Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 196
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Ох, Мид! 😟 Стискам палци! Дръж ни в течение. Ако можем да помогнем с нещо, не се колебай да ни кажеш.

Благодаря за съветите, момичета! 🤗 Моля, нека въпросът ми не става повод за пререкания, както ми се струва, че е напът да се случи! Всеки би реагирал различно в подобна ситуация и всеки има своите причини и гледна точка, затова ми е полезно да прочета различни мнения, но не бих искала да предизвиквам спорове.

# 2 596
  • София
С грип Б е, явно той го е съборил.Кръвните са му ок.

# 2 597
Ох, Мид, бързо да оздрявява младежът!
Всичко ще бъде наред. Гушки за теб Hug

Тарти, четох за рекордната жега при вас. Страшна работа. Все по-осезаемо е глобалното затопляне, все по-горещо и сухо става. Аз изобщо не търпя горещини, става ми зле, като парцал съм.

Сега приседнах. Косата боядисана, банята изтъркана.
Продължаваме напред.

# 2 598
  • sf
Мид, бързо да се оправя хлапето!
Както казах, аз съм била и от двете страни. С тормозено дете, и с тормозещо такова. И не е лесно и от двете.
Направихме дълга разходка с кучо, сега ще изядем една голяма купа кус-кус и ще си полегнем. Няма да готвя днес, ще доизяждаме, пък утре ще видя.

# 2 599
  • тук и там
Чакам ММ и ще отивам на фитнес за малко.
На кое му казвате кускус? На арабското или на онези кръгли ситни макарони от едно време?

Мид, бързо оздравяване на детето.

# 2 600
  • sf
Аз ей на това , има и на звездички, и на буквички.
Скрит текст:
Ям го със сирене и масло. БНД му слага и захар, което ме побъркваше.   😁

# 2 601
  • Mediterraneo
Аз ей на това , има и на звездички, и на буквички.
Скрит текст:
Ям го със сирене и масло. БНД му слага и захар, което ме побъркваше.   😁

Аз също така го ям, побърквам всички вкъщи Simple Smile Всякакви макаронени за закуска- с масло, сирене и захар.

# 2 602
  • sf
Тарти 😆
Аз не мога така, бррр, също и сирене с конфитюр, диня със сирене и разни такива, потрисам се. 😆 Но пък ям смокини със синьо сирене напр.

# 2 603
Момичета, хипотетичен въпрос. Как бихте реагирали, ако родител на дете, което редовно удря и блъска вашето дете ви се извини за агресията на своето дете. Приемате извинението, или? Възпитанието би ме подтикнало да кажа "няма нищо", обаче ... то има нещо, голямо нещо. От друга страна този родител видимо съжалява за поведението на детето си. Но пък не е в състояние да го спре.

Капачки събираме в една кутия и я изпразваме в сърцата за капачки.

Моето мнение може да е малко крайно по въпроса, обаче някак си ми е трудно да приема, че той не може да го спре. Това е точно работа на родителя. Поведението на детето е отговорност на родителя му... Още повече ако става въпрос за възрастта 9 10 11 години или близо до това... Аз не съм позволявала на детето ми с увреждане да извършва неволни действия, тормозещи другите деца, а тук явно става въпрос за дете в норма... Панди, а този родител защо точно не е в състояние да го спре? Има ли някакви смекчаващи обстоятелства?
Иначе вариантите са да инструктираш малката пандичка да го избягва или да крещи спри, не ме удряй, когато то посегне...
Всички макарони неща варени за закуска ги ям с масло и захар. Никакво ама никакво сирене вътре не понасям да ми се мотка... 😁

# 2 604
  • Пловдив
И аз така ги ям Grin сирене, масло и захар. Никой не побърквам Wink Донси, друго те е хапало тогаз.

# 2 605
  • Сф
Пюр, не знам ти как би реагирала, защото се познаваме виртуално от скоро, но ако моето дете удря и бие и съм стигнала до там, че да поискам извинение, значи виждам ,че има проблем и ми пука. Ако не ми пука хич няма да се извинявам.
Тук за разлика от съседната тема не се заяждаме от скука, ей така ,да напишем нещо.
Не знам какво имаш предвид. Не разбирам. Не знам и за коя съседна тема говориш. Отговорих хипотетично. Не съм ок да ми ритат детето , дори и да ми се извинява майката после , дори и самото дете да има проблем например. Случвало ми се е отдавна. Не искам подробности да развявям. Прекратих контакт.

# 2 606
И аз така ги ям Grin сирене, масло и захар. Никой не побърквам Wink Донси, друго те е хапало тогаз.
аз ги ям така, но в маслото препържвам червен пипер. 🐷

Мид, бърз да оздравява детето! Много до късно тая година вилнее грипът.

# 2 607
Ох,Мид,милото детенце и милата ти! Confused
Гуш!

Кога викате почва кризата на средната възраст при мъжете?
От известно време направо е друг човек моя Недовършен.Заядлив,свадлив,нацупен,от мухата слон прави и разбира се за всичко е прав.
Не го понасям,честно!

# 2 608
И аз в клуба на макароните със захар и сирене. Ням-ням.

Лайла, все едно МУ описваш. Той горкия явно постоянно е в средна възраст и в криза Joy

# 2 609
Лейля, при моя започна около 40. И не сършва 10 години по - късно. На мърмореща свекърва се е докарал. Недоволства, критикува, мрънка. 🤕
Последно го заплашвах, че ще почна като него и да видим до къде ще се докараме.

Общи условия

Активация на акаунт