Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 237
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
И аз се смях като луда сама с кафето като прочетох Карамел. Не знаех, че това нещо може да предизвика и такива емоции. ММ тръгва към козметичката като за заколение обикновено. Grinning
Панди, на мен и детето ни помагат капки Окуфлаш в такива ситуации.
Стискам палци за всички имащи нужда! Flowers Four Leaf Clover

# 2 326
  • София
Родива, благодаря! Аз се мажа с Тобрадекс, но може да пробвам и капките в комбинация, че нещо няма ефект май ( а щерката с Тобрадекс я оправям всеки път, но друг организъм). В листовката им чета, че се правят И компреси с тях. Ти капеш ли ги, или компрес правиш?

# 2 327
  • София
Фил, дано не го постигнеш по моя начин. Ще стане след време при теб. Ако сме живи след 15-20 години, с умиление ще разказваш за соколите на Славчо и повръщането на Монсти.

# 2 328
Пловдивчанките,я кажете ква е таз фабрика за шоколад? Искат да водят децата там на ексурзия,а на мен ми се струва далеч за такиа дребосъци..
Кажи,кажи за нея,че не съм чувала 😂.Знам за две,едната е в близко село,другата в леко отдалечен квартал,но не знам,че провеждат турове.Отивам с децата!Всичко ще опитам и ще си изям,добричка ще съм 🤤🤪😂

# 2 329
Ами нямам си идея,за това вас питам. 😆 Дали е готино. То на тях всичко ще им хареса де,само пътя ме притеснява. 😓 А ти отивай тези дни и ще чакам лични впечатления. 😊

# 2 330
Аз се сетих за Гайо, като че ли съм виждала из социалните мрежи снимки от такива посещения. Не съм ходила, не знам какво и що.

# 2 331
ДУ! Ам, да ви разкажа ли как дядо Игрек тръгнал на балнеолечение?
Пак моята ми го разказа и се хилим години наред. Та, тръгнал дядо Игрек да си дири бански за почивката, обаче той е голям мъж и не открива толкоз огромни кюлоти. И какво решава, ами минава през пазара и си купува трикотажен плат, според думите на приятелката "черен на червени трендафили" Joy Носи плата на шивачка, уточняват модела, ма дядо Игрек е възмутен, че не го е викала на проба. Ох, пак зацвилих Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 332
  • София
Ти капеш ли ги, или компрес правиш?
Само капя аз.

# 2 333
Ено ма, що не ми звънна? Будих се на всеки час, голямо хъркане, голямо чудо! Пет цигари изпуших, в 7 го вдигнах да я води на яслата, че да поспя малко.
Вали дъжд, имам цяла пералня пране на двора, когато изсъхне тогава, хич даже. Да поработя малко, че да вървя на фитнес. Няма го моя тренер днес, вчера каза "сядай и пиши". 5*15 клек с дъмбел отпред 20кила и 5*15 лег преса със 120 ми е началото помня, азотен бустер ще трябва след такава нощ. В събота съм доброволен хамалин на едно събитие, та мускули трябва, казах им за двама доброволци да ме броят. Има един странен обект отскоро в залата, само сяда на уредите, прави две повторения и се мести и зяпа останалите, има нелеп вид и поглед. Вчера се настани зад мен докато правя отпади и ме зяпа супер нагло, не ми е приятно, дано не се засечем днес.
Панде, и капки слагай. Скоро имах наченка на ечемик и с Макситрол за един ден мина.

# 2 334
  • Пловдив
Мерси, момичета! Пренасочвам палците за утре в 1 Hug Кацнах в офисОт.

Ени, нИ съм чула за такваз фабрика и аз Thinking

Карамелооо, начи и приятелките ти толкоз умело разказват лакардии кат теб Kissing Heart Супер така, ама не ща да си представя фемилито...ич Grin

Начи...тряя да направим група за хъркащите ни Убавци Neutral Face Как ше се кара нинам...

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 10:53 от mystic woman

# 2 335
  • София
А колко годишни са баба Х и дядо Игрек?

# 2 336
  • София
Мисте, моят часовник записва хъркането на МН🤣

# 2 337
  • Пловдив
Мисте, моят часовник записва хъркането на МН🤣
ам хубу, ама как това помага? Или само за доказателство? Simple Smile

# 2 338
Добро утро,благи мои!
   Голем кеф е с вас!
   Събудих се в 5 , исках да стана и да забъркам един крем-карамел,че имам много еченца, ама не станах.Лежах си, зяпах си тв.
    Карамело, утрепваш с разкази!
   При нас е слънчево, топличко, иде моето време!
   Бобчи, страхотни снимки! И леко страшнички!
   Бър, стискам!!!!!
Мисти, и на теб!
  ММ много хъркаше, ама чак вратницата се удряше.От известно време не хърка, не знам как го постигна,но ми е добре. Преди е имало случаи да се изнеса на дивана и аз.

# 2 339
  • София
Артемис, и аз същото се канех да питам. 🤭

УеУе, к'ва майка, к'ва домакиня съм! УжасТ ви казвам! Ако баба ми беше жива, лека й пръст, сигурно щеше да се гътне от потрес, но аз, за добро или лошо, не съм наследила качествата й на изрядна домакиня. Та значи излегнах се аз на дивана и вардя отрочето да си пише домашното, щото ако не съм до нея да всявам респект, витае в облаците и после "Школо" пищи, че има забележка за без домашно.  И както си лежа изведнъж се сещам, че не съм й гладила тениските за физическото, а днес има физическо. Скокнах пъргаво като бабата на дядо Игрек след първата й нощ с магистрала на триъгълника, и хванах да диря тениските. Намерих ги ... в коша за мръсно пране. И сега пера, а детето ще играе физическо с цветна тениска и като нищо "Школо" пак ще изпищи със забележка, но този път по моя вина , че ученичката не е с бяла тениска в час по физическо.

БНД хърка потресаващо. Разбирам ви, другарки! Няма наспиване.

Общи условия

Активация на акаунт