Кралски работи и клюки- април 2023

• 63 527
  • 670
  •   1
Отговори
# 495
  • Разпиляна във въображението
Кралят и Кралицата запалиха светлините в залата, където ще се проведе Евровизия

# 496
Камила почти само в синьо ходи напоследък.
Свежа е за годините си, хубави дрехи и` шият.

# 497
  • Пеликания
Рания от днес във Flat6Labs.

# 498
  • Някъде там
При Амалия е ген най-вече, според мен. Каквото и да прави ще си остане едра жена с овално лице, няма как да е съвсем слаба и фина, като Ингрид например. Освен това, не се знае дали не се бори с хормонални проблеми, като се има предвид, че на няколко пъти отслабва.
Сравнено с миналата зима, разликата е видима. След това пак имаше един по пълен период и сега пак е свалила, та това ме навежда на мисълта, че се бори с проблеми.
Да припомня как изглеждаше дори с тъмни дрехи.
Зимата на 2022 на ски.
Септември миналата година при започване на университета и сега.

# 499
За мен, освен в дрехите, които сега са по-елегантни, разлика в килограмите не виждам. Това няма значение. Важното е да се харесва, каквато е, но засега се забелязва едно притеснено поведение. Може с възрастта да се заобича повече.

# 500
Според мен нищо  и няма,  но предвид произхода има очаквания към нея. И коментари , ам що ...  Каквато се е родила  е.  Няма как да  е миньонче.  И не е първата едра жена, от такъв произход.
 Но вероятно и  близките и го натякват и  натрапват,  или стъпват на пръсти, успокояват, което е същото.  Ако не обръщат внимание - ако я харесват и  го казват, не търсят  друго,  може и да се заобича. Защото предполагам, нормално е  ,коментарите тук да са извадка от други ,около нея.
 Ако може да поддържа стегната фигура,  да има самочувствие и осанката ще се подобри.  И няма да гледат тегло, едро ли  е. Има красиви черти, не е малко.

# 501
  • Някъде там
Много хубава Рания ♥️

Честит да е Вилем-Александър.
Става на 56 години.
Чакам с нетърпение танцуващата Максима днес ❤️

Страхотно семейство.
Много хубав портет ❤️

Алексия днес има изпит в Уелс затова не присъства.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 10:51 от daviz

# 502
Холандците са както винаги цветни и с много позитивно настроение. Simple Smile

# 503
  • Някъде там
Страхотна феерия от цветове, настроение, усмивки и добро настроение....
Страхотни Вилем и семейство. Толкова топло и непринудено поведение имат с хората.
Видео на живо
https://twitter.com/WDehandschutter/status/1651528706962210817?s=19
https://twitter.com/maikelcoomans85/status/1651541675720802304?s=19
https://www.youtube.com/live/KJTdKO7qyuI?feature=share

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 14:15 от daviz

# 504
Третата сестра къде е? Защо не я виждам на снимката

# 505
  • Някъде там
Третата сестра къде е? Защо не я виждам на снимката
В момента текат последните изпити в Уелс. Алексия има изпит днес, затова не присъства.

# 506
Летисия със сигурност има немалко корекции и пълнежи по лицето си. Прилича на пластмасова, отблъсква с една безизразност и студенина. Не са я направили грозна, а безлична, а това е по-зле отколкото да си грозна. Интересна ми бе още от началото на връзката й с Фелипе и тогава си беше много готина. Според мен прекалено рано си направи тези корекции без нужда, трябваше да изчака досега и оттук нататък да почне да мисли за тях, даже и сега щеше да е рано, ако просто беше щастлива. Ето погледнете Максима, страхотна жена, на която не й пречат петте килограма в повече, тя просто си е щастлива с каквото има.   
Ето снимка на Лети от преди 20 години:

# 507
  • София
Хубава беше Летисия. Все пак и възрастта оказва влияние, но наистина излъчването и не ми допада сега.

# 508
  • София
И аз харесвах много Летисия по времето на годежа и сватбата, че и много време след това. Харесвах я и още като водеща на tve. Сега не ми изглежда безлична, а зла. Не казвам, че е зла, но на мен ми изглежда така. Пренавита в опитите да е перфектна. Иначе я харесвам много като стил, като силует.
Амалия е чудесна в розовия костюм, изобщо чудесни са нидерландците! Направи ми впечатление колко леко са облечени, а там никак не е топло. Колко различно възприемаме темепратурите!
Рания мернах... абсурдно изглежда.

# 509
Днес там е по-топло отколкото в София... Не само усещането е различно Simple Smile
Чуждестранните студенти също се радват на деня на краля, не е просто почивен ден, а "Холандците знаят как да празнуват! Събития много, разнообразни, пролетен купон."
Скрит текст:

Амалия изглежда много по-спокойна и усмихната "вкъщи" Hands V
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 16:54 от peneva_a

Общи условия

Активация на акаунт