С ДЕКЕМВРИйското дете ще се мажем със пюре 🍯👶 -- тема 3

• 23 765
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Вестерос
Кадерайче, мъчи я с лъжица, трябва да се научи детето да преглъща от къжицата. С биба недей.

# 556
Кадерайче дай да сменим бебетата . Моето още не иска шише. Колко накрайника смених ,  ММ пробва , свекито и тя, с вода , с кърма , АМ , не ще и не ще това дете . От колко време опитвам вече , гладен , сит , полугладен , се тая усети ли накрайника реееееев до небесата . Иначе бибка си взима пък, с лъжица няма проблем , даже от няколко дни хваща лъжицата и я слага в устата си доста успешно , даже от малка чашка пие по добре . Аз чакам да стане на 6 месеца , ама може и на 1юни деня на детето да го пробвам , ако седи до тогава де , ще е на 6 месеца без 1седмица. Русинова за столчето на ИКЕА продават и приставка едно такова надуваемо да подпира детето ,ако не може да стои още седнало напълно , колкото по добре седи толкова се изпуска май въздуха от него. Вчера щеше да се самозахрани с парче банан , хапвах до него , как и кога успя с един замах отчупи парче от банана и аха да го налапа и аз го спрях. Много е бърз . Joy Утре сме на преглед интересно ми е колко тежи вече. Днес като му правех масаж забелязах , че в рамене и гърди се в разширил. ММ също има голям гръб и рамене , определено по структура на тяло ще прилича на него , гледам снимките от преди точно един месец , лицето му доста се е издължило , преди беше по кръгличко и шомбесто , сега е по издължено.

# 557
  • Вестерос
Кестенче, пробва ли да не си в стаята като го хранят?

# 558
Пробвах даже да не съм в апартамента Grinning Първо мислех че самото адаптирано мляко не му харесва , е с кърма пробвах същата работа . Той даже не засуква биберона както трябва ,
а по скоро го хапе. Като има вода на стайна температура една идея повече му харесва , явно защото го дразнят венците и водата е по хладка, но в момента в който потече вода и почва да плаче. Пробвах АМ да не е толкова топло , пак не го ще. Ще упорствам ,няма да се отказвам.
Редактирам. Вкуса на кърмата ми и Аптамила е почти един и същ . Мноооого лека , едва доловима разлика има между двете.

# 559
  • София
Какъв сенник купи, Зиги?

Ей този, Тифани: https://visvitalisbg.com/product/freeon-sennik-za-kolichka-prozorche-47122

Чакам го да пристигне. Скоро май няма да е топло и слъчево в София, та ще тествам по-натам. 😊

# 560
Кестенче, и моята не ще шише, какво ли не пробвахме, не иска и това е. Предлагам вода от чаша, мъка е, повече е игра. Но... като влезем да се къпем, се бори да хване слушалката на душа и да я налапа, е тогава пие доволно вода😒
Вчера я захраних с картоф, прие го добре. Много ми е тъжно като се налага да ни гледа, че се храним, а тя не може. За вечеря каката искаше печени картофи на грила, пробвахме от 1 картоф да ù дадем на Емили парченца, дъвчеше, гледаше странно, но дъвчеше. Не се задави.

# 561
Все едно описваш моя бебок . От ваната когато го къпем пие Rolling Eyes Колкото и да се опитвам да го пазя все гълта вода. Странното е че нарочно пие от там и му харесва. Аз иначе си стерилизирам като луда Joy Ох нямам търпение и аз да захраня . Не забравяйте да им правите видеа на бебетата. Сестра ми казва че най много за това съжалява. Снимки имат много , но видеа почти нямат племенниците ми. Казва че се забравяли мимиките им като бебета.

# 562
Видеа задължително. Каката на едно такова видео имаше за обяд ориз със спанак и обясняваше, че не иска този ориз да яде, а иска бял и зелен ориз, а знаеше цветовете. Сега като гледа клипчета се забавлява много. Пък и гласовете им се променят и е много мило за чуеш детското гласче отново.

# 563
Тифани,кое антирефлуксно даваш?

# 564
  • Вестерос
Какъв сенник купи, Зиги?

Ей този, Тифани: https://visvitalisbg.com/product/freeon-sennik-za-kolichka-prozorche-47122

Чакам го да пристигне. Скоро май няма да е топло и слъчево в София, та ще тествам по-натам. 😊
И аз точно него гледах, но май реших друг тип да купя.

В baby.bg има голямо намаление
.

Днес Рали изяде 125 гр пюре и пак ми отказа мляко. Сега спи от час и нещо. Явно ще почна да слагам на прах вътре, за да има протеин.

Алекс
, давам на Хипп.

# 565

Бузи на 6м❤️❤️❤️❤️ Моето пораснало момиченце. Ние пропуснахме ритуала за половин торта , но ходихме на фотосесия и си направихме и домашна. Предавам бодито на Тифани❤️ това за лъжицата и аз не се отказвам и няма , вярвам ,че скоро ще прояде и от нея. Колко бързо минава времето , вече е на половин годинка😊

# 566
Олее, Кадерайче, прекрасна е ! Жива и здрава и все такива бузки да има за щипане. ❤️🍀💐
Тифани, защо искаш да даваш мляко още след като ти отказва? Не е ли точно това е идеята на захранването, да спрят да цокат мляко? След седмица ще вкараш жълтъка и той ще ти е протеина, а после месото, рибата, после бобовите и т.н.Аз се мъча още и даже днес само 60гр.ми изяде. Колкото се опитвам да го спра това мляко не става и не става.

# 567
Аз съм на мнение че до годинката млякото е изключително важно за едно бебе.
Айлиз е много сладка честита ви месечинка Heart
Кадерайче как беше на фотосесията? Аз искам да направим на малкия , ама той не се спира и усмивките са му много скъпи не ги дава ей така . Страх ме е че ще платим един пари за фотограф и нашия няма нито веднъж да се усмихне или ще са размацани снимките.

# 568

Бузи на 6м❤️❤️❤️❤️ Моето пораснало момиченце. Ние пропуснахме ритуала за половин торта , но ходихме на фотосесия и си направихме и домашна. Предавам бодито на Тифани❤️ това за лъжицата и аз не се отказвам и няма , вярвам ,че скоро ще прояде и от нея. Колко бързо минава времето , вече е на половин годинка😊
честита месечинка мляко се дава до годинка ако детето го иска казано ми е от лекари моята като не иска никакви млека под никаква форма няма да я тормозя да ми седи гладна и да не натдава на кг замествам по препоръка на лекари млякото с пюре а вечер с домашни крем супи

# 569
Аз съм с бялото столче на икеа, но Антонина сяда стабилно отдавна. Много е удобно и леко, препоръчвам! Захранването върви чудесно, днес пощуря от кеф по броколи 😀

Общи условия

Активация на акаунт