Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 634
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 105
Сега ставам, ама пак легнах в 5... В един Халапеньо ме конвоира до кухнята да му пържа яйца, шото бил загинал от глад, не че нямаше пиле с картофи, ама... Недовършен вчера ми изцеди жизнените сокове, днес отново, надявам се да е по-айляк.
Изтървах снимките на Скайчето, а тъкмо си мислех тия дни, до къде е с интериорстването. Скайче, държа да видя вси-чко, чакам лична поща от теб Simple Smile
Но козунака и "грозните" кифли видях и  ме доведоха до халюцинации...
Сиросче, докато  четях за Малчо, несъзнателно започнах да се усмихвам широко, а аз сутрин принципно съм кисела на оцет. Да го нагушкаш този позитивен гласоподавател Heart
Допивам кафето и запрашвам към каторген, оммм...

# 106
Гласувах, отложиха ми полета с час, първата проверка на летището я минах с паспорта на дребната (ако не бях изпаднала в паника, че трябва да върна паспорта, щях да черпя служителя едно голямо) и сега вися като прани гащи на гейта.

# 107
  • France
И аз гласувах. И голям студ брах. То през зимата не беше толкова влажно и духливо.

# 108
Тук стана слънчево и топло.
Попи, докато разбрах, че си дошла, ти си си отишла. Лек път!

Ни моа,  хора! Детето обикаля стаите из вкъщи, възмущава се на гащите си и не ги иска, не знам защо и повтаря - Правителство, правителство. Laughing
Не го е видял от мен, определено.

# 109
  • София
Иска да ги махне, и те са същите Сиросче.

# 110
Не знам, Мид. Никои не харесва. Вади от шкафа, хвърля, събува, аз обувам и пак. Дано му се приспи по някое време, че ще трябва да почвам спорта от рано.

# 111
  • София
Прегръдки.

# 112
Сиросче, абе направи му една кутия и бюлетина да гласува на детето Simple Smile
Дай му да гласува за панталоните също Simple Smile

# 113
Колкото повече гащи, толкова повече време за наспорт, така го виждам аз.

# 114
  • София
Милото момченце. Ако му сложиш анцуг без гащи, дали няма да му е по-добре?

# 115
Рен, то не му е зле. В някаква еуфория е. Смее се с цяло гърло, като метне поредния чифт.
Гледам още три останаха в шкафа.

# 116
Сори, рязко ще сменя темата, обаче не мога, честно.
От сутринта се чудя какво се случва с машините и сега прочетох. хартиената коалиция решили да сменят хартията на машините, а тия, дето вземат заплати, за да са уж комисия изобщо не си направили труда да тестват ще ли работят машините с тази неподходяща за тези машини хартия. СлучаЕност? Мхм с корабчета в далечината.[

# 117
  • София
Мда. Случайно е Ули, как изобщо ти хрумна, че не е.
Чирозче, остави го да се забавлява тогава. Ти си пий кротко.

# 118
Е, Ули, в новините се чува само колко проблемни са машините. Всъщност, нищо не се случва. Днес са дефектирали 42 - 45. На предни избори са минавали 60.
В нашата секция, всички бюлетини бяха от машина, поне когато ние минахме Heart Eyes

# 119
Ули, и аз се замислих как така рязко машините взеха да дават фира. Не си спомням такава драма на миналите избори. Сега прочетох, че не работят 64 машини общо към момента. Поредната немарливост ли е или пък умишлено се набляга на това, за да се правят някои внушения - не знам. Гласувах и аз, за минута бях готова с изчакването на човека пред мен. МУ ще мине довечера като се прибере.

Сиросче, вярно му спретни едни домашни избори Simple Smile

Пия следобедно кафе и поработвам малко. Боли ме глава и ми е уморено.
Отворила съм навсякъде да влезе въздух. Навън е много приятно.

Общи условия

Активация на акаунт