Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 632
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 90
За тази още го мисля, ама ето миналата. С уточнение, че ние сме месоядни.
Пиле със зеленчуци и ориз (новото попълнение е това, пилето и зеленчуците във фрайера, а оризът с бульон в уреда под налягане) после може със соев сос
Болонезе
Телешко с грах
Мусака

И винаги имам едни кюфтета във фризера за бързо реагиране Simple Smile
Тази седмица ще повторя пилето, а другото ще го мисля сега.

# 91
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Никакви снимки не видях. Но видях, че сте ги нахаресали и ви вярвам, че са хубави.

# 92
  • Пловдив
Добро!

Ули, и аз такива дупки имам да пълня, и същия проблем имам със запомнянето Confused

А кафе...?

Почвам мекиците.

# 93
След като проспах целия ден вчера (за щастие мое и през нощта, без да мръднам) силно се надявам, че днес ще вляза в нормален ритъм. Снимките ги видях. Скай, права е Мисти за американската мечта. Никога не ми съм я имала, нито пък мечта да бъда някъде другаде, освен в България, близките ми роднини са пръснати по цял свят.

Миналата седмица се смях на един цитат във ФБ "Не забравяйте, че тази седмица сменяме часовниците, а следващата трябва да сменяме ... ".

Чакам МУ да се върне от едното село, напът за другото, та станах да подхвана малко къщата, че не бомба, а направо снаряд ми е паднал във хола. След бурята и силния вятър от последните няколко дни терасите са ми леш.

Сега съм решила на направя бухтички за закуска, но първо да довърша кафето. Малката спи много сладко, а голямата е ангажирана със световно по фехтовка в Панаира.

# 94
Божееее,много ранобудни! Ай добро и от мен!
  Снимки на Скай не видОх,ама вервам,че е убавиня! За сметка на това козунаците ви видях,и кифлите, и направо изядох витрината,дето 13 описа.
  Аз се понаспах.Снощи синът ни прати рано по леглата,че си е поканил три!!!!!моми на гости.Баба ви взе едно мелатонин че и е спала до 08.00.Дядката стана, от рече че ще легне пак да види дали му се спи или не.Да си пия кафе сама.
   Аз ще правя едни солени мъфини за внучката,ама чакам да ми свалят неква шунка.Та ще оставя и за моите коментари мъже.
  Не знам какво ще готвя,моите са много капризни и придирчиви.Вперашно не ядат,да има месо,салата,аз съм на диета.......
    Гласуването ще е по-късно днес.

# 95
  • France
Събудих се от бибиткането на кола в 6 и 40. Един път и двете Монстърчета да спят! Rage
Ох, тряяя ставам, а нямам желание. Жалко, изпуснала съм на Скай снимките.

# 96
  • Fairbanks, Alaska
Ми казвай ги тия работи навреме де.
Хлапето и то се наспя преди половин час.
През носа ще ни излезе смяната на времето 😡
На мен смяната на времето ми се отрази много добре. За първи път в неделя срещу понеделник  спах 6 часа. От последните два месеца в този интервал от седмицата спа по 2, най-много 3 часа. Но разбира се, стартирам ли работния ден, веднага ми се доспива Head Band. Ако знам, че смяната на времето ще ми се отразява така, ще искам всяка седмица да се сменя часа.

# 97
Аз спах, не баш непробудно, но спах. По-добре съм от вчера определено. Чакат ме сто задачи, едва ли ще успея с всичко. Пуснах хляб да се прави и трябва да сготвя нещо. Може да сложа един кекс в пота.

# 98
  • София
Здравейте!

Уж пазя и внимавам, но пак си имам петно от Коларгрол върху едното шалте. Сигурно и другаде има, но аз това виждам и ми боде очите. Ама това да са ми проблемите!

Надъхвам се да отида да кажа на кандидатите, че за никого от тях не гласувам. Не ми се излиза, но ми е голям мерак да им го рекна и май този мерак ще надделее.

Заизвадихте козунаците отново. Аз няма да се пъна.  Ще поръчаме от една пекарна.

# 99
  • София
Добро утро.
Няма да ви казвам кога заспах.
Пия кафе, пазар и глас.

Аз ще си правя нашия, веганския козунак.

# 100
  • Пловдив
Ние ще се стягаме за семейно обедно гостЕ Simple Smile
Мързи ме инак...
Тоя Коралгол и на ММ то изписа Унг-то. Не е доволен обаче...и лошото е, че се инати и не отива пак до доктора.

# 101
Панде, имам чаршафи, калъфки и дрехи с петна от коларгол, хич да не ти пука. Оправи ли се Пантата?
Пия кафе и отивам " да фъргам", после лидъл, после чистене, после "ще говоря на компютъра" както казва Зори. Имам и да му пиша, дано остане време, че снощи до 23 съм писала.

# 102
Активният /ми/ избирател, не ми даде мира и вече гласувахме, напазарувахме, даже улучихме бабата с прясното мляко. Сега ще го подквася. Кеф.

# 103
  • София
Ее Сиросче браво.
Боб успех.

# 104
  • sf
Аз пък имам зелени петна и полузелено куче, щот го мажа с гранофурин , ама файда няма, та ще го влача на вет другата седмица. Иначе направихме една дълга обедна разходка, уж е топло, ама има един тъничък болен ветрец.
Сега дояждам козунака от вчера и се чудя , да си оправя стаята или да хвана гоблена?!  Моля за помощ! 😆

Общи условия

Активация на акаунт