Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 628
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 75
Мисте, инат и проклетия да искаш от мен 😁 Иначе...мога да ям, но така се издувааам, пък корема ми става бъбълси..🤣🤣 мне. Не мога си го причиня...

Донс, кО ще те успокоя... мога си намацам мойте пръстЯ. Е, тогава да видиш мацане...🤣 Твоето направо е 👌

Хахаха, ква поза туй маленкото..
В центъра пък, седим си на кафенцИ..и като минават два ротвайлера, ама огромни 🥴 и без намордници. На каишка, ама на два метра пред разхождащите. Като видяха една котка, като взе да рипа едното магаре, ама почти до нас...въйййх, щях да изстина поседнала в центъра, централна градска част. Акъл няят..

Скай, като завършат неволите, чакам снимки 🙃

# 76
  • Пловдив
Скайче, снимки задължително, да! От другата седмица и вълшебното място too Wink

13сче, м да..инат в изобилие имаме Stuck Out Tongue Winking Eye  Аз и корем Confused

# 77
  • USA
Скай, като завършат неволите, чакам снимки 🙃
Ба, те неволите скоро едва ли ще свършат с моя мързел, та ето ви малко сега. На нищо не прилича още, ще има цвят, обещавам Grinning От всичко, най ме кефят гледките, уникални!

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 22:29 от SkyBlue

# 78
Скай, разкош Heart Eyes
Онзи перваз, баш си е заспал на мястото и симетрията си е как трябва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 79
Баааа, Скай,  сериозна работа! Много красота, много нещо, браво на вас!

# 80
  • Euskal Herria
Докато сваря да се отбележа в новата тема, вече цели 6 страници сте изписали.
Да е спокоен април, вещички!

# 81
  • Пловдив
Скай, уау! Е тъй е и в моето съзнание Американската мечта Simple Smile Blush

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 21:48 от mystic woman

# 82
  • София
Изпуснах снимките. Ама красота си представям по думите ви.

Донси, добре са ти ноктите - весели , цветни. Аз ако се опитам, няма да мога да ги направя. Само по един цвят си мацам, щото толкова са ми уменията. Отделно, че се лакирам няколко пъти годишно, защото от моите нокти маникюр не става.

# 83
И аз ги изпуснах.

# 84
Кукнах е 3.30. Въртях се, суках се, книга четох, филм гледах, пък пуснах кафето.
Добрутру 😵‍💫

# 85
  • София
Що не ми се обади? И аз станах в 3 😞.

# 86
Ми казвай ги тия работи навреме де.
Хлапето и то се наспя преди половин час.
През носа ще ни излезе смяната на времето 😡

# 87
Добрютру!

Сиросче, дано придремваш. Ама сигурно бъркаш нещо вкусно за закуска.

Аз вчера не направих меню за седмицата,  та бива днес да го направя и да понакупя продуктите, ама ще видим.

Имам дупки в знанията си да запълвам, обаче пусто съвсем сък отвикнала да помня неща, на които не им виждам логиката.

Да бях и публикувала като съм писала Simple Smile

# 88
А, придремвам. Хлапето се надигна, та няма как. Закуска няма да бъркам, нали има козунак. Ако споделиш менюто, много добре ще направиш. Намислила съм само една мусака от тиквички и до там.

Вече 100 пъти отговорих на въпросите ще гласуваме ли, кога. 🤪

# 89
  • София
И аз искам  еню за седмицата, че иначе е хаус и много храна.

Общи условия

Активация на акаунт