Кралски работи и клюки- април 2023

• 63 534
  • 670
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Попаднаха ми снимки на Летисия от вчера с розовата рокля (уж щях да търся), ми много добре си изглежда жената, гледам и днес, усмихната, ведра, с хубава рокля, елегантна с лека закачка - нищо кисело не виждам. Слаба е, жилеста, но тя винаги си е била така.

# 481
Дай да я видим, ако можеш. Че от вчера аз лично не видях много.

# 482
За мен това е едно от най-грозните неща, които е обличала Летисия. Изглежда и като голяма в горната част, интересно, че на моделката роклята стоеше хубаво.

Според мен корекциите и пречат да прави различни мимики. Като застинало е лицето и в едно и също изражение. Имам чувството, че и е невъзможно да се усмихне широко.

# 483
Харесва ми Летисия, дори и на тази специално подбрана снимка. (Да не забравяме, че всички имат и несполучливи кадри, нищо че някои не се слагат в темата:) )
Което пък ме накара да потърся и други.
Като излята й стои роклята и си се усмихва и изглежда чудесно.

# 484
  • София
Ули, изтекоха ми някъде из фийда, ако ги намеря ще пусна - бяха близки кадри.

# 485
На мен ми харесва тази рокля и и стои добре на другите снимки, макар че наистина е слаба като точилка.

# 486
На мен десенът не ми харесва, може би и ръкавите.

# 487
  • Някъде там
И двата модела ми харесват. Бялата много повече понеже на другата десена ми е грозен.
С вдигната коса обаче е по хубава.

# 488
# 489
Е,бялата на Летисия е къде къде по- добре.

# 490
  • Някъде там
Максима ме разочарова. Очаквах нещо ново или ето това, носено при абдикацията на Беатрикс.
Залата е много пищно изрисувана, харесва ми.

Дано за деня на краля е с ново.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 18:05 от daviz

# 491
  • София
Много е хубава бялата рокля!
Ули, намерих една

Мисля си, че формата на веждите нещо не ми харесва, може да ги омекоти и ще е по-добре.

# 492
Да, драматична извивка се е получила при веждите Simple Smile
Много е хубава тук, повече ми харесва отколкото с бялата рокля, там не знам дали не е от оранжевия грим.

Максито не я виждам много много.

# 493
Може и да е отслабнала малко Амалия,но има още какво да се желае предвид,че на сънародниците и им проглушават ушите да живеят здравословно.🤨 Тук още са я вталили.

# 494
Къде виждате отслабналата Амалия? Аз видях само снимка до гърдите, от която не ми става ясно.
Максима на абдикацията на свекърва си е страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт