Звездни компромати - Април' 23

• 306 441
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 355
Атанасова слага много фон дьо тен и то доста по-светъл от естествения ѝ цвят, защото има ужасна кожа.
Варненката с преференциите, както и Деси са предпочитание на партията и избирателите на тази партия. Визията им е различна, но на акъл са на един кантар и явно по финансови далавери на половинките им. Тези жени затова са в партията, защото явно вождът им също намазва със спонсорство от мъжете им.

# 2 356
  • пустинята Гоби
Е, то си е тип лице и черти.
По-добре ли ще е да изкара напълно нова тунингована визия?
Варненката с максимум преференции Славена.... за предпочитане ли е?
Не знам коя е Славена, но съм виждала и други противни политици жени и са изглеждали по-елегантни от Атанасова, без да са тунинговани. Та в този смисъл тя беше изтупана, много гримирана, ама нищо особено. Все пак изглеждаше по-добре отколкото по телевизора, вероятно защото не си отвори устата.

# 2 357
Скрит текст:
Можете ли да я познаете?
А, комшията Wink
Виждала съм ги със синът им

# 2 358
Мис Шарлопова
Скрит текст:

И една загадка, познахте ли я?
Скрит текст:

# 2 359
Днес я видях Десислава Атанасова. Беше с хубаво палто и до тук. Много гримирана, с прическа, но трудно бих казала, че изглежда добре. Наживо сякаш не е толкова противна.

Аз също съм я виждала няколко пъти на живо и действително по ТВ е по-противна. На мен не можа да ми се "оправи" обаче отвращението към нея от това.

# 2 360
Десислава е под Шарлопова. Много се е вталила

# 2 361
По скоро аватар на Десислава.

# 2 362
По скоро аватар на Десислава.

Да😅🤣Анимация:)))

# 2 363
Тя нали също отслабвала по другия начин, така че вероятно е възможно за толкова отрицателно време да се е вталила.

# 2 364
Явно от инжекциите и крака растат.

# 2 365
Лиляна Павлова я видях наскоро и все още е дебела, но много красива в лице. И видимо скъпарски облечена и фръцлива

# 2 366
E, стига де , може сега да си е правила нещо , но определено е далеч от тази филмова звезда.
Беше много красива , когато се хвана с Божинов.
Николета, според мен, е много далеч от красива. И тя, и други нейни посестрими, винаги са с едни тъповати физиономии, независимо от намесата на естетическата хирургия и сума ти други разкрасителни процедури. Липсата на одухотвореност, на вътрешна озареност, ги прави да изглеждат ето така:
Скрит текст:

# 2 367
Десислава как ще отслабва и тя по другия начин, нали беше с хормонални проблеми, то е равносилно на самоубийство, ако го прави.
В едно предаване каза, че е започнала правилно лечение, спорт и хранителен режим.
Да, знам, че всички така казват, но изглеждаше искрена.

# 2 368
Ми не на онези неща е.

# 2 369
Джесика Частейн - една прекрасна 46-годишна жена!
Признавам, че дълго бях учудена на този възторг, но мислех, че Частейн е на не повече от 36-38 години. Изглежда по-млада и свежа, определено. Визуално не е моята топ красавица, но я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт