявяването на победителите, но ВИНАГИ ги публикува и отбелязва в стори и в коментар под публикациите си.

# 74
Много сте изписали за 2 дни Grinning
аз обаче имам въпрос - следи ли някой наградите на Милка? За кошница за пикник ли да играя или имам шанс за продукти?

Общи условия

Активация на акаунт